JESSY Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 https://lh3.googleusercontent.com/-dAtW4DLjmBg/VGVF3hJMW2I/AAAAAAAAoBM/nsINIhrO8sc/w886-h554/3A4A0186-cc-crop.jpg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Данче*, JESSY, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 “Autumn is a second spring when every leaf is a flower.”― Albert Camus Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2014 Растко Петровић: ЈЕСЕН Сним, хај! као пуно грожђе да зрим По добром чврстом чокоћу. Гле, бдим, Зрим као тешко грожђе ноћу, Хај! Хај! Па тешку бербу чекам. И хоћу за ноћима зелену зору, Па потом за брдима гору, И опет за ноћима виноградску зору Сним. И тако увек даље. Жудње ми чуче обалама ко вредне праље, Кад се из села небу диже високи танки дим; Док се очима зеленим, чудни херувим црни, На планинама спим, са очима дубоко злим. Али шта сним, Шта сним? Кад знам: Пођи, пођи, па сврни! И тако стално даље: Пођи, пођи, соколе, па сврни! Кроз вечери, гле, целе, и све ноћу, и све ноћу, и све даље... А сним, а сним, а сним; Па мним: Ко црно грожђе да зрим, Да ме покрива плава магла по чокоћу, Да носим у себи ситост, плодност, све врење, Све жуте кише јесење, Ко тешко грожђе ноћу; Ја бдим, сним, Ко тешко грожђе ноћу. Или као херувим да само по планинама спим У очајању, И да ширим руке дању Једној берби и једном обећању: Где све бива и све може да ја хоћу. Ко пуно грожђе ноћу. JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Možda se ovdenajlepše sanja?Možda se ovdenajlepše želi?I možda su sebaš ovde sreliputevi nekidugi i tajni,putevi beli,putevi tajni?I možda su sebaš ovde sreliosmesi neki- zavoleli?Mika Antić https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12049377_655639114538518_7906384650179008422_n.jpg?oh=6037000585cf27019b685ab10be0c215&oe=565E169B Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 http://www.rtvbn.com/318743/Pred-nama-nesvakidasnje-topli-jesen-i-zima ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 “Jesen je drugo proleće, gde je svaki list u stvari cvet.” – Albert Kami (Albert Camus) “Srećna sam što živim u svetu u kom postoji oktobar.” – L. M. Montgomeri (L. M. Montgomery) “Volim list na vetru. Molim vas, suzdržite se od aplauza do kraja plesa.” – Džered Kinc (Jarod Kintz) “Želeo sam da kažem nešto toliko sramno o septembru, da se čak i lišće postidelo i dobilo crvenu boju.” – Džered Kinc (Jarod Kintz) “Jesen je najteže godišnje doba. Lišće opada i pada kao da se zaljubljuje u zemlju.” – Andrea Gibson (Andrea Gibson) “April mi nikada nije previše značio. Čini mi se da je jesen ta koja je početak, početak proleća.” – Truman Kapot (Truman Capote) “Slušaj! Vetar sve jače duva, vazduh divlja sa lišćem… Imali smo letnje noći, sada je vreme za jesenje veče.” – Humbert Volf (Humbert Wolfe) “Voleo sam jesen. Jedino godišnje doba koje je Bog osmislio samo da bi stavio svu lepotu u njega.” – Li Majnard (Lee Maynard) I sada, moja jadna, stara ženo, zašto plačeš tako gorko? Jesen je. Lišće opada sa drveća kao užarene suze – vetar huče. Zašto moraš da ih oponašaš?” – Mervin Pik (Mervyn Peake) “Dani se skraćuju, a jesen raste. Jesen je sve.” – Rober Brauning (Robert Browning) “Jesen u džepu nosi mnogo više zlata nego bilo koje drugo godišnje doba.” – Džim Bišop (Jim Bishop) “Dva zvuka jeseni su nepogrešiva… Užurbano šuškanje lišća u vazduhu na ulici i gakanje gusaka, što se sele, probijajući se kroz jak vetar.” – Hal Borland (Hal Borland) “Noć, koja u jesen padne iznenada, stresajući nas…” – Džuls Barbi Dorevili (Jules Barbey d’Aurevilly) “Kao što je slikaru potrebno ujednačeno svetlo da bi dodao završne linije svojoj slici, tako i meni treba umiruće svetlo koje nikako ne može da me zasiti u jesen.” – Lav Nikolajevič Tolstoj (Лев Николаевич Толстой) “Boje jeseni su vrlo smešne. Tako su svetle, intezivne i lepe. Kao da priroda pokušava da nas napuni bojom, da nas zasiti, da nam napravi zalihe za zimu, koja će sve utišati.” – Vivijan Sajoban (Vivian Siobhan) http://wannabemagazine.com/citati-o-jeseni-poslednji-i-najlepsi-osmeh-godine/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2015 Jesen je najbudalastija tuga među tugama.Jesen je moja ljubav od pet zelenookih slova, i laž, najdetinjastija laž, od koje sam do nesvesti rđav i dobar. Zašto bi se, inače sve ovo zvalo tako žutim imenom: Oktobar? Mika Antić https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7c/5d/86/7c5d86128f6cf83a60c562d86e18f32c.jpg Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 U svakom septembru ima nečega nalik na tihe rastanke. Primetiš to po igrama koje polako počinju da se sapliću. Primetiš to po iskraćalom odelu, koje ostavljaš mlađem bratu.Primetiš i po bajkama, koje smo dosad tako lepo izmišljali. Primetiš kako nam i bajke sve manje veruju.Ustvari, velika je to varka. Baš kao sto je i svet sa one strane svoga oka.Mika Antić https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/40/43/67/404367feb2f7aecf1c8605e19cc6b0d1.jpg JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 https://lh3.googleusercontent.com/-UV1LmKN_3Ls/VgPnP6zWshI/AAAAAAAAWk0/FxHnnxNEapk/w426-h641/Fall%2BColors%2Bon%2BEngineer%2Bpass.jpg ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2015 U svakom septembru ima nečega nalik na tihe rastanke. Снежана and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука