Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 hm... pa ne znam bas kako da ti to sad objasnim... хахх немој д се љутиш, ја бих д окренем н спрдњу јер од озбиљне дискусије нема вајде Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Mislim da je on bas govorio o tome kako je morao da se podvrgne i operaciji, nakon sto je izasao iz sveta ,,show bizz''-a Млађони је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Sad ce doci Orthodox da napise kako je i Nidza identican Panaretu lab_man, Панарет and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Mislim da je on bas govorio o tome kako je morao da se podvrgne i operaciji, nakon sto je izasao iz sveta ,,show bizz''-a Ма све је то огавно свима нама, међутим, ми овде који бранимо прааду не бранимо педере већ слободу. Мени је лично нешто најогавније на свету да ти неком не дозволиш нешто што ти се не свиђа. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ali parada neumitno vodi ka tome da ce necija guza da strada na kraju + da ce trebati operacija... Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 A što ti brineš za tuđu guzu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ali parada neumitno vodi ka tome da ce necija guza da strada na kraju + da ce trebati operacija... Ту су политичари за то... не треба нам парда ... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 A što ti brineš za tuđu guzu. Pa zao mi je bre, nije to lako sve posle izdrzati. Saosecam se. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Закључак: хомосексуални лоби гура фармацетска индустрија која призводи лекове за болести пробавног тракта. Анти геј борбу подржава огранак исте индустрије који прави антибиотике против вагиналних инфекција. Justin Waters, Млађони, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Pa tako nekako. A ja sta cu nego kao Hriscanin da posavetujem bracu i sestre da sacekaju sa sexom do braka. Da ne upraznjavaju analni sex (boli posle guza, ispostavilo se) i da ne paradiraju. To je to. Dupli standardi za velike ciljeve! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Ту су политичари за то... не треба нам парда ... A zamisli kada sam ja skoro dobio poprilicno pouzdanu informaciju kako je jedan nas mladjani politicar nedavno zavrsio na klinickom (urgentnom) centru u posleponocnim satima, bas zbog tih povreda o kojima Nikola prica. Млађони and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 A zamisli kada sam ja skoro dobio poprilicno pouzdanu informaciju kako je jedan nas mladjani politicar nedavno zavrsio na klinickom (urgentnom) centru u posleponocnim satima, bas zbog tih povreda o kojima Nikola prica. Apelujem ja da se guza cuva, a vi meni ne verujete. lab_man, Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Pa tako nekako. A ja sta cu nego kao Hriscanin da posavetujem bracu i sestre da sacekaju sa sexom do braka. Da ne upraznjavaju analni sex (boli posle guza, ispostavilo se) i da ne paradiraju. To je to. Dupli standardi za velike ciljeve! Твоја браћа и сестре то ваљда већ знају и поштују. Овде ипак преко мегафона трубите о тим стварима деци из других кућа, које уопште не занима ваш кућни ред. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Dragi Huane, Realno u procentima, koliko Crkva ima svoj medijski prostor kada kaze - ne sex pre braka?! Daj Boze svega jedan procenat i ako ima jedan, odlicno je. Koliko je casopisa, magazina, dnevnih stampi, emisija, filmova, celokupno medija koji zagovaraju upravo suprotno?! Da li ovim hoces da kazes da oni nas stede bilo kako?! Mislim da sam znas odgovor. Necu vise nista da pricam. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Dragi Huane, Realno u procentima, koliko Crkva ima svoj medijski prostor kada kaze - ne sex pre braka?! Daj Boze svega jedan procenat i ako ima jedan, odlicno je. Koliko je casopisa, magazina, dnevnih stampi, emisija, filmova, celokupno medija koji zagovaraju upravo suprotno?! Da li ovim hoces da kazes da oni nas stede bilo kako?! Mislim da sam znas odgovor. Necu vise nista da pricam. Не разумем. Зашто би часописи, магазини, дневна штампа, емисије филмови и световни медији "заговарали" црквено учење? Медији продају оно што се купује. Црква има апсолутно право, а и финансијска средства, да отвори своје медије свих врста и 24/7 говори све што мисли, од секса и гејева, до теорије струна. Остали медији ће се прилагодити када број људи који то желе да слушају и следе пређе пар процената. Немам ни ја медиј који пропагира моје личне ставове. Тако је како је. Срећом имамо интернет, па данас свако може да изрази јавно мишљење о било чему. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука