Гости Guest Инсајдер Написано Фебруар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Жив и здрав као и увек хвала Богу. Крио сам се досад али нема сврхе више, сад администратори овог форума знају ко сам, али ко открије нинџин идентитет зна се........ 0110_hahaha Него Ведране брате мој шта кажеш да реактивирамо Газиместан, мислим да је право време за то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Знам ја лично Џејмса. Видели смо се на мом факултету кад је у Москви долазио с владиком Артемијем. Ја пито владику тада, да се доселим с породицом на Косову а владика ми рече да нема шансе да се тамо живи. Некако ми је тако одговорио.У Србији немам где, у Москви ми се не свиђа...лудница. Мислим да имам снимак тог сусрета. Ако неког интересује може поруком да ме подсети. Када је то било (година, датум) брате дибидусрус? "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Мислим да је то било 2007. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Жив и здрав као и увек хвала Богу. Крио сам се досад али нема сврхе више, сад администратори овог форума знају ко сам, али ко открије нинџин идентитет зна се........ 0110_hahaha Него Ведране брате мој шта кажеш да реактивирамо Газиместан, мислим да је право време за то? Brate "asistente", sad nas je "maks" otkrio, ne znam, kakve su nam sanse. On nikada ne spava i budno motri sve nase pokrete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Фебруар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Оставимо га у заблуди, нека и даље мисли да је у праву 0110_hahaha Причаћемо о послу неком другом приликом, на неком другом месту, овде су прислушкивачи на све стране. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Оставимо га у заблуди, нека и даље мисли да је у праву 0110_hahaha Причаћемо о послу неком другом приликом, на неком другом месту, овде су прислушкивачи на све стране. Brate, sta si radio u poslednje vrijeme, bas sam se bio zabrinuo za tebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 момци имате пп за мување 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Brate asistente, kako Vam je supruga? Molim Vas, pozdravite gospodju Desu. Sarma koju sam poslednji put jeo kod vas je bila fantasticna. Nadam, se da cemo se uskoro vidjeti kod mene. Samo da Vam kazem, ovih dana sam promijenio onaj tepih, koji Vas je gusio i stavio novi parket od hrasta a u hodniku plocice, lila boje. Bicete odusevljeni, kada sledeci put dodjete kod mene, atmosfera je potpuno drugacija od prethodne. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 момци имате пп за мување 0110_hahaha Uvazicemo vase sugestije, veoma postovani gospodine brutalni medjede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 момци имате пп за мување 0202_238Uvazicemo vase sugestije, veoma postovani gospodine brutalni medjede.не морате, брићете брисани због спама, а онда и опоменути ако буде истрајавали у глупости, и тако до бана 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Удри српске « тврдолинијаше » Док је Марти Ахтисари 2. фебруара 2007. године у Београду представљао свој план председнику Србије Борису Тадићу, седео сам поред Владике Артемијa на састанку у канцеларији Високог представника ЕУ Хавијера Солане у Бриселу са једним од кључних аутора тог плана, Соланиним саветником Стефаном Ленеом. “Али, Владико Артемије, уколико прихватите Ахтисаријев план, имаћете фантастичне повластице: моћи ћете, на пример, да продајете манастирски мед без плаћања пореза!”, уз свој карактеристично саркастичан осмех обратио се Лене свом саговорнику. “Господине Лене, запамтите ово што ћу Вам сада рећи: ни ја, ни српски народ, никада нећемо прихватити тај план. Ви га можете наметнути, али га ми никада нећемо прихватити!”, узвратио му је Артемије, пре него што је изашао из канцеларије и у холу Савету ЕУ дао интервју Ројтерсу, прву српску реакцију на план који је баш у тим тренуцима био представљен на Андрићевом венцу. Тих дана сам помогао Артемију да одржи 14 састанака у Савету ЕУ, Европској комисији, Европском парламенту и НАТО-у. Ахтисари је добио Нобела и милион долара, Лене положај политичког директора у аустријском МСП с којег и даље жари и пали балканском политиком, Хашим Тачи је од краљице Елизабете добио честитку због “изградње правне државе”, Рамуш Харадинај и Агим Чеку уживају у благодетима новца “тешко” зарађеног од продаје хероина, а “најгори криминалци” на Косову и Метохији постадоше Марко Јакшић, Милан Ивановић и Владика Артемије. Две године касније, у истој тој згради Савета ЕУ - два спрата ниже - присуствовао сам брифингу Питера Фејта, који по одлуци саме ЕУ има (шизофрену?) улогу шефа Међународне цивилне канцеларије (лоби групе за примену Ахтисаријевог плана) и специјалног представника Уније на Косову (ово друго наши медији прећуткују сваки пут када Фејт каже нешто “лоше” по стратегију “и Косово и ЕУ”). Фејт је на брифингу инсистирао да је главни проблем на Косову « недостатак правне државе » за коју су криви “тврдолинијски Срби” који се бавe “разним незаконитим радњама”. Пре свих је, као проблематичне, истакао “два М” (Марко Јакшић и Милан Ивановић), те је додао да је имао контакте са званичним Београдом, који му је, како је рекао, обећао да ће сарађивати са њим на уклањању “проблематичних” Срба са Косова. Прошла година је тако протекла у кулминацији хистерије о правном вакуму на северу Косова и о српским “тврдолинијашима” као главној претњи за мир и безбедност на Балкану. Тако је Ахтисари добио Нобела и милион долара, Лене положај политичког директора у аустријском МСП с којег и даље жари и пали балканском политиком, Хашим Тачи је од краљице Елизабете добио честитку због “изградње правне државе”, Рамуш Харадинај и Агим Чеку уживају у благодетима новца тешко зарађеног од продаје хероина, а “најгори криминалци” на Косову и Метохији постадоше Марко Јакшић, Милан Ивановић и Владика Артемије. http://www.slobodanjovanovic.org/2010/02/17/aleksandar-mitic-udri-srpske-%C2%AB-tvrdolinijase-%C2%BB/ "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Методије Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 E moj Vedrane, jos nisu ukapirali da sam ja bio alfa i omega foruma "gazimestan". У лажи су кратке ноге мој Вукмане, знадеш ли то? Асистент Види га, жив си! Brate asistente, kako Vam je supruga? Molim Vas, pozdravite gospodju Desu. Sarma koju sam poslednji put jeo kod vas je bila fantasticna. Nadam, se da cemo se uskoro vidjeti kod mene. Samo da Vam kazem, ovih dana sam promijenio onaj tepih, koji Vas je gusio i stavio novi parket od hrasta a u hodniku plocice, lila boje. Bicete odusevljeni, kada sledeci put dodjete kod mene, atmosfera je potpuno drugacija od prethodne. Него Ведране брате мој шта кажеш да реактивирамо Газиместан, мислим да је право време за то? Када сам последњи пут наилазио на форумима на нека од ових имена, њихова међусобна комуникација ни изблиза није изгледала овако срдачно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Tо је та генерација ЕХ. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 E moj Vedrane, jos nisu ukapirali da sam ja bio alfa i omega foruma "gazimestan". У лажи су кратке ноге мој Вукмане, знадеш ли то? Асистент Види га, жив си! Brate asistente, kako Vam je supruga? Molim Vas, pozdravite gospodju Desu. Sarma koju sam poslednji put jeo kod vas je bila fantasticna. Nadam, se da cemo se uskoro vidjeti kod mene. Samo da Vam kazem, ovih dana sam promijenio onaj tepih, koji Vas je gusio i stavio novi parket od hrasta a u hodniku plocice, lila boje. Bicete odusevljeni, kada sledeci put dodjete kod mene, atmosfera je potpuno drugacija od prethodne. Него Ведране брате мој шта кажеш да реактивирамо Газиместан, мислим да је право време за то? Када сам последњи пут наилазио на форумима на нека од ових имена, њихова међусобна комуникација ни изблиза није изгледала овако срдачно... Post je i i vrijeme da jedni druge volimo. Nismo mi ka vladika Atanasije i sveti Sinod SPC, koji u postu goni svoga brata. Ugledajte se na nas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар_Срнић Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 МАНАСТИР ГРАЧАНИЦА - ТЕОДОРОВА СУБОТА: У манастиру Грачаница данас је свету Архијерејску Литургију служио Његово Преосвештенство Епископ Артемије уз саслужење Викарног Епископа Теодосија, седморице парохијских свештеника, јеромонаха Андреја (Сајца) и јерођакона Дамјана. Расположење је било евхаристијско и литургијско, српско и православно. У току Литургије Епископ Артемије се обратио верницима беседом о смислу Великог поста и значају поста у припреми за свету тајну Покајања и Евхаристије. На Литургији у препуној грачаничкој цркви причестило се око 200 верника. Oбраћајући се верном народу Епископ Артемије је рекао: "Црква је одредила седам недеља да се достојно припремимо за сусрет са Васкрслим Господом, да душе своје очистимо од сваке прљавштине греховне и да се трудимо у оном што је Богу мило и драго и избегавамо оно што је противно закону Божијем. Свети Велики пост се пореди у црквеним песмама са морском пучином и молимо се да нам Господ да снаге да пучину поста пребродимо без бродолома. На пучини морској су честе буре, олује и таласи и ми који се такође налазимо на пучини Великог поста природно је да имамо бура, олуја и искушења. Али са надом на милост Божију, уз наш труд и напор, треба да се трудимо да ту пучину поста пребродимо без бродолома и стигнемо у тихо пристаниште Васкрсења Христовога". http://raskoprizrenska.blogspot.com/2010/02/blog-post_20.html БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ ''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука