vladimir1111 Написано Јун 20, 2010 Пријави Подели Написано Јун 20, 2010 Ima li gde titl na engleskom? Ako zna neko neki sajt gde mogu da nadjem engleski titl neka postavi link. Ne mogu sa ovim makedonskim da gledam. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=pop ovde ima prva 2 al nisam siguran da li je taj film inače http://www.podnapisi.net/cyr/pop-2009-titlovi-p801280 ovaj titl se uklapa za download iz prvog,oljinog posta Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Цитат Филм ''ПОП'' Download Ups, ovaj link ne radi? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Цитат Цитат Филм ''ПОП'' Download Мени ради одлићно сад проверио pravopop Ups, ovaj link ne radi? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 jel moze neko da nakaci film cudo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Гледах овај филм ПОП јутрос пред зору.. добар филм, али ништа посебно.. више једна политичка (друштвена) прича, него духовна... класика комунизма... нисам одушевљен.. по мени је Острво милијарду пута бољи... такве приче треба обрађивати... "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Цитат Гледах овај филм ПОП јутрос пред зору.. добар филм, али ништа посебно.. више једна политичка (друштвена) прича, него духовна... класика комунизма... нисам одушевљен.. по мени је Острво милијарду пута бољи... такве приче треба обрађивати... ја сам прекјуче одгледао "ПОПа" и исто мишљење делим са тобом. 8086.gif а овај фил да ли си гледао ? Овај је мени бољи и од Острва... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,67.msg156069.html#msg156069 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Август 3, 2010 Пријави Подели Написано Август 3, 2010 Цитат Цитат Гледах овај филм ПОП јутрос пред зору.. добар филм, али ништа посебно.. више једна политичка (друштвена) прича, него духовна... класика комунизма... нисам одушевљен.. по мени је Острво милијарду пута бољи... такве приче треба обрађивати... ја сам прекјуче одгледао "ПОПа" и исто мишљење делим са тобом. 8086.gif а овај фил да ли си гледао ? Овај је мени бољи и од Острва... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,67.msg156069.html#msg156069 Оче, када буду додељивали награду овом филму, ако је по правди, бићете присутни као генерални промотер mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Почетник Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 Помаже Бог! Да ли неко можда зна да ли постоје титлови (српски или енглески) за овај филм Форпост (Τврђава): Тврдина / Форпост<p> Одличан документарац. Овдје су македонски титлови. Скинуо сам га као ДВДрип али нигдје нисам нашао ништа сем тих истих македонских титлова. Индикативно је да мекедонци важне ствари преведу прије нас. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука