ЛазарД Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Pa evo kažeš da su nam to omiljene novine a pojma nemaš ni kako izgledamo,a kamoli koje su nam novine omiljene,pa brate bez ljutnje Волим и ја вас 0110_hahaha 0110_hahaha "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Ove nase diskusije se svode na presipanje iz supljeg u prazno. Imam osjecaj da su svestenici i bogoslovi sa ovom foruma kao neki papisti, kojima je Tasa namjesnik Hristov na zemlji. Istinu govoreci, za mene i za skoro sav narod srpski, taj Tasa je bio idol, blago receno. Ali, gospodo, Bog je svima nama dao razum i ako iskuljucimo "papsko" idolopoklonstvo, koje se sve vise ukorenjava u SPC, vise nego jasno cemo vidjeti, da je ovaj sraman, nekanonski, antipravoslavan i razbojnicki akt dirigovan iz inostranstva i da su nasi nekadasnji idoli poceli da se prilagodjavaju stihijama ovog svijeta. Meni zaista nije jasno, kako bilo ko moze vjerovati da je ova halabuka dignuta zbog nekog Vilovskog. Da li ste vi normalni, kada ne vidite da je ovo kristalno jasan politicki problem dirigovan od svjetskih mocnika. A sto se tice vladike Atanasija, ne dao mi Bog da sam u njegovoj kozi. Dobro bi bilo da ovaj vladika razmisli malo o tome da ima Bog iznad njega i tesko onom ko stvara razdor u SPC. Tesko onóm ko bez ikakvog razloga stvara razdor, prvo oko ekumenizma, pa onda oko reformacije liturgije, pa evo sad i oko vladike Artemija. U psalimima pise, da ce gresnik gresniku glave doci. Ponavljam jos jednom, ne dao mi Bog da sam u njegovoj kozi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Meni zaista nije jasno, kako bilo ko moze vjerovati da je ova halabuka dignuta zbog nekog Vilovskog.А мени није јасно како неко може да верује да ова халабука није дигнута због Вавилонског. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Meni zaista nije jasno, kako bilo ko moze vjerovati da je ova halabuka dignuta zbog nekog Vilovskog.А мени није јасно како неко може да верује да ова халабука није дигнута због Вавилонског. Lijepi moj Todore, zar mislis da su se svjetske diplomate uskoprcale zbog nekog Vilovskog i audija A8, ili da se jevresjko masonsko glasilo B92 uskoprcalo oko audija A8 i arhimandrita Vilovskog, ili da su se svi srpski mediji, koji su odreda od masona kontrolisani, uskoprcali u vezi arhimandrita Vilovskog i nekog polovnog audija A8. Razmisli malo Todore, dobri moj Todore. Sve ovo komprcanje cifutsko masonske antihriscanske rulje ima samo jedan cilj a taj cilja je razbijanje najpravoslavnijeg bastiona u Srbiji i moje licno misljenje da im je krajnji cilj raskol u SPC. Skoro je neizbjezno da ce ovi razbojnicki potezi dovesti do raskola u SPC. Tesko da ce sve vladike preci preko ovoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Lijepi moj Todore, zar mislis da su se svjetske diplomate uskoprcale zbog nekog Vilovskog i audija A8, ili da se jevresjko masonsko glasilo B92 uskoprcalo oko audija A8 i arhimandrita Vilovskog, ili da su se svi srpski mediji, koji su odreda od masona kontrolisani, uskoprcali u vezi arhimandrita Vilovskog i nekog polovnog audija A8. Razmisli malo Todore, dobri moj Todore. Надасве шармантна моја Вукице, не мислим, чак шта више, сматрам да је невиђена глупост веровати у моћ запада над Црквом Христовом. Sve ovo komprcanje cifutsko masonske antihriscanske rulje ima samo jedan cilj a taj cilja je razbijanje najpravoslavnijeg bastiona u Srbiji i moje licno misljenje da im je krajnji cilj raskol u SPC. Skoro je neizbjezno da ce ovi razbojnicki potezi dovesti do raskola u SPC. Tesko da ce sve vladike preci preko ovoga. А владика Артемије је једини стуб православља?Е ја мислим да баш ти који у то верују имају везе са Ватиканом, задатак да доведу до раскола. Прелепа Вукице моја драга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 машо ти си геније 8086.gif confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Интервју: Џејмс Џатрас, амерички лобиста за српске интересе Лобирање прече од обнове цркава http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Lobiranje-preche-od-obnove-crkava.sr.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Знам ја лично Џејмса. Видели смо се на мом факултету кад је у Москви долазио с владиком Артемијем. Ја пито владику тада, да се доселим с породицом на Косову а владика ми рече да нема шансе да се тамо живи. Некако ми је тако одговорио.У Србији немам где, у Москви ми се не свиђа...лудница. Мислим да имам снимак тог сусрета. Ако неког интересује може поруком да ме подсети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Светлана ПС Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Portal ''Vesti-online'' prenosi Vam ceo sadržaj peticije iz SAD: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/30801/Traze-milost-za-vladiku-Artemija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Portal ''Vesti-online'' prenosi Vam ceo sadržaj peticije iz SAD: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/30801/Traze-milost-za-vladiku-Artemija ладно сам добио петицију да потпишем, ја умро од смеха 1317_womensи добијем опаску како сам увредио неку ''групу грађана'' која оће да се противи одлуци Синода мој коментар је да је ненормално да се верници понашају као ''група грађана'', уместо као верници https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 мој коментар је да ненормално да се верници понашају као ''група грађана'', уместо као верници https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Ma cuti dobro je... dok ne pocnu da se ponasaju kao svestenici i vladike... 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 мој коментар је да ненормално да се верници понашају као ''група грађана'', уместо као верници https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Ma cuti dobro je... dok ne pocnu da se ponasaju kao svestenici i vladike... 1317_womens то ме подсећа на сцену из филма 300 кад Спартанцу Грк каже да је повео само 300 људи а он многоструко више ...а Спартанац га гледа и почне да се распитује међу његовим ''војницима'' шта су по занимању, а они редом одговарају да су грнчари, ковачи и неке занатлије. а пита своју малу али одабрану екипицу које им је занимање а они углас: ВОЈНИЦИ! тако и ове ''занатлије'' оће да буду владике и свештеници и да се питају. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Инсајдер Написано Фебруар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 E moj Vedrane, jos nisu ukapirali da sam ja bio alfa i omega foruma "gazimestan". У лажи су кратке ноге мој Вукмане, знадеш ли то? Асистент Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 машо ти си геније 8086.gif crvenilo love1Их, реци ми нешто што не знам Него, да не буде забуне, Вукица (Вукман) и ја (Тодор - од Теодора-мој ник тада) знамо се годинама, са БСН форума, док још није прс'о (мислим Вукман). Отуд таква комуникација. Сећам се кад ме звао на Газиместан форум, сећаш ли се Вукице, а ја звирнула и рекла му нема шансе ба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 E moj Vedrane, jos nisu ukapirali da sam ja bio alfa i omega foruma "gazimestan". У лажи су кратке ноге мој Вукмане, знадеш ли то? Асистент Види га, жив си! Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука