GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 Kakav glas... Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 5, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2015 ..Jer ljakse kud udari tu trava ne niče!Učio sam karate od moga čiče.Ja nisam od juče, flert gredice vučem.Će te savatam sa savate boks će te tučem!Ja sam teglio tegle i jak sam ko bizon,i zato smanji ton. Nije ti fazon. -Владимир- and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RhFk-YIEynY Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2015 GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Аурор and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 -Владимир-, RYLAH, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Рака мака фон! -- Снежана, Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 @@Плутон, ово је моја омиљена песма. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Плутон, GeniusAtWork and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 GeniusAtWork, Снежана, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Плутон, Снежана, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука