Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ne kontam sto je ovaj sat tolki "bum" kad samsung gear postoji vec neko vreme i to u prodaji? Ја бих очекивао да инжењер Јустин Водени ово пита, а ти умјетник да одмах сконташ, али вас двојица сте само доказ да су Срби потпуно наопак народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 А можеш ли да приуштиш Samsung Galaxy S5? Не, али њега ни не желим. Mladjo, ne treba ti. Veruj mi. Android rules! Ма какви. Видео, осетио оба, небо и земља у исксутву и квлитету. Квлитет од кућишта до софтвера. Ајфон је много поузднији, квлитетније израде, софтверски савршен, ради без грешке. Андроид је истина отворен па је много слободнији за игру, али мене то лично не занима... да имам лове да бирам - ајфон. Исто важи за рачунаре. Ја имам неки лаптоп од 600 евра. Мој ортак има ејплов лаптоп... вреди ко три моја а кошта као један и по. Што се софтвера тиче, раније је Ајфон био у апсолутној предности, али то одавно није случај. Првенствено због тих клинаца и осталих који чачкају, унапређују софтвер, избацују своје модове, и стално избацију нове идеје за побољшање система. Сад и Епл преписује од конкуренције. КОлико год њих да чачка, у ејпелу професионални прогрмери, плаћени за то, вредно раде на томе да наштимуму софтвер и хардвер перфектно. И увек ће то радити од система који користе широк спектар хардвера. Уз то ејпелови процесори су слабији, не треба им снага и енергија коју користе остли смартфонови што значи да батерија дуже траје, да мње струје троши да се маање греје комплетан телефон самим тим комплетан хардвер им потенцијал да траје дуже. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Zato sto se uvijek od apple ocekuje da izbaci poslednje cudo tehnike. No kako god to sta je najbolje je subjektivno, ali apple uvijek dobro odradjuje propagandnu masineriju mora se priznati. Nego ima li samsung gear biometriku? Не само технике, требра. Сат је одевни предмет. Био и биће. Ма колико то било тешко сувим гиковима да схвате. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Не само технике, требра. Сат је одевни предмет. Био и биће. Ма колико то било тешко сувим гиковима да схвате. А од тих сатова, не бих ништа од тих глупости већ ово Kaкав самсунг, какав епл.. Deki992 and kordun је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Не само технике, требра. Сат је одевни предмет. Био и биће. Ма колико то било тешко сувим гиковима да схвате. Ma napravice oni njega da izgleda i kao odjevni predmet, samo daleko ce to opet biti neke elegancije. Bice za casual А од тих сатова, не бих ништа од тих глупости већ ово Kaкав самсунг, какав епл.. Ja sam malo alergican na ove satove, jer sama pomisao da neki od njih kostaju po hiljadu ili deset ili da postoje satovi od 100 000 dolara, smuci mi se. To do 100 - 200 dolara sto radi radi, sve ostalo je sa aristokrate. Ko ce da se odjeva satovima, on ce imati klasiku, kome treba tehnika, imace iwatch ili slicno. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ja sam malo alergican na ove satove, jer sama pomisao da neki od njih kostaju po hiljadu ili deset ili da postoje satovi od 100 000 dolara, smuci mi se. To do 100 - 200 dolara sto radi radi, sve ostalo je sa aristokrate. Ko ce da se odjeva satovima, on ce imati klasiku, kome treba tehnika, imace iwatch ili slicno. Ма да кошта црног ђавола, ја бих волео да имам. Није до цене, сат је својеврснаа уметност. То је технички толико тешко напрвити, да није ни чудо што коштају толико. То је неки врх те вештине израде сатова, делови који су толико мали а морју бити толико квлитетни да је потребна велика вештина да се направе. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Jel istina da je Apple 100 puta kvalitetniji od s galaxy i tako to?...ja imam valjda s2. I kazu mi da sam jedini lik kome se nije pokvario posle 2 godine xD RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 nije istina пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Ljudi da Vas pitam. Jel moga ja da telefoniram i da mene zovu (i poruke) na tim "telefonima". Ako ne mogu da ne uzimam. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Смета ми да ме неко третира као кретена и да ми брани да телефон који сам много платио користим како ја хоћу, да ми постави једну ломпликовану апликацију за интеракцију са компјутером, да ми каже одакле смем а одакле не смем да инсталирам апликације и још да ме убеђује да треба да будем срећан због тога. То ми смета и код појединих Андроид телефона, не прави се само Епл паметан. То је првенствено из безбедносних разлога. Додуше слажем се да су мало претерали са тиме. Ипак би требало напредним корисницима да сносе сами ризике и откључаају/закључају ту опцију по сопственом нахођењу. Али мени лично то не би сметало. Не волим да експериментишем са апликцијама. Само проверено. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Samsung je zakon. Iako to na kraju ionako sve Fokskon sklapa, makar su u Samsungu neke komponenti od njih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Што неки имају потребу да дођу на ову тему и причају како им је самсунг супер? Отворите тему о самсунгу па да тамо слушамо о самсунгу. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Не само технике, требра. Сат је одевни предмет. Био и биће. Ма колико то било тешко сувим гиковима да схвате. LOL A ovo što je apple napravio je ono baš elegantno, ma ajde i ovo i ono samsungovo ništa ružnije u životu nisam video. Čak mi i samsungovo više sviđa. Млађони and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2014 Ja imam Sony Xperiu i odmahj da kažem da nimalo nisam zadovoljan. Očekivao sam dosta više, prvo ja ne znam šta je sa softverom, ali ono blokira barem na svakih 2-3 dana, znači slabo imam aplikacije (nije prepunjen), slabo šta je i uključeno, poskidao sam neke programe za "čišćenje" RAMa i ništa ne pomaže. Očekivao sam dosta više. Inače moj ujak je kupio Nokiu sa WInom i kaže da je prezadovoljan ono radi super. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука