Иван Ивковић Написано Децембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Небојша Мастиловић: Песма о Вазнесењској цркви Рапсоди and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 Неколико дана уназад, нон стоп.. Ronald and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=59EDnhuBEpk први тактови /први део концерта/ Лапис Лазули and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2015 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ronald је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ronald and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ovo je bio hit moje mladosti ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Danima unazad mi se po glavi vrti Kacusa.... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Драшко and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Врти ми се недјељама у глави мелодија ове нумере... Никад нисам био велики љубитељ ЈУ Групе, али ово је "мастерпис". Arsenija, Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Blackmore's Night - Green Sleeves Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 31, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2016 When it all falls, when it all falls downI'll be your fire when the lights go outWhen there's no one, no one else aroundWe'll be two souls in a ghost town.. When the world gets coldI'll be your coverLet's just holdOnto each otherWhen it all falls, when it all falls downWe'll be two souls in a ghost town... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 31, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2016 Vrti mi se jedna rec - Aksios ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 31, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2016 Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука