Avocado Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Znaci sluzbenik u stampariji moze da idluci da stampa pasose na kineskom? Ne može zato što verovatno postoji propis koji reguliše izgled (i jezik) pasoša. Пг and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Има, у главама наши људи! Јер мисле да ће ако прихвате све тамошње "обичаје" бити боље прихваћени. И ово је само неко моје мишљење, да будем јасан. Ниси ме разумео. Он утексту не прича о људима који су ту од јуче, већ је споменуо трећу генерацију Српски Американаца. Они нема шта да буду боље прихваћени они су ти који прихватају. Они су - Американци. Али исто једна ствар, тамо те прихватају какав год да си. Можеш да ходаш у опанцима - ником неће сметати. Осим неких забачених малих средина које имају неке своје културе. Зашто би заборавио ко си и шта си?! И не, не кажем да се не треба уклопити. Напротив. Не кажем ни ја да треба заборављати, ја лично не бих заборављао, али има људи које то не занима. Један од разлога је то што ти је тамо отац Србин мајка Италијанка - ко си ти и шта си? Па се онд ти ожениш неком женом којој је мајка Индијка а отац Немац? - Шта су онда твоја деца? Дакле, из тог разлога немају потребе да "памте" ко су и шта су - јер су све то. не кажем ни ја да треба заборављати, али има људи које то не занима једноставно, ја то прихватам и потпуно разумем. Неког нешто не занима - у реду, његово право. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Ако би два американца у некој држави која нема службени језик направили уговор на шпанском, да ли би тај уговор био важећи? Кад већ помену, у Тексасу де факто постоји двојезичност (не знам шта је званично стање). Скоро све је и на шпанском и на енглеском. А САД је ваљда пета земља на свету по броју људи који говоре шпански и број стално расте... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Кад већ помену, у Тексасу де факто постоји двојезичност (не знам шта је званично стање). Скоро све је и на шпанском и на енглеском. А САД је ваљда пета земља на свету по броју људи који говоре шпански и број стално расте... A tek ce da poraste sad kad su otvorili granicu. Ne znam samo dal je granica de facto ili de iure otvorena...al bila je neka frka u decembru 2013..posle guverner Teksasa nije hteo da doceka Obamu na aerodromu zbog toga...kao to je u nivou humanitarne katastrofe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Кад већ помену, у Тексасу де факто постоји двојезичност (не знам шта је званично стање). Скоро све је и на шпанском и на енглеском. А САД је ваљда пета земља на свету по броју људи који говоре шпански и број стално расте... Па не оптерећују се људи тим глупостима као ми овде по Балкану. Боли их увце. Схватју која је прва сврх језика(комуникација) а не неки еготрипови. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Па не оптерећују се људи тим глупостима као ми овде по Балкану. Боли их увце. Схватју која је прва сврх језика(комуникација) а не неки еготрипови. Šta znam ja sam iz holivudskih filmova zaključio da je svrha španskog jezika u Teksasu uspešnija distribucija narkotika. RYLAH, Пг, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Колико год се хвалили и мислили за себе да смо неке патриоте и да толико волимо своју земљу, изгледа да смо ми ти који најбрже заборављају своје поријекло. Такви су Словени генерално Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Šta znam ja sam iz holivudskih filmova zaključio da je svrha španskog jezika u Teksasu uspešnija distribucija narkotika. А ја сам закључио да је енглески званични језик на планетама изван Сучнчевог система. Баба, Ђуро Станивук, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 A tek ce da poraste sad kad su otvorili granicu. Ne znam samo dal je granica de facto ili de iure otvorena...al bila je neka frka u decembru 2013..posle guverner Teksasa nije hteo da doceka Obamu na aerodromu zbog toga...kao to je u nivou humanitarne katastrofe. Ма страшно, тебра. Не смем ни да замислим шта ће да се деси кад латиноси масовно нагрну. Да Амери држе до себе, изградили би зид на јужној граници, као што су поједини конгресмени предлагали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 А ја сам закључио да је енглески званични језик на планетама изван Сучнчевог система. Ali u tim zonama se slabije diluje krak ali zato ima puno neucnika ...Dileri su ostali na Zemlji ...da govore spanski ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Šta znam ja sam iz holivudskih filmova zaključio da je svrha španskog jezika u Teksasu uspešnija distribucija narkotika. тако је то кад закључујеш oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Ма страшно, тебра. Не смем ни да замислим шта ће да се деси кад латиноси масовно нагрну. Да Амери држе до себе, изградили би зид на јужној граници, као што су поједини конгресмени предлагали. Pa da, neki misle da ce ISIS da napadne SAD kroz tu granicu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Pa da, neki misle da ce ISIS da napadne SAD kroz tu granicu А не, ово су предлагали много пре тога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 А ја сам закључио да је енглески званични језик на планетама изван Сучнчевог система. Да какав је то тек империјализам, значи невиђено наметање енглештине чак и по целом космосу, шта онда јадни ми земљани да радимо друго него да усвојимо тај енглески као матерњи кад и клингонци морају њиме да говоре. RYLAH, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 тако је то кад закључујеш Тако је то у холивуду. Ми у Србивуду ипак резонујемо зрелије, барем ми са севера. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука