Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 ...зар је могуће да ти треба ово објашњавати? Барон је то. florenntina је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Barone sad si se razotkrio kao teska trolcina. Imam ozbiljnu konkurenciju xDDD Млађони and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 OK. Hajde da organizujemo poklanjanje. Не можемо...то морају они урадити. Kako bi ti to izveo? Imas magacin u Beogradu sa nekih 50 tona neprodatih knjiga. Kako bi ti to poklonio? A placas recimo 5000E mesecno zakup magacina. На пример, окренеш бројеве телефона разних библиотека по Србији, кажеш им да ће добити бесплатно одређену количину књига, они ће платити одређену суму новца фирмама које испоручују робу (нису велике цифре у питању) и то је то...више немаш потребе да држиш магацин и плаћаш 5000 евра закуп, ослободио си се бесмислених трошкова и у чему је проблем? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Barone sad si se razotkrio kao teska trolcina. Imam ozbiljnu konkurenciju xDDD Pa ne, hajde objasnite vi meni kako zamisljate poklanjanje knjiga. Ne radi se tu o deset knjiga pa poklonis ocas ,,, Tu su stotine naslova, pa jednog ima 1000 primeraka, drugog 500, treceg 2000 ... To su tone i tone knjiga ... Hajde kako bi vi to poklonili? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Не можемо...то морају они урадити. На пример, окренеш бројеве телефона разних библиотека по Србији, кажеш им да ће добити бесплатно одређену количину књига, они ће платити одређену суму новца фирмама које испоручују робу (нису велике цифре у питању) и то је то...више немаш потребе да држиш магацин и плаћаш 5000 евра закуп, ослободио си се бесмислених трошкова и у чему је проблем? Себе си ослобидо непотребних трошкова и учинио си добро дело. Dogovoreno. Hajde sutra da pozovemo neku bilioteku i da im poiklonimo neke knjige. Imam ja neki "Treci program" desetak knjiga, radio emisija pa su stampali, pa onda imam neke knige iz marksizma, pa borci NOB-a i slicno. Da probamo mi to da poklonimo nekoj bilioteci ... Ako imas i ti nesto da napravimo spisak i da ih pozovemo? Ili ako hoces evo tebi cu da ih poklonim, samo da se dogovorimo kako ... Imam neki dnevnik od Eriha Honekera ex DDR presednika i slicno .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Hajde kako bi vi to poklonili? Једним мукотрпним процесом. Али ево овако, узмеш телефон, окренеш пар бројева. Питаш, јел вам требају књиге... имам те и те, дајем их бадава, само требате платити превоз да организујемо. Они кажи треба не треба, догвоорите се за превоз, брза пошта, аутобус или слично. Попакујеш књиеге пошаљеш на адресе... и ето.. Е сад, можда ти звучи мало немогуће... али ја мислим да уз срећу и Божију помоћ може да се спроведе... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Само средњим школама у Београду и општини (87 средњих школа, не рачунајући приватне) да расподеле те књиге, сумњам да би остало нешто за још који град. florenntina, LISA and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 A sta bi stamparija trebala da radi sa neprodatim knjigama? Da placa magacinski prostor i cuva ih? Mozda da obezbedi i odgovarajucu vlaznost, temperaturu i slicno? Ako nekome trebaju moze da ih kupi a stampati ih ponovo ako zatreba nije problem ... Problem je za stampariju da drzi neprodate knjige i zauzima em prostor em sece sumu zarad drugih knjiga .. A kome se ne dopada moze da ih kupi ako zeli ...sve do jedne ...i bez ukakve patetike da ih cuva ili poklanja ako zeli . “Ne sumnjam ja da će Radoš - čim pukne bruka, a nadam se da će brzo pući - održati neku smušenu konferenciju za štampu na kojoj će ovaj vandalski čin predstaviti kao već neku poslovnu nužnost ili kao ‘nedostatak magacinskog prostora‘“, napisao je Svetislav Basara u svojoj kolumni u “Danasu”. Potpuno si me razocarao Crveni. Ja sam ipak od tebe ocekivala neki originalniji trol vredan Barona Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Једним мукотрпним процесом. Али ево овако, узмеш телефон, окренеш пар бројева. Питаш, јел вам требају књиге... имам те и те, дајем их бадава, само требате платити превоз да организујемо. Они кажи треба не треба, догвоорите се за превоз, брза пошта, аутобус или слично. Попакујеш књиеге пошаљеш на адресе... и ето.. Е сад, можда ти звучи мало немогуће... али ја мислим да уз срећу и Божију помоћ може да се спроведе... I tako jedno 50 tona knjiga posaljes iz magacina? A to sve gratis, i telefon i pakovanje, i ljudi koji ce da pakuju, i koji ce da nose na postu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 “Ne sumnjam ja da će Radoš - čim pukne bruka, a nadam se da će brzo pući - održati neku smušenu konferenciju za štampu na kojoj će ovaj vandalski čin predstaviti kao već neku poslovnu nužnost ili kao ‘nedostatak magacinskog prostora‘“, napisao je Svetislav Basara u svojoj kolumni u “Danasu”. Potpuno si me razocarao Crveni. Ja sam ipak od tebe ocekivala neki originalniji trol vredan Barona Pa evo Basara moze da primi u svoj podrum ako hoce visak knjiga ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Нема потребе да ико икога зове. Све библиотеке су увезане у КОБИС систем, преко којег се води и стање сбаке књиге појединачно. Довољно је само да von Ljusich (а што ће вероватно урадити због притиска јавности), књиге поклони Народној библиотеци, а она ће је према свом систему разделити крајњим корисницима широм Србије, тј. локалним Народним библиотекама... LISA, Solomon Kane, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Нема потребе да ико икога зове. Све библиотеке су увезане у КОБИС систем, преко којег се води и стање сбаке књиге појединачно. Довољно је само да von Ljusich (а што ће вероватно урадити због притиска јавности), књиге поклони Народној библиотеци, а она ће је према свом систему разделити крајњим корисницима широм Србије, тј. локалним Народним библиотекама... Па не знам, јел то могуће? МИслим.... ипак је народна библиотека иза планина мордора..... чувају је големи, змајеви и оркови.... јако је тежак задатак добацити књиге до тамо.... Juanito, Paradoksologija, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 Нема потребе да ико икога зове. Све библиотеке су увезане у КОБИС систем, преко којег се води и стање сбаке књиге појединачно. Довољно је само да von Ljusich (а што ће вероватно урадити због притиска јавности), књиге поклони Народној библиотеци, а она ће је према свом систему разделити крајњим корисницима широм Србије, тј. локалним Народним библиотекама... A ti mislis da bilioteke nemaju vec te knjige? I mislis da Narodna biblioteka ima dovoljno prostora da primi sve te knjige jer ovima trea magacin? I ko bi platio utovar, istovar i prevoz tog poiklona? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 A ti mislis da bilioteke nemaju vec te knjige? I mislis da Narodna biblioteka ima dovoljno prostora da primi sve te knjige jer ovima trea magacin? I ko bi platio utovar, istovar i prevoz tog poiklona? То је изузетно велики проблем и јако велики трошак. Морамо Фрода и дружину прстена да позовемо на квест, да реше то... није то за обичан народ... Solomon Kane, florenntina and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 2, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2014 То је изузетно велики проблем и јако велики трошак. Морамо Фрода и дружину прстена да позовемо на квест, да реше то... није то за обичан народ... Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука