Jump to content

Осмишљавање забране абортуса

Препоручена порука

али што се лезбејке противе овоме...

Видиш ти то. Лезбејке се боре за дозволу абортуса мушкарци за укидње.. а жене које ће доћи у ситуацију да затрудне и можд д буду пред дилемом абортуса - нико ништа не пита. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Milosavljevicu,sad procitah ovaj tvoj argument:

"ускратићеш им даље образовање, јер не могу да рађају децу и да се образују."

pa me zanima,da li si ga stavio u fazonu-zagovornici legalnog abortusa bi vam mogli postaviti takav argument

ili je to tvoj moralni stav,cak i u slaucaju da je abortus legalan kao sto jeste i da je svima tako dobro..znaci zanima me iskljucivo tebi da li je to moralno opravdan cin,da se ubije embrion,fetus radi skolovanja.Ako jeste onda mi je jasnija tvoja licna hijerarhija vrednosti,a mozda i tebi bude jasnija.Ako stvarno smatras da je to moralno opravdano,to ipak nije hriscanski stav i vrednosni sistem i da porazmislis o tome...ljudska dusa i ljudski zivot iznad je svake druge prolazne vrednosti.

Подели на овим сајтовима

..znaci zanima me iskljucivo tebi da li je to moralno opravdan cin,da se ubije embrion,fetus radi skolovanja.

Не, мени није то морално оправдан чин. Али неком другом можда јесте. А мени је исто тако морално неоправдан чин да неком нешто намећем због мог религијско-моралног уверења. 

Подели на овим сајтовима

Zato što su žene? Zato što ne mrze druge žene koje nisu gej? Zato što imaju mame, drugarice, sestre, poznanice, koje su strejt i kojih se sve ovo tiče itekako?

a ja mislim da se one bore,iz razloga sto su LGBT,i sl.umislili da su neka nova crkva koja zna sta je ispravno,a sta ne,i koja ce sad da deli pravdu svetu,preispunjeni pravdom,dobrotom,ljubavlju,strecom,veseljem,duginim bojama....pa i da druge prosvetle

samo da naglasim da nemam nista protiv homoseksualaca vec samo protiv ove umislene ideologije homoseksualizma

Подели на овим сајтовима

Не, мени није то морално оправдан чин. Али неком другом можда јесте. А мени је исто тако морално неоправдан чин да неком нешто намећем због мог религијско-моралног уверења. 

to za nametanje mi je jasno,samo sam ovo drugo htela da pitam,nisi mi bio jasan...ok 

Подели на овим сајтовима

a ja mislim da se one bore,iz razloga sto su LGBT,i sl.umislili da su neka nova crkva koja zna sta je ispravno,a sta ne,i koja ce sad da deli pravdu svetu,preispunjeni pravdom,dobrotom,ljubavlju,strecom,veseljem,duginim bojama....pa i da druge prosvetle

samo da naglasim da nemam nista protiv homoseksualaca vec samo protiv ove umislene ideologije homoseksualizma

Koliko znam, one su došle samo kao podrška.

Isto kao mnogo feministkinja koje ne pripadaju ni jednoj organizaciji.

Pokretači su bile žene iz M21. To nije lgbt grupa.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Pokretači su bile žene iz M21. To nije lgbt grupa.

Није то је комунистичко милитантна група слична наистима и фашистима само друге "боје".

Подели на овим сајтовима

доказ да је ембрион живот(личност)

Sta znaci ova sintagma?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Nije.

Како не, упадали либеку на предвање на филозофском и драли се "нато убице бежите из србије" и "трујете људе либеларном идеологијом". 

Баш су фини.... 

Подели на овим сајтовима

Skraćenica od Marks 21.

Nisam upućena u njihov rad, i one koje simpatišem su Libela i ofc Žene. O ovim ostalim malo šta znam, osim kako se definišu i čemu teže.

Пушка коју сам поставио се зове М21, прави је застава. А што се тиче Маркс 21 организације, довољан је један поглед на њихов сајт да се види да се ради о радикалним комунистима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...