Jump to content

The Best of 90`s Music

Оцени ову тему

Данче*

Препоручена порука

• Одговори 441
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Песме снимљене '60-их и '70-их могу да се слушају вечно. После тога не би требало ништа снимати.

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Марина Савковић рече

Песме снимљене '60-их и '70-их могу да се слушају вечно. После тога не би требало ништа снимати.

Неки би то рекли за осамдесете, а неки за деведесете, што је сувише субјективно. Никако не тврдим да је лоша музика снимана шездесетих и седамдесетих година прошлог вијека, јер се трудим да слушам што квалитетнију музику без обзира када је настала - да ли слушам Прислијеве снимке из 1955. или пјесму тоталних анонимуса која је снимљена прије два дана, ако то заврјеђује. 

Ја мислим да увијек треба и ваља снимати, јер вријеме настанка одређеног дјела не значи квалитет. 

Ако бисмо тако гледали и у другим стварима онда бисмо рекли да нико послије Платона, на примјер, не би требао да се бави философијом, нити да се на нашим просторима напише нити једна ријеч након Андрићевог освајања Нобелове награде. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

@Karakondzula

Naravno... Slazem se, samo sam htela da istaknem kvalitet muzike snimljene tada. To je prvo sto mi je palo na pamet kada sam videla naziv teme. Nisam mislila da cu biti bas bukvalno shvacena, samo obicna misao.

:)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Марина Савковић рече

samo sam htela da istaknem kvalitet muzike snimljene tada

Нисам ни сумњао, иако је то баш уско гледиште, али многи говоре тако. Имам таквих и у породици, па разумијем о чему се ту ради, без бриге! :)))

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...