МилошБГ Написано Март 21, 2016 Пријави Подели Написано Март 21, 2016 Gascoigne http://www.imdb.com/title/tt4293752/?ref_=fn_al_tt_1 Ko ne zna verujem vecina da znaju u pitanju Engleski fudbaler,ovaj dokumentarac nas vodi kroz njegove utakmice i kroz njegovo posrnuce koje se manifestovalo kroz alkoholizam. Jako dobar film pogotovo za one koji znaju za Gazu i koji vole fudbal,ali i poucan,kako je ta nit od vrha do kraha,neumoljivo slaba. I origins http://www.imdb.com/title/tt2884206/?ref_=nv_sr_1 Uh,tezak film,cudan film,na kraju mi se jako svideo. Mladi par se vencava...u sustini sad kad bih nesto puno detaljisao o filmu mozda bih spojlovao ali moja preporuka da pogledate,verujem da nije za svakoga i verujem da se nece svakome svideti,ali meni je ostavio taj neki cudan,mracan,a opet jak i to dosta jak efekat i svideo mi se. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 3, 2016 Пријави Подели Написано Јул 3, 2016 Film sa vojnom/ratnom tematikom, mogao bi se nazvati i "Zločin i osveta". Zločin njemačke okupacije Evrope i danska i osveta koja ih je stigla neposredno poslije rata od strane ponižavanih danskih rodoljuba. Više od 2000 njemačkih vojnika bilo je primorano razminirivato Danske plaže i obale od 1.500.000 mina, skoro pola od njih je pri tom poginulo ili bilo ranjeno a mnogi su bili vrlo mladi i skoro još dječaci. (valjda regrutirani pri kraju rata). Film je s češkim titlovima, govoroi se fanski i njemački. Antiratni film (drama) s duboko hrišćanskom porukom i moralnom poukom. To sam inače radio ja u JNA. Pionirska inžinjerija, Skoplje, miniranje i razminirivanje. Under sandet 2015 CZ Tit. Celý Film kopitar је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јул 17, 2016 Пријави Подели Написано Јул 17, 2016 Ja bih opet preporučila A.D. the Bible continues https://www.youtube.com/watch?v=7rwWrN38WjI Георгина је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Žanr: drama, romansa Trajanje: 110 min Glavne uloge: Emilija Klark (Emilia Clarke), Sem Klaflin (Sam Claflin), Dženet Mektir (Janet McTeer), Čarsl Dens (Charles Dance) Scenario: Jojo Mojes (Jojo Moyes, roman) Režija: Tea Šarok (Thea Sharrock) SINOPSIS Ljubav često nalazimo gde je najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smeru kojim nikad nismo očekivali da ćemo krenuti… Lou Klark neočekivano će izgubiti posao konobarice i mora nekako nadoknaditi prihod sa kojim je izdržavala porodicu. Prihvata posao negovateljice Vila Trajnora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha i živeo punim plućima, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Vil je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lou odbija da se ponaša u skladu s njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba. O FILMU Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Mojes, stiže film „Dok nisam srela tebe“. U glavnim ulogama su Emilija Klark i Sem Klaflin, a rediteljka je Tea Šarok, kojoj je ovaj film rediteljski prvenac. Oficijelni sajt: Me Before You (2016) ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 hour ago, JESSY рече Žanr: drama, romansa Trajanje: 110 min Glavne uloge: Emilija Klark (Emilia Clarke), Sem Klaflin (Sam Claflin), Dženet Mektir (Janet McTeer), Čarsl Dens (Charles Dance) Scenario: Jojo Mojes (Jojo Moyes, roman) Režija: Tea Šarok (Thea Sharrock) SINOPSIS Ljubav često nalazimo gde je najmanje očekujemo, a ponekad nas vodi u smeru kojim nikad nismo očekivali da ćemo krenuti… Lou Klark neočekivano će izgubiti posao konobarice i mora nekako nadoknaditi prihod sa kojim je izdržavala porodicu. Prihvata posao negovateljice Vila Trajnora, čoveka koji je nekad bio bogati bankar avanturističkog duha i živeo punim plućima, a čiji je život sada u potpunosti promenjen. Vil je nakon tragične nesreće izgubio volju za životom i sada sve drži na distanci. Lou odbija da se ponaša u skladu s njegovim raspoloženjima i upravo će njena narav biti ono što će ga trgnuti. Oni će jedno u drugome naći ono što im treba. O FILMU Na temelju hvaljenog bestselera Jojo Mojes, stiže film „Dok nisam srela tebe“. U glavnim ulogama su Emilija Klark i Sem Klaflin, a rediteljka je Tea Šarok, kojoj je ovaj film rediteljski prvenac. Oficijelni sajt: Me Before You (2016) Čitao knjigu...nisam stigao do kraja Dobra, teška JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 2 minutes ago, Драшко рече Čitao knjigu...nisam stigao do kraja стварно...? ух, јако бих желела да читам ту књигу...скоро си је набавио...'? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Управо сада, JESSY рече стварно...? ух, јако бих желела да читам ту књигу...скоро си је набавио...'? pre tri godine daću ti je u suštini je duhovito pisana u prvom licu-devojke koja je glavni lik ali ima detalja koji ne verujem da se mogu pretočiti na film "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 minute ago, Драшко рече ma detalja koji ne verujem da se mogu pretočiti na film у то сам сигурна... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 http://www.filmovita.com/the-intern-2015/ obi-wan and emilija је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Testament of youth Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 3 minutes ago, Srdjan Kotur рече Testament of youth кратак осврт...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2016 Princa su pitali za njegov film Graffiti Bridge, koji je kao podlogu/soundtrack ima istoimeni album: “It was one of the purest, most spiritual, uplifting things I’ve ever done” a na pitanje, zasto je tako lose prihvacen kod kritike ... : " “they trashed The Wizard of Oz at first, too.” <3 iz filma...: PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Preporučujem jedan film rađen po istinitoj priči, ne znam sa koliko Oskara i koje čega, vrlo tragičan i težak, a opet mene lično kao takav podseća na događaj koji se desio pri trenutku suđenja našem Gospodu Isusu Hristu pred pravosveštenicima i književnicima i pred Pontijem Pilatom, trenutak kada Pontije Pilat reče: ja ne vidim greh na njemu i ne mogu ga tako osuditi (misleći na raspeće),a židovi rekoše: Neka greh ide na našu decu! I tako vekovima, greh ide na njihovu decu...Gospode, pomiluj nas grešne! Dakle muzika iz filma: Šindlerova Lista sa detaljima filma: ...i tragedije danas... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 пре 30 минута, ines рече Preporučujem jedan film rađen po istinitoj priči, ne znam sa koliko Oskara i koje čega, vrlo tragičan i težak, a opet mene lično kao takav podseća na događaj koji se desio pri trenutku suđenja našem Gospodu Isusu Hristu pred pravosveštenicima i književnicima i pred Pontijem Pilatom, trenutak kada Pontije Pilat reče: ja ne vidim greh na njemu i ne mogu ga tako osuditi (misleći na raspeće),a židovi rekoše: Neka greh ide na našu decu! I tako vekovima, greh ide na njihovu decu...Gospode, pomiluj nas grešne! Dakle muzika iz filma: Šindlerova Lista sa detaljima filma: ...i tragedije danas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3138782/ emilija је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука