Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Како оно кажу, нико се не жали Богу да га је закинуо за памет . ako je neka kredibilna mera.. bolje rezultate postizemo na testovima iq. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А шта ће то неком? Ти стварно мислиш да постоје неки људи који смишљају планове да контролишу светску популацију? Шта ће то неком? Па једноставно постоје људи који тако нешто желе. Мноооого их је који би то желели, али мааааааало њих има могућност да уопште буду у некој власти. Пошто си постао верник и хришћанин надам се да верујеш Светом Писму. У Њему пише да Сотона жели да влада свиме. Пише да ће владати целом Земљом подељеном на десет региона са десет владара. Сотони је немогуће да завлада овим светом ако не контролише владаре света, било то директно или индиректно, били владари свесни тога или не. А на ово друго питање сваки средњошколац који није бежао са часова историје дао би потврдан одговор. За име света, колико је само у блиској прошлости било људи који су желеи да завладају целим светом. Дошли на власт и покушали заиста да завладају светом. Извини али то питање је крајње наивно, да не кажем глупо. Толико освајача жељних светске доминације, један(Хитлер) замало да оствари тај план не тако давно, а ти се ишћуђаваш као да си не знам где провео живот. Izem ti ja "tajni" plan sv. poretka, "tajne vlade" i "tajne" mocnike kad ih ignjatije sve provalio Мало је "Игњатија" на овом свету Колико је Немаца "провалило" да ће Хитлер изазвати зло, поједини покушали да га убију, а колико је оних који су у њему гледали месију који доноси хиљадугодишње царство просперитета и правде на планети Земљи? Увек су "игњатијевци" били у мањини. Иначе, јел' може неко од ових младића, мислим пре свега на Игњатија и Петра, да ми објасни на чему они заснивају та своја сазнања о светским владарима и редукцији становништва Кроз вишегодишње истраживање. Већ сам споменуо и само Писмо изнад као доказ. А многи људи разних вера и невера су писали о томе. Ако погледаш шта се све дешава око нас, на шта се жали светска елита, какве споменике поставља, шта се све сервира за конзумацију нашем телу и нашој души.... и још много тога другог долази се до таквог убеђења. -Владимир- and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Пошто си постао верник и хришћанин надам се да верујеш Светом Писму. У Њему пише да Сотона жели да влада свиме. Пише да ће владати целом Земљом подељеном на десет региона са десет владара. Сотони је немогуће да завлада овим светом ако не контролише владаре света, било то директно или индиректно, били владари свесни тога или не. Мислим да је библија под "сотоном" мислила на људске страсти које владају овим светом. То јес људску грешну природу. Можда си ти то мало буквално схватио. Таквим тумачењима можеш да изградиш случај који хоћеш...ето ја ако прихватим то твоје могу да изградим добар случај да је Путин сотонин слуга исто као било ко други. Шта ће то неком? Па једноставно постоје људи који тако нешто желе. Мноооого их је који би то желели, али мааааааало њих има могућност да уопште буду у некој власти. Ја не знам никог ко би то желео. Ја први не бих, од себе и људи које знам полазим. Сигурно има болесника који то желе али ми "зли" капиталисти не делују тако посебно по предавњима, дискусијама и њиховим књигама и размишљањима које см прочитао. А на ово друго питање сваки средњошколац који није бежао са часова историје дао би потврдан одговор. За име света, колико је само у блиској прошлости било људи који су желеи да завладају целим светом. Све политичари ниједан капиталиста. И сви су хтели да укину слободно тржиште и слободе у име "национлних интереса" и спроведу неки вид центрлизоване јаке државе која контролише животе својих грађана.. сви су имали неке идеологије које намећу морале и све у интересу "државе" и "друштва" ... Идеологија за коју се ти залажеш. елементе из те идеологије правдаш у рецимо Русији. А опет тамо не сматраш да влада тај цар света, над Путином. Проблем је што користиш своју аргументацију како ти одговара. Тамо где ти се уклапа користиш, на капиталистима, над њима влада, али над путином не влада. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Мислим да је библија под "сотоном" мислила на људске страсти које владају овим светом. То јес људску грешну природу. Можда си ти то мало буквално схватио. А под Исусом је Библија мислила на људске врлине које ће на крају победити људске страсти. Исус, Сотона... све су то метафоре. Тако су и најранији Оци Цркве тумачили. Браво мајсторе. Вратио си ме на сам извор Писма и Предања. Шта све нећу од тебе још да прочитам. Сада си још постао и тумач Писма. На којим основама није битно. Битно је да ти паше и да се уклапа у твој поглед на свет. Уозбиљи се Милосављевићу. Превазишао си гностике. Melhisedek88, Натан and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Мислим да је библија под "сотоном" мислила на људске страсти које владају овим светом. То јес људску грешну природу. Можда си ти то мало буквално схватио. Таквим тумачењима можеш да изградиш случај који хоћеш...ето ја ако прихватим то твоје могу да изградим добар случај да је Путин сотонин слуга исто као било ко други. Ovo nema veze sa realnoscu,Sotona jeste bukvalno licnost. Nikada on nije smatran za ljudske strasti,niti samo Pismo tako nesto dozvoljava. Ovo je samo jos jedan od dokaza kako je TE u dubokoj suprotnosti sa Pravoslavljem. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 А под Исусом је Библија мислила на људске врлине које ће на крају победити људске страсти. Исус, Сотона... све су то метафоре. Тако су и најранији Оци Цркве тумачили. Браво мајсторе. Вратио си ме на сам извор Писма и Предања. Идеја да би Исус морао да буде метафора ако је сотона метафора за палу људску природу је тежак стровмен. Ја искрено сумњам да је су писци библије мислили да Сотона влада људима на власти - како ти аргументујеш. Шта све нећу од тебе још да прочитам. Сада си још постао и тумач Писма. На којим основама није битно. Битно је да ти паше и да се уклапа у твој поглед на свет. Ја нисам тумач писма нити могу бити ако сумњам у твоје тумачење да сотона управља људим на власти како тврдиш. Ти си тај који је тумач, ја смо сумњам у исправност твог тумачења да сотона упрвљ људим на власти. Иначе сељачка ти је ова фора са стављањем у потпис.Такво џованско понашање могу и ја да фурам али сам културнији од тога. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Toliko je ljudi u zabludi da bi ulaganje sredstava u cuvanje tajne bio neracionalan trosak. Psihicki mehanizam odbrane kod ljudi radi poso za njih. Kao sto imuni sistem salje antitela na virus tako te psihicki mehanizam odbrane ukopava u lazi i poricanje suocen sa necim bi promenilo lagodan pogled na svet. Eksperimentalno potvrdjeno sa Jevrejima u WW2 - "Ne budi lud Abrahame, sta paranoises?? Oni ne mogu da priuste sebi taj luksuz da nas 6 miliona robova pobiju. Potrebni smo im kao besplatna radna snaga da bi dobili ovaj rat! " > Ispostavilo se da je Abraham bio u pravu. xDDDDD Totalno ste ih raskrinkali... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Кроз вишегодишње истраживање. Већ сам споменуо и само Писмо изнад као доказ. А многи људи разних вера и невера су писали о томе. Ако погледаш шта се све дешава око нас, на шта се жали светска елита, какве споменике поставља, шта се све сервира за конзумацију нашем телу и нашој души.... и још много тога другог долази се до таквог убеђења. Пошто си верник, како се нпр. нико од црквених великодостојника наших и угледних теолога није огласио по том питању.. Или они немају времена за дугогодишња истраживања... То ми мало нелогично... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ne znam da li si razumeo, pričamo o hipotetičkoj situaciji gde je od ljudske populacije ostalo svega jedan milion zančio nih 6,99 milijardi je poginulo recimo u trećem svetskom ratu. Не знам да ли се на глобалном плану иза кулиса заиста планирају ствари које конспиролози тврде. Заиста не могу рећи да ли је то истина или не...али знам да је било и да има и данас људи којима је идеја о колективизацији човечанства и смањењу броја планетране популуцаје сасвим нормална... ...узмимо на пример чувеног писца Херберта Џорџа Велса или чувену активисткињу за контролу рађања Маргарет Сејнџер. Имамо људе који су заговрници контроле рађања као што је био управник агенције за међународни развој др Р. Т. Равенхолтa кoји у свом интервју у листу "St. Louis Post Dispatch", од 22. априла 1977.године изјављује је да је зарад остварења економских интереса САД потребно стерилисати четвртину жена света способних да рађају. Имамо чувеног Роберта Милера (следбеника учења окултисткиње и теозофкиње Алис Бејли коју је "духовно водио" дух Џвал Кхул) , који је био у интернационалној цивилној служби при УН и асистент г.секретара УН, и који, под видом хуманизма, у својој књизи (из 1977. године) "3000 Ideas and Dreams for a Better World", даје све похвале УН што су својом политиком од 1952.године успеле да спрече рођење 2 милијарде и 200 милиона беба. Имамо Теда Тарнера, оснивача америчке телевизијске мреже СНН, који у име спасавања планете у интервју Е Магазину" (јануар-фебруар 1999.) отворено каже: "Можемо да имамо десет милијарди људи који живе испод црте сиромаштва, или две милијарде људи који живе добро, имају колор ТВ и ауто. Планета може да поднесе тај број људи, и тако је било 1930". (http://www.emagazine.com/magazine-archive/ted-turner). Било да неко сматра ово позитивним или негативним остаје чињеница да има људи који су или на веома високим положајима у најразвијенијим државама света или имају новца и утицаја, а заговорници су директне или индиректне депополуцације планете. National Security Memo 200, dated April 24, 1974. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 али знам да је било и да има и данас људи којима је идеја о колективизацији човечанства и смањењу броја планетране популуцаје сасвим нормална... Meni recimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Meni recimo Mislim da poplacija nije problem. Zemlja bi mogla da "izdrzi" mnogo veci broj ljudi bez frke, ono gde lezi problem je raspodela resursa, ekologija, socijalne politike a to je sve lakse resiti nego organizovati depopulaciju... Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Meni recimo Надам се да ћеш дати, на примеру своје породице, максималан лични допринос ка смањењу популације. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Пошто си верник, како се нпр. нико од црквених великодостојника наших и угледних теолога није огласио по том питању.. Или они немају времена за дугогодишња истраживања... То ми мало нелогично... Није мени упућено, али да кажем да се Црква тиме увек бавила, а много се о томе и пише: http://pravoslavlje.spc.rs/broj/940/tekst/pravoslavni-i-novi-svetski-poredak/ http://istinoljublje.wordpress.com/2014/02/13/%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3/ http://www.pravoslavni-odgovor.com/New_Age/New_Age.htm http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=56&t=15560 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Надам се да ћеш дати, на примеру своје породице, максималан лични допринос ка смањењу популације. Vala kako me je krenulo u posledenje vreme sa traženjem jedinke sa kojom bi možda proširio populaciju, možda na kraju i bude ovako kako si rekao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Пошто си верник, како се нпр. нико од црквених великодостојника наших и угледних теолога није огласио по том питању.. Или они немају времена за дугогодишња истраживања... То ми мало нелогично... Ti "velikodostojnici" su uglavnom novi fariseji. Cast izuzecima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука