Jump to content

Око нас .. тренутак инспирације. (фотографије природе)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Zlatane kojim je ovo aparatom uradjeno?

Обичан P&S апарат.

olympus-vg110.jpg

http://www.itsvet.co...n_camera/32/997

• Волим 1

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

• Одговори 297
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Komplimenti za fotografije - imas oko za "trenutak" :) ... potvrda da za dobru fotografiju nije samo potrebna "mehanika" vec i iskljucivo dar !

Хвала .smesko. .

Ал да будем искрен, имам велику жељу за неку добру "механику" .smesko.

Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан."

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

IMG_3294.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

IMG_9561.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

CRW_9668.jpg

Подели на овим сајтовима

Природа која је случајно "улетела" у канцеларију овога јутра .smesko. .

p6040185.jpg

p6040211.jpg

p6040237.jpg

p6040263.jpg

p6040278.jpg

p6040270.jpg

p6040241.jpg

• Волим 1

Св. Исак Сирин

Подели на овим сајтовима

Природа која је случајно "улетела" у канцеларију овога јутра .smesko.

p6040278.jpg

p6040270.jpg

Kakav pozer :)

Sjajne fotke. Ne mogu da verujem da za tako male pare ( malo potrazih po net-u cene ) tako kvalitetne fotografije pravi. Definitivno nije sve ni u skupoj "dobroj mehanici" :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...