Jump to content

Шта вас привлачи, а шта одбија...

Оцени ову тему

Препоручена порука

kad se citaju odgovori jednog dela muskog dela shvatam zasto su bez partnerke (izvinjavam se onima koji ih imaju)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

zaista ne razumem... mozda sam prestara da bih razumela vas nacin razmisljala.

pri odabiru partnera, s kojim bi trebalo da delite najtananije emocije, razmiljsanja, slabosti, radosti, muke..., fizicki izgled bi trebao da bude u zapecku.

davno sam slusala jednu zenu koja je sijala od radosti i ljubavi sto je posle pokusaja samoubistva nasla coveka koji joj je dao svu svoju ljubav i podrsku i pokazao joj da je njoj vazna i lepa bez obzira na sve. vencali su se i koliko zna jos uvek su braku.

inace, pokusala je da izvrsi samoubistvo bacajuci se pod voz, amputirane su joj obe noge maltene do kukova.

da li mislite da je njen suprug razmiljao na ovako plitak i ponizavajuci nacin o zenama?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

kad se citaju odgovori jednog dela muskog dela shvatam zasto su bez partnerke (izvinjavam se onima koji ih imaju)

Da, Monika Beluci je kanda zauzeta...

joooj Kod nas u selu ko pre?e 30 - ženi ga celo selo. Taj više ne bira bleh

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Привлачи ме моја жена! :cheesy2:

У међуљудским односима, привлачи ме конструктиван, смислен и занимљив дијалог.

Да, па ето, привлачи ме због тога цео овај форум са све форумашима! smej.gif

Подели на овим сајтовима

Пази Лаве. Битно је да зна да умеси славски колач. 0205_whistling

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

a sta ako upoznate zenu sa svim tim osobinama koje trazite a ona nema noge kao zena iz istinite price koju sam navela iz moje prethodne poruke?

Подели на овим сајтовима

Гледала сам  прилог о том брачном пару. Иако ми човек на неки начин није баш сасвим јасан, свака му част.

Ипак је то само изузетак,сувише бајковито, да будемо реални.

Подели на овим сајтовима

neko rece bajkovito... a da li je bajkovito da dvoje supruznika mogu da se vole, postuju i zive citav zivot kao brat i sestra? znaci, bez ikakvih fizickih i strasnih odnosa. da li i taj odnos nije bas jasan?

Подели на овим сајтовима

neko rece bajkovito... a da li je bajkovito da dvoje supruznika mogu da se vole, postuju i zive citav zivot kao brat i sestra? znaci, bez ikakvih fizickih i strasnih odnosa. da li i taj odnos nije bas jasan?

??, ? ?? ?? ?? ?????????.

??????? ?? ?? ????? ???? ???? ?????? ? ?????? ????? ?????.

??? ?? ?????? ???? ????? ????? ???????, ????? ??????.

???????, ????? ????? ?? ?? ?????????? ? ??????? ??? ?? ???? ? ???? ??????, ??? ? ???????? ??? ? ??.

eto da ti navedem primer takvog odnosa

sv.Jovan Kronstatski i njegova supruga:

http://emaus-biblioteka.blogspot.com/2009/09/blog-post_4356.html

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...