Снежана Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bss7RnjLxfo Zayron је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Zayron and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 http://forum.krstarica.com/showthread.php/575998-JESEN-U-MENI-TUGUJE/page12 ...Proleće mi je uvek udaralo šamar, leto se kao kupina kotrljalo obodom mojih usana, a zima bi mi zazvonila u glavi kao grozd praporaca, trpajući pune šake dijamanata u moje misli, jednostavno, kao šake staklenih klikera u duboke džepove kaputa...Ali jesen me je najviše mazila... Spuštala mi se na rame nežno, kao tanani sveter obojen dimom spaljenog lišća, i učila me rečima kojima se priziva tišina, i koje se (ako ih pravilno zamisliš), rimuju sa rominjanjem kiše, i slade pod jezikom kao brašnjave mrvice pečenog kestena...(Jedan od onih života) Zayron је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Sara Renar - Jesen Jesen u meni - Parni Valjak Cvjetak žuti Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Večeras joj pišem poslednje pismoDugo te nema ljubavi mojadugo te nema živote mojova me jesen sjeća i bolina one dane, na osmjeh tvoj.U nekom gradu, ne znam mu imeti drugog ljubiš ,a ja sam samza tobom moje umiru rimeza tobom plaču i noć i dan.Večeras pišem poslednje pismoi zadnju pjesmu pjevam ti sado zar se nikad voljeli nismoi zar se nikad vratiti nećešu ovaj grad.Kemal Monteno ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2015 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Rusi iz Samare u ruskom Povolžju organizovali pogreb muhama i buba švabama u lijesovima od zelenine, povrća, izdubljenih krastavaca, tikvi i jabuka i razlučili se tako s ljetom. Navodno je to vrlo stari praslovenski tj. ruski običaj. http://magazin.aktualne.cz/kuriozity/rusove-vypravili-pohreb-moucham-v-zeleninovych-rakvickach-lo/r~7e495ae0667811e5b605002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-3 Podzim v plném proudu, Jesen u punom jeku YT VIDEO Stišajte zvuk da vam ne bude preejak šum padajućeg lišća! https://youtu.be/TIyKn6yR2ys Smíření léta s podzimem, Mirenje ljeta s jeseni Naděje s bukovými křídly Ej, padá, padá rosenka (Moravian Traditional) Autumn nature Když padá listí Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 Zayron је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 5, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 "Kolorowa jesień - Colorful autumn" Tyros 4 (own composition) Autumn Music〜Beautiful Autumn〜 Beautiful Music Данче* је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Чудно је то. Током године све је скоро идентично зелено, али кад би неко у јесен покушао да наслика пејсаж широке мочваре, морао би на својој палети пажљиво умутити хиљаду и једну нијансу жуте, смеђе и црвенкасте. Лако је док је зелено. Кад дође доба да се вене, ствари се одједном прикажу у својим правим бојама.. Балашевић http://farm7.static.flickr.com/6164/6240376858_7be0ac8d23_z.jpg Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Návod na přírodní podzimní věnec - dekorace DIY autumn rose Rad Train - Sector 9 steamrollers product review with A.J. Haiby & Troy Yardwas Podzimní edit Stanislav Stanley Černý Maxim Habanec Black Rabbit 4 ever Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3pHitqyI7QE Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 10, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука