Crveni Baron Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Шта год ми мислили о Акакију и његовој секти ово што је урадио са тим кампом ће наићи на одобравање у народу, чак и на похвале и он је овим добио знатне поене у народу. А зашто је то тако, мислим да само ретардирани не увиђају. У мом комшилуку као што сам писао пре пар година мађарски неонацисти су сваки викенд правили дернеке, њих по 200. Вежбали гађање из оружја, прикупљали исто и ко год се жалио ништа се није дешавало. Држава просто није реаговала. Када су кренуле туче по месту онда су медији покушали да све то заташкају, међутим тешко је с обзиром на интернет. На крају у медијима се појавила као фол објективна слика о сукобу српских и мађарских ултрадесничара. Колико је то реално довољно је да наведем само цифре да у мом месту постоји око 200 и више припадника 64 жупаније ултранационалистичке дружине мађарских неонациста и насупрот њима било је неких 10-ак образоваца( кажем било јер их више нема , просто су се распали, док су се мађарски неонацисти у међувремену повећали, баш су се пре неки дан сви ђутуре онако ћелави сликали преко пута моје куће док сам ја излазио из капије да одем на литургију). Ако Двери рачунамо у исто такве ултранационалисте ( мада Двери то нису ) онда је са српске стране укупно било 20-ак десничара и то кад натегнемо мимо сваке објективности. То су медији представили као сукоб српских и мађарских неонациста. Реално тог сукоба није било јер да је било сукоба српских и мађарских неонациста сада би вероватно у Војводини трајао рат. Истина је била да су ови мађарски неонацисти ишли по селу и лемали кога стигну. Држава је реаговала тек када је ситуација постала толико напета да је дошло до заиста озбиљног заоштравања међунационалних односа. Тада су послали неколико патрола полицајаца у место и на крају похапсили коловође ових мађарских неонациста не само због тучњава које су приређивали готово сваког викенда него и због разбојништава и на крају поседовања ватреног и хладног оружја. У рашкој области мало-мало па похапсе неке вехабије са оружјем до зуба. И сад насупрот свему томе имамо неког шашавог секташа који вежба децу пластичним пушкама. Да није жалосно био би монтипајтон шоу. Једини реални проблем у овим камповима је то што је у питању параноично-апокалиптична секта. Али и та секта је уредно регистрована у држави Србији као верска заједница. Питање је да ли држава уопште има законског основа да било шта покреће против ових летњих кампова и Акакија. Ако у њихово верско убеђење спада обучавање деце у руковању пластичним оружјем то је онда искључиво њихов проблем. Јер пластичне пушке су таман толико опасне као и употреба сирупа Мукодина. Ma Akakije je amater a nema ni novca... To bi trebalo jedno 200ha sume pa u njoj napdaviti 5-6 kampova sa po tridesetak momaka... Pa jedno mesec dana obuke i nabijanja kondicije a posle vezbe napada i odbrane... Onako u sred noci , da se testira je li obuka bila uspesna. Pa onda sledeca tura za obuku ... Ali obuka da bude muska, blato, puzanje, penjanje, trcanje ... Kao marinci ... Da kada izadju iz te sume budu strah i trepet za olos po ulici... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ma Akakije je amater a nema ni novca... To bi trebalo jedno 200ha sume pa u njoj napdaviti 5-6 kampova sa po tridesetak momaka... Pa jedno mesec dana obuke i nabijanja kondicije a posle vezbe napada i odbrane... Onako u sred noci , da se testira je li obuka bila uspesna. Pa onda sledeca tura za obuku ... Ali obuka da bude muska, blato, puzanje, penjanje, trcanje ... Kao marinci ... Da kada izadju iz te sume budu strah i trepet za olos po ulici... Па наравно да је ово што ради Акакије чист маркетинг ко суза, ко то невиди тај је заиста слепац. Зато је Порфирије и реаговао јер му је јасно да Акакије бивши ковиљски искушеник ( значи од раније познат Порфирију ) прави обичан маркетинг с тим што ће све негативне конотације тог маркетиншког трика пасти на плећа СПЦ а не на Акакијева, он само убира поене. Crveni Baron and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Ma Akakije je amater a nema ni novca... To bi trebalo jedno 200ha sume pa u njoj napdaviti 5-6 kampova sa po tridesetak momaka... Pa jedno mesec dana obuke i nabijanja kondicije a posle vezbe napada i odbrane... Onako u sred noci , da se testira je li obuka bila uspesna. Pa onda sledeca tura za obuku ... Ali obuka da bude muska, blato, puzanje, penjanje, trcanje ... Kao marinci ... То раде руски неонацисти. https://www.youtube.com/watch?v=67GX2E3hcho a kada izadju iz te sume budu strah i trepet za olos po ulici... при крају можеш да видиш шта се направи од тих типова. И шта они раде, и ккав "олош" туку. Свака теби част ако је то теби добра ствар. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Август 5, 2014 Пријави Подели Написано Август 5, 2014 Необични су гости ту: млади извиђачи из Верије и Солуна у посети су данас Земуну и Београду. Неколико дана су у Србији као учесници Међународног скупа извиђача у Вршцу. Koja laž! Nije bilo u Vršcu već u Beloj Crkvi! http://www.izvidjaci.rs/index.php/aktivnosti-gl-meni/smotra-sis-2014-g-u-b-crkvi Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ja bih samo jednu stvar , kad izbije neki sledeci rat , prvi koji treba odu na front su ovi koji su najvece patriote , istinski hriscani i toliko brinu za zdravlje nase dece ali su protiv "indoktrinacije" i bilo kakve obuke . Uvek nekako bude tako , najisprvaniji , najposteniji koji su ujedno i najglasniji kad dodje do stvarnog sr,nj. nige ih nema , posakrivaju se po rupama ko pacovi a kad opasnost prodje i izginu oni koji znaju sta je obraz, patriotizam i obaveza da se brani svoje , oni izadju pa opet budu najsvetiji , najposteniji i najispravniji a svi ostali budu sektasi , fasisti i ostalo. Gade mi se takvi , pi.ke najobcnije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Jesi to video, ili izmisljas neke price kao pokrice samo da bi prezentovao svoje gadjenje i opsovo? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Naravno da sam video . Znas , bio ja u ratu kao i gomila drugih a ima i onih koji nisu a trebali su a busaju se u grudi . Inace rat je jedna mnogo gadna stvar i sto si bolje pripremljen vece su ti sanse da prezivis , to ljudi sirom planete vazda znaju , samo izgleda ne znaju Srbi , ili znaju ali ima onih koji Srbima ne zele dobro pa ih zele potpuno nespremne , zapravo spremene ali za klanje , kao ovce , kao '41 i '91 . E moji rodoljubi , dok vi ovde napdate mene citajte sta zeljko pise pa malo prelistajte udzbenike istorije pa vidite sta su na ti isti koji se organizuju i za rat vezbaju u nasoj drzavi radili , od Nemanje do danas. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 То раде руски неонацисти. https://www.youtube.com/watch?v=67GX2E3hcho при крају можеш да видиш шта се направи од тих типова. И шта они раде, и ккав "олош" туку. Свака теби част ако је то теби добра ствар. Odlicna stvar je da se Srbi fizicki i mentalno spreme za odbranu. I to bas danas kada je mir. Jer kada pocne gruvanje kasno je za visinske pripreme ... I to da se pripreme odlicno da mogu stici i uteci i na strasnom mestu postojati.. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 То раде руски неонацисти. Свака теби част ако је то теби добра ствар. Pa kada tebi ne smeta americka vkada koja je ubijala srbe zasto bi kome smetali ruski neonacisti? A sport i fizicka priprema nije pronalazak neonacista vec jos starih Grka. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ja bih samo jednu stvar , kad izbije neki sledeci rat , prvi koji treba odu na front su ovi koji su najvece patriote , istinski hriscani i toliko brinu za zdravlje nase dece ali su protiv "indoktrinacije" i bilo kakve obuke . Uvek nekako bude tako , najisprvaniji , najposteniji koji su ujedno i najglasniji kad dodje do stvarnog sr,nj. nige ih nema , posakrivaju se po rupama ko pacovi a kad opasnost prodje i izginu oni koji znaju sta je obraz, patriotizam i obaveza da se brani svoje , oni izadju pa opet budu najsvetiji , najposteniji i najispravniji a svi ostali budu sektasi , fasisti i ostalo. Gade mi se takvi , pi.ke najobcnije Био сам у два рата. Под оружјем сам био скоро две године. Из рата сам отпуштен на личну иницијативу једног официра који је прочитавши мој досије видео да сам свашта преживео али да сам ишао где год су ме позвали, без роптања, кукања или скривања и који је рекао, сећам се: "Ти си, синко, своје одавно одужио...иди кући". Свако ко ме иоле познаје, зна да се цео живот трудим да будем Хришћанин али и Србин и да ћу то радити док сам жив уз Божију помоћ...ја сам против овако конципираних кампова када су деца у питању, што значи да сам по твојој логици и ја пи***...штета што имаш такво мишљење јер оно говори само једну ствар...колико олако и непромишљено доносиш погрешан суд о људима и колико не видиш да је баш обратно од твог закључка...они што су се непрестано бусали у своје "патриотске груди" били су највећи кољачи и пљачкаши у рату, они што организују кампове где деци трпају оружје у руке учећи их да је непријатељ "свуда око нас" нису при чистој памети и у последњих 27 година живота у Цркви, имао сам безброј прилика да се лично уверим у то (много расколника сам упознао и знам шта причам), они који се хвалишу својим патриотизмом по стадионима и кафићима док дилују дрогу убиће те, "брате Србине", док трепнеш...много грешиш, веруј ми. Suncokret54, Драшко, Justin Waters and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Ma Akakije je amater a nema ni novca... To bi trebalo jedno 200ha sume pa u njoj napdaviti 5-6 kampova sa po tridesetak momaka... Pa jedno mesec dana obuke i nabijanja kondicije a posle vezbe napada i odbrane... Onako u sred noci , da se testira je li obuka bila uspesna. Pa onda sledeca tura za obuku ... Ali obuka da bude muska, blato, puzanje, penjanje, trcanje ... Kao marinci ... Da kada izadju iz te sume budu strah i trepet za olos po ulici... Такви и слични кампови већ постоје. Организује их полиција и Војска Србије. Ако у њихово верско убеђење спада обучавање деце у руковању пластичним оружјем то је онда искључиво њихов проблем. Јер пластичне пушке су таман толико опасне као и употреба сирупа Мукодина. Тако се толерисало и оно што је радио Бранислав Перановић. Кад је убио човека било је касно. Зар треба чекати да ови набаве праве пушке и почну да пуцају на друге? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 И сад насупрот свему томе имамо неког шашавог секташа који вежба децу пластичним пушкама. Да није жалосно био би монтипајтон шоу. Једини реални проблем у овим камповима је то што је у питању параноично-апокалиптична секта. Али и та секта је уредно регистрована у држави Србији као верска заједница. Питање је да ли држава уопште има законског основа да било шта покреће против ових летњих кампова и Акакија. Ако у њихово верско убеђење спада обучавање деце у руковању пластичним оружјем то је онда искључиво њихов проблем. Јер пластичне пушке су таман толико опасне као и употреба сирупа Мукодина. Србија је потписала Конценцију о правима детета којом се забрањује мобилизација деце, њихово учествовање у војним, оружанима и сличним акцијама. Друго, они како кажу имају амбицију да "бране државу" а то се не ради пластичним пушкама. Ако им се допусти да "обучавају децу" убрзо ће их обучавати са правим оружјем. А ако хоће да певају химну, да се моле по њиховом обреду, играју коло, да пију воду са потока, спавају у пећини и беру шумске траве то им нико не брани, таквих капмова има по Србији пуно и нико их не дира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Такви и слични кампови већ постоје. Организује их полиција и Војска ? A zasto spreciti i privatna lica da irganizuju takva ili slicna sportska drustva? Prezivljavanje u prirodi, borilacke vestine, samoodbrana, Ali da se ogradim i ja, ne za decu mladju od 15 godina. Upznavati ih i sa oruzjem jer pola americke dece dobija na poklon automate i to prave... Uciti ih zajednistvu i neophodnosti zajednickog rada itd ... Tumaralo. and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Србија је потписала Конценцију о правима детета којом се забрањује мобилизација деце, њихово учествовање у војним, оружанима и сличним акцијама. Друго, они како кажу имају амбицију да "бране државу" а то се не ради пластичним пушкама. Ако им се допусти да "обучавају децу" убрзо ће их обучавати са правим оружјем. А ако хоће да певају химну, да се моле по њиховом обреду, играју коло, да пију воду са потока, спавају у пећини и беру шумске траве то им нико не брани, таквих капмова има по Србији пуно и нико их не дира. Tu si u pravu, to treba prvo regulisati zakonski po ugledu ma SAD tako da bude dostupno naoruzanje i po supermarketuma ... Jesu li i obi potpisali konvenciju o zastiti dece? zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 6, 2014 Пријави Подели Написано Август 6, 2014 Upznavati ih i sa oruzjem jer pola americke dece dobija na poklon automate i to prave... Dobijaju i snajpere, pa se desi ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Cleveland_Elementary_School_shooting_(San_Diego) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука