Jump to content

Манастири, манастирски начини живота (видео записи, линкови, чланци..)

Препоручена порука

malo lokal patriotizma.. :D manastir iz mog rodnog kraja  

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

i da vas vise ne smaram..ubacicu jos jedan youtube zapis,i to je to..prastajte  :)  

Подели на овим сајтовима

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Додаћу у наслову Видео, да се зна тачно о каквој теми је реч,

а овако би неко помислио да је општа тема као што су ове остале засебне у пдф цркве и манастири.

Пошто овај пдф нема пуно закачених тема, закачићу ти ову ради лакшег проналаска.

:good2:  :good2:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Додаћу у наслову Видео, да се зна тачно о каквој теми је реч,

а овако би неко помислио да је општа тема као што су ове остале засебне у пдф цркве и манастири.

Пошто овај пдф нема пуно закачених тема, закачићу ти ову ради лакшег проналаска.

Predlazem da promijenis naslov u man. SPC, da ne bi bilo ograniceno samo na sadasnju Srbiju, vec na sve krajeve balkanske gdje je zivio/zivi srpski narod, da bi mogli da se zberu i biseri kao Ostrog, Kosovo, i po srpskoj Bosni, u Lici, Kordunu, Crnoj Gori, Makedoniji...  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Moji omiljeni manastiri Ilinje kod Sapca i Bijele Vode kod Ljubovije sa izuzetnim duhovnicima o.Isaijom i o. Serafimom. Obojica duhovnika su dobri pastiri kojima narod hrli, rade jeleosvecenje (o.Isaija svake druge subote, a o.Serafim svakog petka). Ilinje je i terapijska zajednica za mnoge izgubljene duse, i mjesto gdje su mnogi posrnuli ustali, bolesni iscijelili se, beznadezni nasli nadu i vjeru.

Подели на овим сајтовима

Манастир Чокешина између Лознице и Шапца, чувена икона Богородице - дјевојчице 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Predlazem da promijenis naslov u man. SPC, da ne bi bilo ograniceno samo na sadasnju Srbiju, vec na sve krajeve balkanske gdje je zivio/zivi srpski narod, da bi mogli da se zberu i biseri kao Ostrog, Kosovo, i po srpskoj Bosni, u Lici, Kordunu, Crnoj Gori, Makedoniji...  8086.gif

и наравно Хиландар...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...