Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Читајући ове коментаре (и коментаре по новинама), још сам убеђенији да ће људи са ових простора потпуно биолошки изумрети у не толико далекој будућности. Замениће их неки мање злобни, мање завидни и мање горди људи. Управо. Нажалост тај лузерски менталитет је један од главних разлога зашто људи код нас живе тако како живе. Juanito and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 S druge strane, ona nije imala šta da izgubi, radila je ono što je mislila da treba Kako nije mogla da izgubi, pare od studija potrosene, vreme potroseno, studije bi tesko ponovo upisala jer para nema itd. Ali kazu rizik - profit. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Ali je imala i 400 miloona dolara investicija koje srednjoskolke obucno tesko mogu da dobiju Pa valjda investitori uloze kad snime dobru ideju. Mozda sam utopista, ali kazu ljudi da to tako ide. Onda je od toga krenuo pravi razvoj. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Pa valjda investitori uloze kad snime dobru ideju. Mozda sam utopista, ali kazu ljudi da to tako ide. Onda je od toga krenuo pravi razvoj. Osim dobre ideje moras i da poznajes investitore. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Не мораш да их познајеш. Није ти то брате комунизам где све иде преко везе. У САД сваки клинац може да направи презентацију и оде код инвеститора да им покаже. Не треба да познајеш никог. Иван ♪♫ and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Не мораш да их познајеш. Није ти то брате комунизам где све иде преко везе. У САД сваки клинац може да направи презентацију и оде код инвеститора да им покаже. Не треба да познајеш никог. Ma znam ja da moze samo nece dobiti pare. Ali hoce ako u pratnji ima i henrija kissingera ... Koji zna ko ima oare ... Kao sto je mali Marko znao koje gajbice da skuplja... A uz put ovde ima i nekoh naucnih nejasnoca ... Oko testova itd.. http://fortune.com/2014/06/12/theranos-blood-holmes/ Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Глупости. Не мораш да имаш у пратњи никога. Управни одбор формира се тек када фирма нарасте и добије инвеститоре. Они ти и предложе људе за управни одбор. Не капирам зашто измишљате и нагађате кад мож` лепо да питате. Паметан човек се труди да научи од онога ко зна, а не да лупета безвезе... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Управо. Нажалост тај лузерски менталитет је један од главних разлога зашто људи код нас живе тако како живе. О чему причаш, брате? Који лузерски менталитет, каква завист и злоба? Ко је овде спорио предузетништво, памет и образовање? Да, то овом нараштају српског народа недостаје. Али се не говори о томе. У питању је само, како је неко за 10 год дошао до 10 милијарди долара? Са којом је екипом ушла у дил да би развила посао? Па већина њих су за суд, а не да се човек петља са њима. И шта треба човек да ради? Да улази у шему са богатим криминалцима, да не би био ''лузер'' кад је материјални успех у питању? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Pa valjda investitori uloze kad snime dobru ideju. Mozda sam utopista, ali kazu ljudi da to tako ide. Onda je od toga krenuo pravi razvoj. Osim dobre ideje moras i da poznajes investitore. Mislim da nije neophodno, u eri interneta i mikrotransakcija. Pa eno Gugl, odakle im onolke pare... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Читајући ове коментаре (и коментаре по новинама), још сам убеђенији да ће људи са ових простора потпуно биолошки изумрети у не толико далекој будућности. Замениће их неки мање злобни, мање завидни и мање горди људи. U pravu si, istrebice nas bas takvi kao sto je ta iz naslova teme (uz malu pomoc "drugara")... posle ce da kaze jao pa nisam znala... dobijate 100 poena za naivnost. Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 i šta sad, devojka ni kriva ni dužna ispade kriminalac Млађони, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Mozda jeste, a mozda nije jos... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Mislim da nije neophodno, u eri interneta i mikrotransakcija. Pa eno Gugl, odakle im onolke pare... Sve je to moguce i u Srbiji. Odes i trazis novac za ideju od oniga ko ga ima. A Google? Koliko ima Googla? Ja cu te pitati za Srbiju. A Miskovic? Vidis da ti ne terba amerika da se obigatis, mizes i u sebiji. Miskovic je imao ideju i obogatio se. A i njegov sin pokrece mlad biznis. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Глупости. Не мораш да имаш у пратњи никога. Управни одбор формира се тек када фирма нарасте и добије инвеститоре. Они ти и предложе људе за управни одбор. Не капирам зашто измишљате и нагађате кад мож` лепо да питате. Паметан човек се труди да научи од онога ко зна, а не да лупета безвезе... Pa evo ti si pametan i xiveo si tamo. Dede potrazi nam ako te ne mrzi koliki je bio osnivacki kapital te firme. To su javne knjige. Potrazi nam to i daj nam link, mora postojati neki vladin sajt na kome se to moze naci. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 16, 2014 Пријави Подели Написано Август 16, 2014 Не мораш да их познајеш. Није ти то брате комунизам где све иде преко везе. У САД сваки клинац може да направи презентацију и оде код инвеститора да им покаже. Не треба да познајеш никог. Не вреди, нећеш никога убедити. Највећа погодност твог живота ван ове рупчаге није уопште зарада, веруј ми. Може то и овде, некако, има људи који су успели. Твоја највећа срећа је што не мораш сваки дан да будеш окружен тим бескрајним песимизмом, злобом, апатијом... Некад сам се питао зашто људи иду ван да перу судове и чисте клозете. Сад разумем. Кад смо морали да се селимо из САД, изнајмио сам камион и кренуо да продајем ствари са пријатељем. И тако одемо у једну радњу половног намештаја. Власник је био један неписмени пијани деда са пет зуба. То је буквално исти онакав деда као наши сеоски пијанци који висе у биртији од јутра до сутра. И такакв какав је, успео је нешто. Зарађује боље него просечан српски инжењер или доктор. Е сад замисли да си трезан (барем док радиш) и да нешто још приде и знаш. Наравно да је тачно да не успеју сви да се обогате, али зашто би то био имепратив? И тачно је да многи не успеју из првог пута. Американци, кад не успеју, уче из тог неуспеха и онда покушавају даље. А људи из околине не гледају на то као на срамоту. Grizzly Adams and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука