Jump to content

Шок-мисија, фејсбук страница Православни мотивациони постери

Оцени ову тему

Препоручена порука

Upravo su objavili status... o liturgiji pišu kao da idu u pekaru po leb. Ne znam kolko je to bogougodno

I tako ti ja jutros odem na liturgiju u hram gde služi moj vozljubljeni prijatelj i kumašin, otac Lj. Divna liturgija i beseda a onda i pričešće. Pristupim ja sa osmehom na licu i kad me pitaše za ime ja kažem pravo ime pa dodam da me Bog obično oslovljava nadimkom. Pričestih se a kad pridjoh za naforu, otac M. sveštenik starog kova a srednjih godina, branilac Hristovog putira i nosilac antiekumenističke spomenice, ne dajući mi da mu celivam ruku, prozbori – Kaže se SA STRAHOM BOŽIJIM A NE SA OSMEHOM – PRISTUPITE! Ja uzmem naforu, odstupim par koraka (da budem na sigurnom odstojanju) pa dodam – Oče, smeh je spolja a strah Božiji je iznutra, on se ne vidi očima. I gle čuda! Na sred liturgije, tokom najsvetijeg dela dok narod verni zajedničari sa svojim Bogom, sveštenik M. se osmehnu – i to iskreno. I gle, andjeli pristupiše i služahu mu i pomogoše mu da usta rastegne još malo više jer veliki podvig učini otac M. I bi kraj liturgije u hramu a nastavi se sveta Božija služba u domu mog vozljubljenog frenda, uz kafu i osvežavajući napitak od mente koji je zgotvila popadija, Bog joj zdravlja dao. NA ZDRAVLJE I SPASENJE!

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Волим да читам ову страницу.Тамо стално висим! Ово што ћу сада да напишем можда делује смешно. ЛОЛ. Админе који уређују страницу замишљам као јуридове. Нико их не разуме сви мисле да немају појма па просипају неке коментаре на страници од којих се још више смејем а толико истине иза сваког написаног поста и објављеног постера. Моцарте и екипо   :hvala: !!!!!!!!! ЛОЛ

Подели на овим сајтовима

Админима ове странице препоручујем овај програм :

http://simitator.com/generator/facebook/chat

aУ човече :shocking: :D 

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Админима ове странице препоручујем овај програм :

http://simitator.com/generator/facebook/chat

ово да би се остало инкогнито, је л да

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

са друге је странице а чини ми се да је вери најс:

10492003_630092490422275_791353249589267

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=630092490422275&set=a.182966091801586.36333.100002645885601&type=1&theater

Подели на овим сајтовима

home-remedies-for-oily-h.jpg

Фуј, нећем да те љубим, бљак :bleh: confused1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...