Jump to content

Осмишљавање забране абортуса

Препоручена порука

On 11. 9. 2014. at 17:49, Милосављевић рече

Какви фашистички говори, девојка дала дијагнозу

Profesionalna deformacija! :D

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 11. 9. 2014. at 18:01, Solomon Kane рече

Ау...једва си дочекао ово Милосављевићу, јел да?   :D

Шта за Руску правну и демократску свест? Их бре! :)

Комунистичко колективистички менталитет се мора истребити, било које облике да узима.  :))  :))

Мени се искрено гади руски унутршњи систем. Има можд две три ствари које сматрам добрим тамо и све остло ми је на граници огавног. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Какви фашистички говори, девојка дала дијагнозу, није рекла да их треба побити/протерати/похапсити. 

Добро, онда фашистичку дијагнозу, мада верујем да јој то није била намера.

А реално систем где људи са све милицијом бију педере због "пропаганде" хомосексуализма и јесте за дијагнозу.

То је здрав систем. 

Систем где је пропаганда хомосексуализма и примитивизма дозвољена је за дијагнозу (Холандија, САД, Француска...).

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:11, Solomon Kane рече

Нисам ни сумњао да имаш другачији став. ;)

Да не буде после да мрзим русе, причам искључиво о унутрашњем правном систему и поретку. Не о култури, псицима, народу. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:11, todor рече

Добро, онда фашистичку дијагнозу, мада верујем да јој то није била намера.

Не видим како је вређање неког фашизам. Фашизам је кад забраниш неком нешто применом силе. То јест забрањивање хомосексулне "пропаганде" је фашизам. Ово је чисто вређање, прозивачина. 

Цитат
Систем где је пропаганда хомосексуализма и примитивизма дозвољена је за дијагнозу (Холандија, САД, Француска...).

Хомосексуализам не може да се пропагира. Није то идеологија, нити ће ико, игде, икад да постане хомосексуалац због "пропаганде" хомосексулизма нити је то могуће. Ја не верујем да мене неко може неком пропагандом да направи у хомосексуалца. А ни тебе. И не знам онда одакле ти уопште то да хомосексуализам може да се пропагира? 

А већег примитивизма од батињања људи на улицима и владавине руље ја не видим. Ако је тако у САД, Холандији и Француској, онда су то тешко примитивне земље. :)

Ја бих у сваком случају тренутно 50 пута пре живео у тим примитивним земљама за дијагнозу Холандија, САД и Француск него у Русији. 

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:11, todor рече
То је здрав систем. Систем где је пропаганда хомосексуализма и примитивизма дозвољена је за дијагнозу (Холандија, САД, Француска...).

Itekako je zdravo. Da jednoj grupi koja je omrazena i ugnjetavana oduzmes njihova najmocnija sredstva u borbi za bolji polozaj i prihvacenost - slobodu izrazavanja i njen derivat, slobodu okupljanja. Nadam se da posedujes empatiju pa da mozes sebe da zamislis u toj situaciji, i da onda iz toga izvedes jedan veoma prost zakljucak...

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:12, Милосављевић рече

Да не буде после да мрзим русе, причам искључиво о унутрашњем правном систему и поретку. Не о култури, псицима, народу. 

Ма не бих ни помислио супротно! То што си лајковао пост у коме се тврди да "Руси немају ниво свести", већ само "фазе шизофреније" несумњиво сведочи да си имао у виду искључиво руску "политичко-правну шизофренију" и ништа више. :D

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:18, Solomon Kane рече

Ма не бих ни помислио супротно! То што си лајковао пост у коме се тврди да "Руси немају ниво свести", већ само "фазе шизофреније" несумњиво сведочи да си имао у виду искључиво руску "политичко-правну шизофренију" и ништа више. :D

Соломоне, Лука похвлио ниво свести власти, маргарита на то одговара да је то ниво шизофреније. Јасно се прича о политици и политичком систему а не о људима.

Ти сад можеш да верујеш у шта год желиш, ја ти кажем јасно како ја размишљам и шта ја гледам. 

Што се и види ако се гледа контекст дискусије, а ако се вади из контекста маргаритино "Руси" .... и остало баронисње... онда може да се извуче шта год оћеш.

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:22, Милосављевић рече

Соломоне. Лука похвли ниво свести влсти, маргарита н то каже да је то ниво шизофреније. Јасно се прича о политици и политичком систему а не о људима.

Ти сад можеш да верујеш у шта год желиш, ја ти кажем јасно како ја размишљам и шта ја гледам. 

Мало те зеким. ;)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:23, Solomon Kane рече

Мало те зеким. ;)

Добро је. Уплашио сам се да си дошао да баронишеш. :) 

Подели на овим сајтовима

Malo sa Tarzanije. :)))

Цитат
Zašto se ova dva gospodina drže za ruke?

Paradigmatičan primer kada se govori o stvarima koje zaista ne bi trebalo da ti budu problem da objasniš svojoj deci. Inače ultimativni argument koji dolazi odmah nakon izjave “ne mrzim ja pedere, al dok to rade u svoja 4 zida”, što je kao da kažeš “ne mrzim ja crnce, al kad izađu na ulicu nek se prefarbaju u belo”. Nastavak rasprave je dakle predvidiv, jer kada odgovoriš da bi čovek trebalo da kaže svom detetu da su ta gospoda pederi i da su oni muškarci koji vole muškarce pošto ima onih muškaraca koji vole žene i onih koji vole muškarce, sa suprotne strane dolazi besni ritern “lako je tebi to da kažeš,  A ŠTA BI TI DA JE TVOJE DETE PEDER?”

Ovde treba da se raščiste najmanje tri stvari. Prvo, ako dete vidi dva muškarca da se drže za ruke, neće postati gej, tj. sigurno neće postati zbog toga jer je seksualnost svakako prekomplikovana stvar da bi bila determinisana na tako glup i banalan način. Drugo, ako tvoje dete ne vidi muškarce kako se drže za ruke na ulici videće ih negde drugde, jer tvoje dete ima internet a tamo znaš šta sve ima – ako najviše što tvoje dete vidi od prisnog kontakta dva muškarca bude držanje za ruke, onda si ubo premiju druže.

gejevi.jpg

Kvirija je uletela 200 ojra za promociju gejeva u ovom tekstu. Gejevi <3

Treće, i najvažnije, čak  i da je ovo sve istina – da se muškarci koji se drže za ruke mogu sresti isključivo na ulici, ispred vrtića, u vreme užine, i čak i da zbog toga tvoje dete zahvaljujući nekom izrazito glupom instant procesu u mozgu uzvikne ĆALE KAKO JE OVO DO J**A OĆU I JA, te posledično postane gej – šta je to problem? Pa ništa, što bi bio problem što moj sin voli metati gde ja ne volim. Ali meni je vrlo dobro jasno šta je tebi problem. Nije tebi problem “zdravlje” ili sreća tvog deteta, jer je tvoje dete jednako i zdravo i srećno bilo peder ili ne, tebi si problem ti, tvoja sujeta, tebi je frka šta će komšija Rade da kaže, tebi je frka što će ekipa u kladionici da te z******a (više nego inače), tebi je frka kako ćeš SEBI da opravdaš što je tvoje dete postalo nešto što si ceo život besmisleno mrzeo. Galamu koju dižeš zbog dva gospodina koja se j****o drže za ruke na ulici ne dižeš zbog svog deteta nego zbog sebe, jer u svom detetu vidiš isključivo sebe i jer ono što tvoje dete radi meriš isključivo svojim merilima, zaboravljajući da i tvoje dete postaje osoba koja će imati svoja merila, svoj život i svoje ja. I zato si ti, prijatelju, g***o.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

On 11. 9. 2014. at 18:15, Милосављевић рече

Не видим како је вређање неког фашизам. Фашизам је кад забраниш неком нешто применом силе. То јест забрањивање хомосексулне "пропаганде" је фашизам. Ово је чисто вређање, прозивачина. 

Тако се почиње. ;)

On 11. 9. 2014. at 18:15, Милосављевић рече

Хомосексуализам не може да се пропагира. Није то идеологија, нити ће ико, игде, икад да постане хомосексуалац због "пропаганде" хомосексулизма нити је то могуће. Ја не верујем да мене неко може неком пропагандом да направи у хомосексуалца. А ни тебе. И не знам онда одакле ти уопште то да хомосексуализам може да се пропагира? 

А већег примитивизма од батињања људи на улицима и владавине руље ја не видим. Ако је тако у САД, Холандији и Француској, онда су то тешко примитивне земље. :)

Ја бих у сваком случају тренутно 50 пута пре живео у тим примитивним земљама за дијагнозу Холандија, САД и Француск него у Русији. 

То јесте пропагирање изопаченог система вредности, а примитивни запад предњачи у томе, што је несхватљиво здравом Словенском, Православном духу и начину живота. Батине добија свако ко крши закон. То су васпитне батине. Није ми јасно зашто желиш да живиш у тим пимитивним државама. Шта ће ти то?  

Подели на овим сајтовима

Цитат
Православном духу и начину живота. Батине добија свако ко крши закон.

Ово што си написо је далеко од православног духа. Ближе је муслиманском. 

Тако у шеријатским земљама јавно бију педере, оне који бију алкохол на празник итд. Нема то никакве везе са православљем. 

Цитат
Није ми јасно зашто желиш да живиш у тим пимитивним државама. Шта ће ти то?  

Зато што сматрам да свко има иста права као и ја. И да нико не сме да узме мотку у руке и да тако решава несугласице. Палеолит је одавно напуштен.. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...