Данче* Написано Мај 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Песме снимљене '60-их и '70-их могу да се слушају вечно. После тога не би требало ништа снимати. Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Благовесник, Данче* and Rassoban је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 3 minutes ago, Марина Савковић рече Песме снимљене '60-их и '70-их могу да се слушају вечно. После тога не би требало ништа снимати. Неки би то рекли за осамдесете, а неки за деведесете, што је сувише субјективно. Никако не тврдим да је лоша музика снимана шездесетих и седамдесетих година прошлог вијека, јер се трудим да слушам што квалитетнију музику без обзира када је настала - да ли слушам Прислијеве снимке из 1955. или пјесму тоталних анонимуса која је снимљена прије два дана, ако то заврјеђује. Ја мислим да увијек треба и ваља снимати, јер вријеме настанка одређеног дјела не значи квалитет. Ако бисмо тако гледали и у другим стварима онда бисмо рекли да нико послије Платона, на примјер, не би требао да се бави философијом, нити да се на нашим просторима напише нити једна ријеч након Андрићевог освајања Нобелове награде. Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Данче* and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 @Karakondzula Naravno... Slazem se, samo sam htela da istaknem kvalitet muzike snimljene tada. To je prvo sto mi je palo na pamet kada sam videla naziv teme. Nisam mislila da cu biti bas bukvalno shvacena, samo obicna misao. Rassoban and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 9 minutes ago, Марина Савковић рече samo sam htela da istaknem kvalitet muzike snimljene tada Нисам ни сумњао, иако је то баш уско гледиште, али многи говоре тако. Имам таквих и у породици, па разумијем о чему се ту ради, без бриге! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 6, 2016 Пријави Подели Написано Јун 6, 2016 Данче* and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2016 Данче* and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 10, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2017 RYLAH, Благовесник and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 RYLAH, Tumaralo., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Lete samo bombe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 27, 2017 Пријави Подели Написано Мај 27, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука