Jump to content

Do 2050. evoluiraćemo u sasvim novi tip ljudi

Ignjatije

Препоручена порука

Замисли да си највећи могући нарцис, хедониста и егоманијак... јел би пре да будеш тито у комунизму или бил гејтс у капитлизму? Мислим да би ти то одговорио зашто ће сваки рационални егоманијак пре бирати велику популацију и 20 % од 1000 милион него 1 % од милион. 

Pa Tito naravno LOL . Valjda si svestan da Tito nije zaista bio u komunizmu?

Подели на овим сајтовима

Pa Tito naravno LOL . Valjda si svestan da Tito nije zaista bio u komunizmu?

Добро, тито је био доживотни председник у једној демократској слободнотржишно капиталистичкој земљи. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Замисли да си највећи могући нарцис, хедониста и егоманијак... јел би пре да будеш тито у комунизму или бил гејтс у капитлизму? Мислим да би ти то одговорио зашто ће сваки рационални егоманијак пре бирати велику популацију и 20 % од 1000 милион него 1 % од милион. 

Pa dobro nisam ja mislio 1% od milion nego onaj scenario, WW IIII lepo ljudi se potamane i ti dođeš i vladaš svima koji su ostali živi (a njih bude milion),  

O tome pričamo, daakle u ovom mom slučaju imao bi apsolutnu flast nad 100% populacuje zemlje, jer bi tih milion bilo sve što bi preživelo.

Dakle apsolutna vlast nad svakim živim čovekom (a time i celom planetom) je bolja nego apsolutna moć nad 20% populacije. 

Подели на овим сајтовима

Иначе, јел' може неко од ових младића, мислим пре свега на Игњатија и Петра, да ми објасни на чему они заснивају та своја сазнања о светским владарима и редукцији становништва... Мислим нама форумским "хришћанима", како Петар наведе на првој страни и атеистима...

Унапред хвала на евентуалном одговору-одговорима...

Подели на овим сајтовима

O tome pričamo, daakle u ovom mom slučaju imao bi apsolutnu flast nad 100% populacuje zemlje, jer bi tih milion bilo sve što bi preživelo.

Dakle apsolutna vlast nad svakim živim čovekom (a time i celom planetom) je bolja nego apsolutna moć nad 20% populacije. 

Да имаш апсолутну власт не можеш никад мањине над већином не можеш никад. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li si razumeo, pričamo o hipotetičkoj situaciji gde je od ljudske populacije ostalo svega jedan milion zančio nih 6,99 milijardi je poginulo recimo u trećem svetskom ratu. 

E sada ako se ti postaviš za vrhovnog vladara tog naroda koji je ostao imaćeš apsolutnu vlast na celoj zemlji.

I to je mnogo veća vlast i moć nego što je sada imaju najbogatiji i najmoćniji ljudi na zemlji.

Подели на овим сајтовима

Ne znam da li si razumeo, pričamo o hipotetičkoj situaciji gde je od ljudske populacije ostalo svega jedan milion zančio nih 6,99 milijardi je poginulo recimo u trećem svetskom ratu. 

E sada ako se ti postaviš za vrhovnog vladara tog naroda koji je ostao imaćeš apsolutnu vlast na celoj zemlji.

I to je mnogo veća vlast i moć nego što je sada imaju najbogatiji i najmoćniji ljudi na zemlji.

И узме тај један милион над којим владаш оружије и побије и тебе и твоју полицију која те штити кој мора бити тешка мањина.

Подели на овим сајтовима

И узме тај један милион над којим владаш оружије и побије и тебе и твоју полицију која те штити кој мора бити тешка мањина.

E pa ti se ne manijačiš mnogo ne šalješ ljude na goli otok budeš u fin, ali im u stvari pričaš šta da rade, nešto kao multinacionalne korporacije danas, ne teraš ih ništa na silu, ali napraviš takvu atmosveru ta će 99% uraditi ono što ti kažeš.

PS. Vidi se da nisi igrao igrice u kojima si diktator i imaš apsolutnu moć nad stanovništvom (koje ako radip nešto pogrešno može da se pobudni).

Подели на овим сајтовима

E pa ti se ne manijačiš mnogo ne šalješ ljude na goli otok budeš u fin, ali im u stvari pričaš šta da rade, nešto kao multinacionalne korporacije danas, ne teraš ih ništa na silu, ali napraviš takvu atmosveru ta će 99% uraditi ono što ti kažeš.

Како неће... :) уопште нису рушили диктаторе када крену да се баханалишу над већом количином становништва..

Подели на овим сајтовима

А шта ако њима није до профита? Немци су себе сматрали супер мега гига расом која је имала задатак да истреби ''гамад'' са планете и успостави свети немачки рајх.

Можда на сличан начин размишљају и ''тајни владари''. Хоће да скину нас гамад са планете и оставе само најбоље, најпаметније, једном речју елиту. А кад се зачапркају те теорије завера одмах су ту и нацисти, па се онда спомиње чувена операција ''Спајалица'' и шта ти сад знам. 

Ово је само неко моје размишљање, нисам превише загрижен теоријама завера, био сам некад, сад сам малчице, оно интересентно је, као филм.  :)))

Подели на овим сајтовима

Замисли да си највећи могући нарцис, хедониста и егоманијак... јел би пре да будеш тито у комунизму или бил гејтс у капитлизму?

Тито, увек . Са Бил Гејтсом се ни сад не би мењао а камоли да сам Тито . 

Подели на овим сајтовима

Можда на сличан начин размишљају и ''тајни владари''. Хоће да скину нас гамад са планете и оставе само најбоље, најпаметније, једном речју елиту. 

Онда јако лоше раде свој посао. :) Јер смо све паметнији и све дуже живимо... 

Подели на овим сајтовима

Онда јако лоше раде свој посао. Јер смо све паметнији и све дуже живимо... 

Како оно кажу, нико се не жали Богу да га је закинуо за памет . 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...