w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 izgleda da sam jedino ja crna ovca... moraću da ponovo pogledam film Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Због тог "случаја", "шибни" га и на флеш... Одлична идеја! :0104cheesy: keka and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Smisljam da napisem sta mi je bilo najvise poucno u filmu ali ne ide sve je poucno. Izdvojio bi scenu kad je namastio i isprljao kvaku od ulaznih vrata. Биљана, keka, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Уф. Филм на све оставља максималан утисак. Зависи ко је колико спреман да прихвати. Ја сам скинуо у HD-у, око 8гб., торент. Ако неком затреба, послаћу линк. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 ma Ben Hur je zakon 301 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Meni je najslađa scena kad "sredi" čizme igumanu, pa onda njih dvojica sede, a iguman (beše valjda iguman? gledala sam film pre godinu dana) onako gleda u prazno i u fazonu je "pa dobro" Bigica, Драшко and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Уф. Филм на све оставља максималан утисак. Зависи ко је колико спреман да прихвати. Ја сам скинуо у HD-у, око 8гб., торент. Ако неком затреба, послаћу линк. Још ниси послао? Шта се чека? П.С. Ако имаш Гибсоново Страдање Христово у доброј резолуцији торент дај и њега, као и Поп-руски филм. Хвала унапред "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Филм ми је један од најбољих које сам икада одгледао.А гледао сам га баш давно, још док нисам био баш разграничио шта значи "Христа ради луд".Предиван осјећај гледати га више пута. Биљана and keka је реаговао/ла на ово 2 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Izdvojio bi scenu kad je namastio i isprljao kvaku od ulaznih vrata. Мени је она сцена на самом почетку кад долази она жена по благослов за абортус и кад каже (да се оправда због чега то чини); ако родим мене нико неће хтјети, а он јој одговори да њу нико ни овако неће узети! Volim_Sina_Bozjeg and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Због тог "случаја", "шибни" га и на флеш... da znate da ste upravu! Ja ga imam na kompu, treba to prebaciti, za svaki slucaj na jos par diskova... Inace odusevljena sam filmom! "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 Мени је она сцена на самом почетку кад долази она жена по благослов за абортус и кад каже (да се оправда због чега то чини); ако родим мене нико неће хтјети, а он јој одговори да њу нико ни овако неће узети! oko deteta ima jos jedna scena kad ga pokajani starac predaje u ruke monahu da se pobrine za njega a monah ga pita ciji je ovaj malcek. Kako ciji je bre ovaj malcek pa Bozji je i onda krene njegova jurodivost. to da je malcek Bozji to sam ja tako shvatio nije bilo receno. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Април 8, 2013 Пријави Подели Написано Април 8, 2013 možda najjači utisak na mene ostavila je scena kad odlazi čamcem na ostrvo. Scena njegovog plača uz tekst 50-tog psalma. Čini mi se da je nemoguće glumcu da tako dobro odglumi takvu scenu a da nema vere, iskustvo pokajanja. Олимп, Биљана, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Ignjatije, Bigica and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 20, 2013 Пријави Подели Написано Април 20, 2013 Bigica and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Овај документарни филм направили су 2007. новинари руског „Првог канала“ Јевгениј Баранов (који је извештавао из Србије током НАТО агресије 1999) и Александар Замислов. Према речима аутора, филм приказује оно „што није приказано свету“: како живе људи који су своје животе поверили „сили која је дошла да чува ред“, како САД решавају конфликт који је старији од њих самих и како живе људи чији су животи уништени 1999, када је НАТО на Србију бацио 22.000 тона експлозива. Филм документовано подсећа да је то бомбардовање само последње у низу сличних акција током 20. века. Аутори филма су посебну пажњу поклонили расветљавању историјске позадине конфликта на Косову који је кулминирао 1999. Садашњи амбасадор Србије у РФ Славенко Терзић говори о историјском реваншизму према Србији и подсећа на погроме које су Албанци вршили над Србима током Првог и Другог светског рата. Такође, у филму се истиче сличност замисли и наредби Мустафе Кроја, нацистичког вође Велике Албаније из 1942, и догађаја са краја 20. века. Између осталих, у филму говоре и: фински патолог Хелена Ранта (о свом осећају кривице за бомбардовање и свом необјављеном извештају о Рачку), француски припадници КФОР-а (који су гледали уништавање цркава) и Митра Рељић, професорка руског језика, главни јунак емотивног текста који је о свом раду у Србији 1999. Јевгениј Баранов написао специјално за „Руску реч“. http://ruskarec.ru/multimedia/video/2013/04/24/ruski_dokumentarni_film_kraj_osudjeni_na_progonstvo_21579.html Ignjatije, Драган Јашић and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука