Jump to content

Православни документарни филмови

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Да бре, пази како бакице меркају да ли је све по ПС-у... :)

Браво за о. Андреја!

hehe zvonko,kad ugledah ovu temu prvo pomislih na tebe.,jel se sjecas kako si, u onoj jednoj temi,izrazio zelju da naplacujes karte,pa sve gledam ima li te gdje u autobusu 0102_laugh

svaka cast za oca andreja,meni je ovo divno snoozer_11

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Уз сво дужно поштовање према Русима и велику љубав коју осећам,не могу да прихватим све њихове идеје,мени се лично,ово не допада.Руси ме пријатно изненаде али исто тако ме и непријатно изненаде,понекад толико претерују и све некако изгуби аутентичност...

Русија је огрооомна земља и раздаљина између парохија је велики проблем али ипак,ово ми се чини као лоше решење,ипак имају они дивне монтажне дрвене Цркве,мале лепе,лако се постављају...не знам...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

hehe zvonko,kad ugledah ovu temu prvo pomislih na tebe.,jel se sjecas kako si, u onoj jednoj temi,izrazio zelju da naplacujes karte,pa sve gledam ima li te gdje u autobusu 0102_laugh

svaka cast za oca andreja,meni je ovo divno snoozer_11

Среброљубље сејо... Мада више волим злато... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ово је уједно урнебесно смешно и тотално генијално! И поред свега, Руси су ликови.

Замислите да се код нас у селима појави овако нешто, како би сељаци реаговали :)

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...