Jump to content

Stiven Hoking UPOZORAVA: "Božja čestica" je tempirana bomba koja preti svetu!

Guest

Препоручена порука

• Гости

Neuhvatljiva "božja čestica", koju su naučnici otkrili 2012, ima potencijal da uništi univerzum, upozorava profesor Stiven Hoking.

511596_cern01reutersfoto-pierre-albouy_f
Higsov bozon, odnosno "božija čestica" otkrivena je u Velikom hadronskom kolajderu u Švajcarskoj

Čuveni astrofizičar upozorava naučnike da budu uzdržani prilikom daljih istraživanja, jer u najgorem slučaju preti opasnost od propasti čitavog univerzuma.

Na veoma visokom energetskom nivou, Higsov bozon mogao bi da prouzrokuje iznenadni kolaps prostora i vremena, bez znakova koji bi najavili katastrofu.

331720_stiven-hoking-02apfoto-eric-reed_
Stiven Hoking

Prema mišljenju poznatog naučnika, koji ima 72 godine i boluje od amiotrofične lateralne skleroze (ALS), Higsov bozon, koji postojećim objektima daje oblik i veličinu, mogao bi u uslovima ekstremnog stresa da izazove “pad vakuuma katastrofalnih razmera”. Njegova upozorenja su sadržana u predgovoru nove knjige pod naslovom “Starmus”, koja izlazi u novembru.

Reč je o zbirci predavanja naučnika i astronoma, među kojima su Nil Armstrong, Baz Oldrin i gitarista grupe “Kvin” Brajan Mej. Trenutno, međutim, ne postoji sudarač čestica koji bi bio dovoljno veliki da bi u njemu mogao da se izvede takav eksperiment, objasnio je profesor za “Sandej tajms”.

Hoking napominje da se katastrofa verovatno neće desiti u bliskoj budućnost, budući da bi sudarač čestica koji može da razvije toliki nivo energije morao da bude veći od Zemlje. 

Njegove kolege ističu da Veliki hadronski kolajder (LHC), u kome je otkriven Higsov bozon, ne može da izazove takve probleme, jer je energija postojećeg ubrzanja suviše mala.

Извор: Блиц

Подели на овим сајтовима

Ja se ne brinem oko toga jer znam da je sve u Bozjim rukama i bez Njega se nista nemoze dogoditi!

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

До оног тренутка када човек крене да се игра Бога.

Ti mislis da Bog nemoze da spreci coveka u toj igri? Citaj o o vavilonskoj kuli. To je bio jedan od prvih pokusaja (organizovanih) da se covek igra Boga i sta bi?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ti mislis da Bog nemoze da spreci coveka u toj igri? Citaj o o vavilonskoj kuli. To je bio jedan od prvih pokusaja (organizovanih) da se covek igra Boga i sta bi?

”Сва је физика имала једну теорију и формуле исте. Али како су се научници сабирали из белога света, нађоше на један велики празни простор у земљи швајцарској, и ту институт изградише. Један другоме рече: ”Хајдемо правити честице, те их у акцелератору убрзавамо.” Кваркови им били место куглица, а глуони им служили за лепак. Онда рекоше: ”Хајде да сазидамо акцелератор и сударач већи од тунела симплонског! Прибавимо себи теорију свега, да се не изгубимо по свом универзуму.” Господ се спусти да види институт и сударач, што су га градили синови Њутнови и Шредингерови. Господ рече: ”Збиља су једна наука, с једном теоријом за све! Ово је тек почетак њихових настојања. Сад им ништа неће бити неоствариво што год науме извести. Хајде да сиђемо и формуле им побркамо, да један другоме теорију не разуме.” Тако их Господ расу оданде по свим универзтетима, те не сазидаше акцелератора.”

Подели на овим сајтовима

Одавно сам ја причо шта се тамо ради и предлаго да запалимо проклетињу, ал нико није слушо.

Ето вам сад.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

”Сва је физика имала једну теорију и формуле исте. Али како су се научници сабирали из белога света, нађоше на један велики празни простор у земљи швајцарској, и ту институт изградише. Један другоме рече: ”Хајдемо правити честице, те их у акцелератору убрзавамо.” Кваркови им били место куглица, а глуони им служили за лепак. Онда рекоше: ”Хајде да сазидамо акцелератор и сударач већи од тунела симплонског! Прибавимо себи теорију свега, да се не изгубимо по свом универзуму.” Господ се спусти да види институт и сударач, што су га градили синови Њутнови и Шредингерови. Господ рече: ”Збиља су једна наука, с једном теоријом за све! Ово је тек почетак њихових настојања. Сад им ништа неће бити неоствариво што год науме извести. Хајде да сиђемо и формуле им побркамо, да један другоме теорију не разуме.” Тако их Господ расу оданде по свим универзтетима, те не сазидаше акцелератора.”

Ali dzaba. Sinovi Boziji videvsi kceri covecije kako su lepe i pametne uzimase ih za zene i rekose sebi "Hajde da nacinimo jedan veliki mozak. Plavi mozak, da ima svu lepotu i pamet za sva vremena....."

Подели на овим сајтовима

Ја сам за то да видимо где је та Швајцарска и да одемо тамо са секирама и бакљама.

Ко ако не ми? Кад ако не сад?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Што би Мирољуб казо, то су демонска посла. 

Ne bi nego je konkretno rekao "Ma koliko neverovatno zvucalo cela ta skalamerija se sastavljena da bi se osporila autenticnost biblije.".  :))  :))  :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ali dzaba. Sinovi Boziji videvsi kceri covecije kako su lepe i pametne uzimase ih za zene i rekose sebi "Hajde da nacinimo jedan veliki mozak. Plavi mozak, da ima svu lepotu i pamet za sva vremena....."

Чекај, ти стварно мислиш да су некоме жене биле инспирација да прави вештачки мозак?

Подели на овим сајтовима

Чекај, ти стварно мислиш да су некоме жене биле инспирација да прави вештачки мозак?

Јапанцима, да виде како да их коначно избаце из употребе за сва времена.

Подели на овим сајтовима

Znas kako kad neko zeni da iskren "cv" u formi "Vidi ja sam snazniji nego sto sam odlucnijim, pametniji sam nego sto sam snazniji ali imam vise srece nego pameti" a ona mu nakon toga skoci u narucije, mislim da ce se do kraja zivota pitati kako naprviti mozak koji fercera 100%. :)

Подели на овим сајтовима

Ја сам за то да видимо где је та Швајцарска и да одемо тамо са секирама и бакљама.

Ко ако не ми? Кад ако не сад?

Зна Мирољуб сигурно где је то, он је геолог, он ће знати то да сруши, има гарант план за то, ко ономад кад је причао са Холандију. 

Ne bi nego je konkretno rekao "Ma koliko neverovatno zvucalo cela ta skalamerija se sastavljena da bi se osporila autenticnost biblije.".  :))  :))  :))

Шта ће друго неверници и грешници радити на овом свету, бацати пар милиона евра на неке цеви од по неколико километара само да би оспорили Библију. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...