Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 U svakom slucaju sta god ti treba,javi se slobodno bez ustrucavanja tu smo,kupicemo,poslati nije problem Знаш шта би ми могао учинити!!? Могао би ми се распитати за цијене тих књига (најјефтиније могуће). Не мораш за дан или два.........него кад будеш имао времена, јер нећу ни ја скоро у Бг, али чисто да видим колико би ме то коштало (да спремим лову ) Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Pa hocu,samo mi posalji koje knjige su u pitanju. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Је л' нема ништа у Бањалуци ? Можда има у "Ризници" (ако има ту би једино могло бити), али то је папрено да папреније не може бити а пошто ја идем у Бг по прибор за цртање уједно да купим себи и књиге које су доста јефтиније него. Number15648 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Pa hocu,samo mi posalji koje knjige su u pitanju. Е овако: " Умјетност иконе" Павле Евдокимов " Теологија иконе" Леонид Успенски " Технологија сликарства, вајарства и иконографије" Немања Бркић " Имена и натписи на иконама-приручник за иконописце" Јован Пурић " Рано хришћанство од Исуса до Христа" Милан Вукомановић " Господ Исус Христос у мраку историјске критике" Предраг Самарџић " Увод у свето Богослужење" Јоанис Фундулис Ето, толико за сада (мало ли је ) МилошБГ, Јадранка-Дервента and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Provericu sto pre,pa ti javljam Биљана је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 "Технологија сликарства, вајарства и иконографије", Немања Бркић, можеш скинујти овде, неко је невичан скенирању одрадио посао, још на некој исхабаној књизи из сарајевске Уметничке школе, али се за прву помоћ можеш снаћи... Недостају 4 странице... "Увод у свето Богослужење" Јоанис Фундулис, ово је са Scribd-a. У свему једино што "смета" је ако ти не одговарају књиге у ел. формату... Биљана and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 @@Милан Ракић, Хвала Ракићу, могу послужити! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ову књигу нигде не могу пронаћи: "Без муке до Царства Небеског" зборник св отаца :.mislise. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Mozda ne postoji Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Zena koja je prodaje nije iz Beograda nego iz unutrasnjosti i mrzi me sto moram zbog knjige 5 puta ici u postu,jer mora prvo da se uplati pa onda tek salje i pritom uvek postoji sansa da se ista zagubi. I uzgred mislim da je malcice cena veca. Zato sam i pitao. ne moraš uopšte ići 5 puta u poštu,dogovori se da ti vlasnik knjige pošalje poštom,post expresom ti platiš pouzećem,najsigurnije za tebe i prodavca,ne moraš čak da protegneš noge do pošte.postarina za knjigu neće biti više od 200 din,to će platiti ovaj ko šalje. Ja mislim da ide po težini,ja sam tako prije nekoliko godina kupio vojnu enciklopediju ,11 tomova,50 kg su bile teške knjige minimum. Stigne ti u roku 24 sata bilo gdje u Srbiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 ne moraš uopšte ići 5 puta u poštu,dogovori se da ti vlasnik knjige pošalje poštom,post expresom ti platiš pouzećem,najsigurnije za tebe i prodavca,ne moraš čak da protegneš noge do pošte.postarina za knjigu neće biti više od 200 din,to će platiti ovaj ko šalje. Ja mislim da ide po težini,ja sam tako prije nekoliko godina kupio vojnu enciklopediju ,11 tomova,50 kg su bile teške knjige minimum. Stigne ti u roku 24 sata bilo gdje u Srbiji. Pa o tome se radi,sto prodavac nece da salje pouzecem zbog negativnih iskustava prilikom takve prodaje. Nego mora prvo da se uplati,pa tek onda oni salju,pa onda ja ulazim u rat sa postarima trazeci gde je moja knjiga. Inace kad god i gde god moze tako narucujem,bez obzira sto je malo skuplje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 И мени треба брука књига. И требала доћи на сајам у Бг, али..........омаче се. Мени је проблем што живим у малом граду и нема баш неки избор књига за купити (осим Коеља и екипе). А сад, да ми неко купи у Бг па да ми шаље.......испаде скупља пита него тепсија а баш ми треба јако много књига Реци Биљо шта ти треба, донијећу ти ја ако буде. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Реци Биљо шта ти треба, донијећу ти ја ако буде. Е хвала Јацо, али немо' се оптереЋаваш Не знам колико коштају, можда их и не купим Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
snebivljivi maslacak Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Зна ли неко гдје може да се купи у Београду књига житија оца Јустина? Не знам гдје на форуму да поставим ово питање, свака препорука неког житија би ми добродошла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Зна ли неко гдје може да се купи у Београду књига житија оца Јустина? Не знам гдје на форуму да поставим ово питање, свака препорука неког житија би ми добродошла ево , овде имаш пар телефона , па провери... https://www.pouke.org/forum/topic/27735-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D1%9A%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D0%B8-%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BE-%D1%9A%D0%B8%D0%BC%D0%B0/ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука