Jump to content

Осмишљавање забране абортуса

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пушка коју сам поставио се зове М21, прави је застава.

Sry, ja se od oružja razumem ovoliko: pištolj, puška, bomba, pištolj za pirsinge, pištolj za uspavljivanje konja.

od svegapomenutog imala sam kontakt samo sa poslednja dva.

A što se tiče  organizacije, stvarno ne znam. mislim da sam ih bila pomešala sa nekim drugim, ali nije ni bitno.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Sry, ja se od oružja razumem ovoliko: pištolj, puška, bomba, pištolj za pirsinge, pištolj za uspavljivanje konja.

Оклгија ти је страна? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ма не разумем се ни ја, него ми је то прво изашло кад сам тражио споменуту организацију. А и за либелу прво излази зидарска алатка. :D

Подели на овим сајтовима

Оклгија ти је страна? 

To je hladno oružje, dokle god ne proizvodi zvuk pucnja, može.

Ма не разумем се ни ја, него ми је то прво изашло кад сам тражио споменуту организацију. А и за либелу прво излази зидарска алатка. :D

http://www.libela.org/

Подели на овим сајтовима

Pokretači su bile žene iz M21. To nije lgbt grupa.
Није, то је комунистичко милитантна група

Не заборавимо и учесника "Академску Иницијативу Форум 10" из Прешева, Бујановца и Новог пазара, са својих неколико чланова на протесту.

Води их Фахрудин Кладничанин из Новог Пазара

ово је са њиховог ФБ профила

"Predstavnici Političkog odeljenja ambasade SAD u Srbiji Konor Volš i Ksenija Lazović, razgovarali su danas u Novom Pazaru sa predstavnicima NVO Akademska inicijativa "Forum 10" o aktuelnoj političkoj situaciji u Sandžaku i inicijativi mladih za učešće na predstojećim izborima za nacionalne savete nacionalnih manjina pod nazivom "Naša lista".

Иначе, снима филм о комунистичкој забрани ношења зара и фереџе из 1951, а притом неће да се изјасни да ли му смета сама забрана, због кршења "женских права" или само ношење фереџе, јер је тобоже муслиманка присиљена да је носи, па се и тако крше "женска права".

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Hej!

Ja sam tu!

Imaj poštovanja! Vidiš da su momci počeli da  me edukuju o oružju!

O cemu bi momci no o svijetlom oruzju!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Koliko znam, one su došle samo kao podrška.

Isto kao mnogo feministkinja koje ne pripadaju ni jednoj organizaciji.

Pokretači su bile žene iz M21. To nije lgbt grupa.

To sam ja rekla uopste,ne samo za ovaj slucaj.I femisnitkinje,i LGBT,I ova lezbejska grupa,malo su prosirili borbu za svoja prava,na borbu za ljudska prava,pravdu,prave vrednosti...,pa od tog njihovog pravdoljublja se na kraju stiglo u nekim zemljama do toga da vise porodicni ljudi ne mogu da kazu mama i tata,vec roditelj 1 i 2...eto dokle ode "takva pravda" bez blagoslova,ali oni su sebi crkva,i htedoh reci i u ovom slucaju ucinili su ono sto ne zele da se njima cini,da im se ometa parada obrazovcima i slicnim.E pa onda nemojte ni vi da ometate ovu izlozbu za zabranu abortusa,mogli su na drugom kraju grada da naprave kontramiting.To sam htela da istaknem,a vidim iz komentara i da je i ta M21 organizacija fasisoidna.

Подели на овим сајтовима

E pa onda nemojte ni vi da ometate ovu izlozbu za zabranu abortusa

Draga

MI nismo bili tamo.

NAS baš briga što su se dečica požalila jer su druga deca došla i upala u njihov pesak za igranje.

Подели на овим сајтовима

a vidim iz komentara i da je i ta M21 organizacija fasisoidna.

Присталице абортуса на том скупу су били:

педерско-лезбејске групе, феминисткиње, радикални комунисти, анархисти и организација Форум 10. 

Измењено од Дејан Бићанић

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...