grigorije22 Написано Август 10, 2012 Пријави Подели Написано Август 10, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Август 14, 2012 Пријави Подели Написано Август 14, 2012 Sinoć sam ogdledao film Pop. Nisam skoro gledao tako dobar film. Ako bi upoređivao, bolji mi je nego Ostrvo. Ima na youtube. Mini Mi and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Као што знате,изашао је документарни филм о патријарху Герману.Документарац историчара проф. др Вељка Ђурића Мишине,говори о крсту страдања патријарха и верног народа у време богоборног комунизма.Иначе филм је добио благослов од његове светости патријарха Иринеја.Па бих замолио некога,да нађе и стави на сајт овај филм.Покушавао сам да нађем,али ништа.Унапред хвала! gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Od SPC ne bi ostao ni kamen na kamenu ,za vreme komunizma,da nije na čelu Crkve bio patrijarh German,tako reče otac Justin Savinski i mislim da je apsolutno u pravu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 А како се зове документарни филм ? ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Да да " Патријарх у обезбоженом времену " . Извињавам се greengrin ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2012 (измењено) Svi smo mi u bežbožnom vremenu. Патријарх у обезбоженом времену Измењено Август 22, 2015 од Иван Ивковић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Има у Републици Српкој једна мирисна башта названа Крајина, у којој вековима, од немањићког доба па до наших дана, пој псалама блажи душе мученичке, душе гладне и жедне Бога Живога. Ти псалми јесу манастири овога краја сакупљени у букет назван ''Крајишки псалми''. Овај видео запис живо је сведочанство духовног живота Срба Крајишника, народа који је кроз вишевековну историју свој живот живео између страдања у духовног узлетања. http://www.manastirk...-09-19-22-12-04 kron, mcvija and Желе Зека је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Септембар 20, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Одлични су ови филмови "Пријатеља Божијег". kron је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Имају доста лепих филмова, баш се труде. Управо гледам, лепо одрађено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Драго ми што братја ман.Кисине у овом филму споменули сарадњу са Поуке.орг, баш ми драго! Нека су живи, здрави и да се што више умноже! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 20, 2012 Гости Пријави Подели Написано Септембар 20, 2012 Одличан запис, свака част продукцији Пријатељ Божији и браћи из епархије бихаћко-петровачке. Морам да запазим да су људи из продукције Пријатељ Божији после добронамерних критика на филм Клетва почели да праве супер ствари (Свештеник, Слава...) Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Документарац РТВојводине у коме говори и Јеромонах Петар Драгојловић,игуман манастира Врањина. По мени један од најбољих документараца о скадарским светињама који просто мами да се погледа. pink panter, Иван and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Прошле године сам посетила два острва на Скадарском језеру. Manastir Starčevo Na ostrvu Starčevo u Skadarskom jezeru. Datira iz doba Đurđa Balšića. Osnovao ga je otac Makarije 1377. godine, koji je kao isposnik živеo na ostrvu, pa je po tome nazvan Starčevo. Kompleks manastira se sastoji od crkve Uspenja Bogorodice, zgrade konaka, pomoćnih objekata i ogradnog zida sa kapijom i nekoliko pozidanih terasa. Manastir je bio prepisivački centar. Prepisivani su mnogi rukopisi, a koričile su se i ukrašavale knjige u njemu. U ovom manastiru se nalazi grobnica štampara Božidara Vukovića Podgoričanina.Rekonstrukcijom dela konaka i stvaranjem uslova za život, Starčevo je sada naseljen i aktivan manastir na jezeru. Manastir Beška Nalazi se u središnjem dijelu istoimenog ostrva u Skadarskom jezeru. Manastir se sastoji od dvije crkve, veće posvećene Sv. ĐOrđu (14 v.) i manje posvećene Sv. Bogorodici (1440). Manastir je zadužbina Đurđa II Stanimirovića - Balšića. Manastir Beška, kao i manastir Starčevo, je bio poznat po intenzivnoj prepisivačkoj djelatnosti. Tamo je nastao Gorički zbornik, vjersko- poučni rukopis, čiji je sastavljač Nikon Jerusalimac. Иван, pink panter and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Хвала за лепе слике! Мени је жеља да посетим светиње на Скадру и надам се ћу ускоро и отићи. Реци нам личне утиске,подели неку занимљивост.. Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука