Гости Guest Написано Август 16, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Већ дуже време пратим ту страницу и могу да признам да ми је једна од омиљених. ако не и омиљена. Слабо коментаришем јер ми фејсбук служи углавном само пословно. Приступа мисији на један савсим другачији начин од конвенционалног приступа. Све фејсбук странице углавном иду на шему нека лепа слика из цркве или икона, мало неког текстића, поуке Владике Николаја... и то је то. Наравно, и то је добро, нарочито за нове у вери, али не и да све буду на исти фазон. Ова страница https://www.facebook.com/pages/Pravoslavni-motivacioni-posteri/208704085830287?fref=ts је сасвим другачија и све похвале админу! Могли бисмо овде да коментаришемо коментаре са те странице и објаве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Смејање до 101 и назад. Јуче је био неки лустер у питању. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ево ја ћу искористити прилику, и оставити свој коментар о страници овде. И мени се свиђала и била заиста корисна. Неколико пута сам видео објаве које по мени превазилазе границе шале и хумора, те сам изашао. "А чувајте се да како ова ваша слобода не постане спотицање слабима. (8:9, 1. Кор.) feeble, arizan, w.a.mozart and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ako nas Moci ne stoji iza ove grupe, tu me seci :-D Deki992, Лапис Лазули, Жедни and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Nisu loši ali umeju da preteraju... čujem da medju adminima ima i žena a to mi miriše na djavolju rabotu. Evo skoro su postavili sliku nekog klinca u odeždi, da malo smire strasti. Pratim ih i ja ali čuvam dušu svoju. Deluju mi kao emisija šok koridor, vo vremja ono Срђан Шијакињић and arizan је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Дрмају ко "Рихтер" и "меркалије" заједно Увек ми је посластица да их погледам, али умем и да се саблазним, не њиховом кривицом....већ својим "сакривеним" ликовима w.a.mozart, Лапис Лазули and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Nisu loši ali umeju da preteraju... čujem da medju adminima ima i žena a to mi miriše na djavolju rabotu. Evo skoro su postavili sliku nekog klinca u odeždi, da malo smire strasti. Pratim ih i ja ali čuvam dušu svoju. Deluju mi kao emisija šok koridor, vo vremja ono Сумњив си ми нешто Моци :P "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Nisu loši ali umeju da preteraju... čujem da medju adminima ima i žena a to mi miriše na djavolju rabotu. Evo skoro su postavili sliku nekog klinca u odeždi, da malo smire strasti. Pratim ih i ja ali čuvam dušu svoju. Deluju mi kao emisija šok koridor, vo vremja ono LOL, ovo mi stvarno bilo smesno: Marina Cvetanovic ADMIN JE LUD,JELO!ADMINE OVE EKUMENISTIČKE ILI KO ZNA ČIJE STRANICE,HRISTOS ME NEĆE ZBOG TEBE OSUDITI,NE BRIGAJ NO U CRKVU MALO DA TI ODEŠ Osim ako se clanica isto ne zeza w.a.mozart and arizan је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 LOL, ovo mi stvarno bilo smesno: Marina Cvetanovic ADMIN JE LUD,JELO!ADMINE OVE EKUMENISTIČKE ILI KO ZNA ČIJE STRANICE,HRISTOS ME NEĆE ZBOG TEBE OSUDITI,NE BRIGAJ NO U CRKVU MALO DA TI ODEŠ Osim ako se clanica isto ne zeza kamo lepe sreće da zeza - tamo ti se od svih koji su lajkovali zezaju admini i još njih... 3-4 feeble and arizan је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 arizan, DYNABLASTER, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ako nas Moci ne stoji iza ove grupe, tu me seci :-D ovi su preveliki zalogaj čak i za mene... znam jednog admina inače Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Normalno da Mocart stoji iza nje,tu nema dileme. Inace,odlicna je stranica.Sve ostale su "citatoloske",ponekad me to smara. Uzgred,ucice mi u krv ona uzrecica "vo vremja ono" Лапис Лазули, Жедни, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Čitajte tumačenja svetih otaca a ako vam baš ne ide, vidite i tumačenja na vikipediji LOL LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL Јефимија Крунић, arizan, Deki992 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 16, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Готово да нема објаве да се не јаве бисери који ће сада наново тумачити, исправљати, сецирати, критиковати... ја страницу доживљавам као опуштајућу са добром поруком, на некласичан начин. Питам се само како админ има живаца да разговара са свима њима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука