Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Што се жалиш? Pa žalim se jer ne umem da kucam pa mi to onda mnogo smeta recimo povremeno "ubodem" Ž umesto Š itd. Милан Ракић and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Подразумева се ваљда све то, не мора сваки час Патријарх да излази и упозорава на сваку опасност. Ali bi trebalo barem jednom, a ja još nisam čuo da se to desilo, nije da pratim nešto šta Patrijarh kaže, ali predpostavljam da bi se ovde otvorila podugačka tema da se nešto tako desilo, pa ipak ne bih uspeo da propustim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ali bi trebalo barem jednom, a ja još nisam čuo da se to desilo, nije da pratim nešto šta Patrijarh kaže, ali predpostavljam da bi se ovde otvorila podugačka tema da se nešto tako desilo, pa ipak ne bih uspeo da propustim. Упозоравају стално, на разне ствари, минимум два пута годишње, путем Васкршње и Божићне посланице, на пример. Али, као што рече, не пратиш, па ниси приметио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Упозоравају стално, на разне ствари, минимум два пута годишње, путем Васкршње и Божићне посланице, на пример. Али, као што рече, не пратиш, па ниси приметио. Može biti, ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Хоћеш да Патријарси упозоравају народ о томе како је пушење штетно и изазива рак плућа, како су проституција и наркоманија опасни по здравље и живот, каква је опасност тзв. нови светски поредак...? Подразумева се ваљда све то, не мора сваки час Патријарх да излази и упозорава на сваку опасност. Твоја оцена сајтова, које сам поделио, је погрешна, али нема везе, није сада важно. Сложићеш се да је депопулација, владари из сенке и све оно о чему причамо овде много драматичније и озбиљније од пушења и рака плућа, проституције и наркоманије... Но како год. А што се тиче сајтова, ја сам само указао на онај опскурни сајт неког удружења грађана... Сајт СПЦ, форума Видовдан и оне ел. библиотеке са текстовима нисам довео у питање.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Сложићеш се да је депопулација, владари из сенке и све оно о чему причамо овде много драматичније и озбиљније од пушења и рака плућа, проституције и наркоманије... Тешко је да се процени који проблем од којег је већи. Сами треба да се чувамо од сваке опасности која нас окружује, а не да чекамо да нас Патријарх о томе обавештава. А што се тиче сајтова, ја сам само указао на онај опскурни сајт неког удружења грађана... Сајт СПЦ, форума Видовдан и оне ел. библиотеке са текстовима нисам довео у питање.... Тај сајт називаш ''опскурним'' вероватно зато што је ''антиекуменистички'' и ''антигеј'', али добро, они су само пренели мишљење једног свештеника, а његово мишљење је на сваком сајту исто. Мени не смета, али ако мислиш да је потребно, обриши линк ка том сајту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Тешко је да се процени који проблем од којег је већи. Сами треба да се чувамо од сваке опасности која нас окружује, а не да чекамо да нас Патријарх о томе обавештава. Тај сајт називаш ''опскурним'' вероватно зато што је ''антиекуменистички'' и ''антигеј'', али добро, они су само пренели мишљење једног свештеника, а његово мишљење је на сваком сајту исто. Мени не смета, али ако мислиш да је потребно, обриши линк ка том сајту. Cuvanje od opasnosti je cool, ali izmisljati opasnosti da bi imao od cega da se cuvas je vec opasno blizu bar tri medicinske dijagnoze... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука