Jump to content

Do 2050. evoluiraćemo u sasvim novi tip ljudi

Ignjatije

Препоручена порука

Подразумева се ваљда све то, не мора сваки час Патријарх да излази и упозорава на сваку опасност.
Ali bi trebalo barem jednom, a ja još nisam čuo da se to desilo, nije da pratim nešto šta Patrijarh kaže, ali predpostavljam da bi se ovde otvorila podugačka tema da se nešto tako desilo, pa ipak ne bih uspeo da propustim.
Подели на овим сајтовима

Ali bi trebalo barem jednom, a ja još nisam čuo da se to desilo, nije da pratim nešto šta Patrijarh kaže, ali predpostavljam da bi se ovde otvorila podugačka tema da se nešto tako desilo, pa ipak ne bih uspeo da propustim.

Упозоравају стално, на разне ствари, минимум два пута годишње, путем Васкршње и Божићне посланице, на пример.

Али, као што рече, не пратиш, па ниси приметио.

Подели на овим сајтовима

Упозоравају стално, на разне ствари, минимум два пута годишње, путем Васкршње и Божићне посланице, на пример.

Али, као што рече, не пратиш, па ниси приметио.

Može biti, ne znam.

Подели на овим сајтовима

Хоћеш да Патријарси упозоравају народ о томе како је пушење штетно и изазива рак плућа, како су проституција и наркоманија опасни по здравље и живот, каква је опасност тзв. нови светски поредак...? Подразумева се ваљда све то, не мора сваки час Патријарх да излази и упозорава на сваку опасност.

Твоја оцена сајтова, које сам поделио, је погрешна, али нема везе, није сада важно.

Сложићеш се да је депопулација, владари из сенке и све оно о чему причамо овде много драматичније и озбиљније од пушења и рака плућа, проституције и наркоманије... Но како год. А што се тиче сајтова, ја сам само указао на онај опскурни сајт неког удружења грађана... Сајт СПЦ, форума Видовдан и оне ел. библиотеке са текстовима нисам довео у питање.... 

Подели на овим сајтовима

Сложићеш се да је депопулација, владари из сенке и све оно о чему причамо овде много драматичније и озбиљније од пушења и рака плућа, проституције и наркоманије... 

Тешко је да се процени који проблем од којег је већи. Сами треба да се чувамо од сваке опасности која нас окружује, а не да чекамо да нас Патријарх о томе обавештава.  :)

А што се тиче сајтова, ја сам само указао на онај опскурни сајт неког удружења грађана... Сајт СПЦ, форума Видовдан и оне ел. библиотеке са текстовима нисам довео у питање.... 

Тај сајт називаш ''опскурним'' вероватно зато што је ''антиекуменистички'' и ''антигеј'', али добро, они су само пренели мишљење једног свештеника, а његово мишљење је на сваком сајту исто.  :)

Мени не смета, али ако мислиш да је потребно, обриши линк ка том сајту.

Подели на овим сајтовима

Тешко је да се процени који проблем од којег је већи. Сами треба да се чувамо од сваке опасности која нас окружује, а не да чекамо да нас Патријарх о томе обавештава. :)

Тај сајт називаш ''опскурним'' вероватно зато што је ''антиекуменистички'' и ''антигеј'', али добро, они су само пренели мишљење једног свештеника, а његово мишљење је на сваком сајту исто. :)

Мени не смета, али ако мислиш да је потребно, обриши линк ка том сајту.

Cuvanje od opasnosti je cool, ali izmisljati opasnosti da bi imao od cega da se cuvas je vec opasno blizu bar tri medicinske dijagnoze...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...