Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 Au koji throwback gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Tumaralo. zakasnicu na posao xD Flojd and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 7 минута, gothic88nika рече @Tumaralo. zakasnicu na posao xD Valjda su na raspustu? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena Dok me ne prime za stalno, radim svakog raspusta, privatni casovi, privatne skole, prevod... Mora kirija da se plati! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 56 минута, gothic88nika рече @Liga Džentlmena Dok me ne prime za stalno, radim svakog raspusta, privatni casovi, privatne skole, prevod... Mora kirija da se plati! I karijera da se gradi. gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena Tacno osam godina kako radim, i to bez stranke ili veze! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 1 минут, gothic88nika рече @Liga Džentlmena Tacno osam godina kako radim, i to bez stranke ili veze! Pa sto si sama, nadji nekog pa imaj vezu. Ne valja covek kad je sam. gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena Ja sam freelancer... xD Ne volim da me ometa dok radim xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 3 минута, gothic88nika рече @Liga Džentlmena Ja sam freelancer... xD Ne volim da me ometa dok radim xD Aa taj rad. Pa ti onda se pobrini da to bude samo rekreativno. Pa svi smo po malo honorarci. Hehe gothic88nika and WiseMan је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 пре 3 минута, gothic88nika рече @Liga Džentlmena Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 20, 2018 Пријави Подели Написано Август 20, 2018 @Liga Džentlmena osecam se kao.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука