Andre Williams Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Видим да има двери. Значи легална литургија. 301 Шалу на страну, свака част за идеју и вољу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 14, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2011 Да бре, пази како бакице меркају да ли је све по ПС-у... Браво за о. Андреја! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Вера у Господа, креативност, преданост својој служби и љубав према људима. Свака част оче Андреје! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Да бре, пази како бакице меркају да ли је све по ПС-у... Браво за о. Андреја! hehe zvonko,kad ugledah ovu temu prvo pomislih na tebe.,jel se sjecas kako si, u onoj jednoj temi,izrazio zelju da naplacujes karte,pa sve gledam ima li te gdje u autobusu 0102_laughsvaka cast za oca andreja,meni je ovo divno snoozer_11 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Уз сво дужно поштовање према Русима и велику љубав коју осећам,не могу да прихватим све њихове идеје,мени се лично,ово не допада.Руси ме пријатно изненаде али исто тако ме и непријатно изненаде,понекад толико претерују и све некако изгуби аутентичност... Русија је огрооомна земља и раздаљина између парохија је велики проблем али ипак,ово ми се чини као лоше решење,ипак имају они дивне монтажне дрвене Цркве,мале лепе,лако се постављају...не знам... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 hehe zvonko,kad ugledah ovu temu prvo pomislih na tebe.,jel se sjecas kako si, u onoj jednoj temi,izrazio zelju da naplacujes karte,pa sve gledam ima li te gdje u autobusu 0102_laugh svaka cast za oca andreja,meni je ovo divno snoozer_11 Среброљубље сејо... Мада више волим злато... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Ово је уједно урнебесно смешно и тотално генијално! И поред свега, Руси су ликови. Замислите да се код нас у селима појави овако нешто, како би сељаци реаговали "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Среброљубље сејо... Мада више волим злато... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 18, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2011 Мен се свиџа... И није смешно, генијално.....свака част оче! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 https://www.pouke.org/forum/blog/14/entry-137-филм-три-приче/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 vaistinu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XJvfAQ7-OUw&feature=player_embedded Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука