Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Људи ово је толико безазлено да ми стварно није јасно чега се плашите. Уосталом та деца имају своје родитеље и није потребно да се бринемо о деци која, види се у прилогу, насушно требају излазак у природу и подучавање како живети у складу са истом. А и певају химну и друге побожне песме што је сигурно боље него да циркају вопсиће и тако тај зонфа... Ја се не плашим, мислим да родитељи деце имају пуно право да рде шта оће, али мислим да је ово умноболно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Иначе, када сам први пут видео вест и неку фотографију извесног чељадета у маскирној мајици са грбом тзв. СПОК-а на рукаву, помислио сам да су униформе набавили од тзв. УЧК... Ал де нађе ову маскирну мараму??? bgpj, Милан Ракић, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ја се не плашим, мислим да родитељи деце имају пуно право да рде шта оће, али мислим да је ово умноболно. Па да, боље је да седе у баштама кафића и да гледају како пролазе ''бичерке из худа'', како Тимбе у песми каже, ''добра им сиса, добра им буља'' и да слушају оне наказе надувених усана и груди. Crveni Baron, Ignjatije and NemanjaVa је реаговао/ла на ово 3 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Игњатије, правити од деце војнике - то је злочиначка индоктринација. Том логиком су размишљали само белосветски зликовци и психопате, попут фашиста. Деци, поготово мушкој је војска у крви. Моја генерација није имала "Одбрану и заштиту" и ми смо сами од себе правили војнике. Верујем и ти и сви овде. Били смо индијанци и хаубоји, партизани и Немци... Правили смо лук и стреле, имитацију оружја. Девојчице су се играле спремања јела, торти и колача од блата. Превијале повређене птице, псе и мачке. Касније су игрице замениле реалније игре рата у којима смо опет замишљали да смо војници. Ако то не уради држава урадиће неко други. Ти други увелико и раде. Само уђи у неку играоницу или собу неког клиње да видиш како ратују праведни Амери против терориста или наци Немаца. Чешће против зомбија и свакојаких акрепа. Ту можеш и ти бити у улози акрепа, али праведног. Можеш сећи главе и остале ствари. Зар је учење како се одбранити од непријатеља и помоћи рањенику или ближњима у разним опасним ситуацијама супротно Јеванђељу? То је у нашој природи и само се треба усмерити у правом смеру. Ово је Балкан а ми потомци бораца и напађеног народа. Баш зато су зли владари то користили за зло. Али добри могу на добро. Suncokret54 and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Мени је смешно колико се с једне стране дигла џева на ове акакијеве кампове са пластичним пушкама а с друге стране заиста милитантне и/или верске групе и њихови кампови сасвим неометано егзистирају по Србији. Почевши од нарко дилера па до вехабија. bravo,zapitajte se svi na ovome gore sto komentarisete ovde. Gotovo sam siguran da nijedno dete u tom kampu nije ucinilo nikakav prekrsaj a kamoli krivicno delo,niti da se drogiraju ili diliuju,a onda pogledajte svoju okolinu. Neka ih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Ja sam uvek da se deca povedu u prirodu,da se igraju,druze,planinare...Jednom recju da uzivaju u carima prirode.E sad,ovo mi nekako deluje usiljeno,kad vidim ove klince kako rade sklekove na primer,to mi je bezveze,ipak su oni jos mali za to.O pucanju,da ne govorim.I ova satorska krila sto su okacili devojcicama kao suknje,pa kad su im vec okacili puske oko vrata,mogli su i da ih puste da nose pantalone ko pravi momcici,da se ne . Okej jesu njih poslali njihovi roditelji,ali,ja bih voleo da se i ova deca pitaju da li im se ovo svidelo i da li bi zelela opet da idu tamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 a onda pogledajte svoju okolinu Mislim da je ovo teska predrasuda.Eto,koliko vi imate u vasoj okolini dece koja se drogiraju i diluju??Ja vrlo malo.Ocrnjujete nas mlade covece svaki dan,ispada da smo svi danas narkomani,dileri,kriminalci itd.To jednostavno nije tacno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sve u vezi ovog kampa je ok, izuzev oružija. Mada je i to na mestu imajući u vidu dževu kojekakvih a. Vidite da se sprema sveopšti rat protiv hrišćana, situacija u svetu nije nimalo naivna imajući u vidu brojne dogadjaje koji se odigravaju munjevitom brzinom poslednjih godinu dana. I ja bih voleo d aje život takav, staviš ružičaste naočari i sve je haj ali nažalost nije.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Mislim da je ovo teska predrasuda. Eto,koliko vi imate u vasoj okolini dece koja se drogiraju i diluju?? Ja vrlo malo. Ocrnjujete nas mlade covece svaki dan,ispada da smo svi danas narkomani,dileri,kriminalci itd. To jednostavno nije tacno. Па сад синко, нису сви али је стање стравично. Не ради се синко о томе што ти причаш. Друго је овде тема. Овде се ради о томе да оснивач поменутог догађаја није из наше странке. Значи, мора да је лоше све што се организује под окриљем лица која нису припадници СПЦ. Волео бих да читам коментаре када атеисти Србије такво што оснују или рецимо чланови ЛГБТ удружења. Сигурно је примереније да се виде голи људи у кожним гаћама и бичевима у руци него деца са пластичним пушкама која певају Боже правде уз српску заставу. Suncokret54, zuti car and bgpj је реаговао/ла на ово 3 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Mislim da je ovo teska predrasuda. Eto,koliko vi imate u vasoj okolini dece koja se drogiraju i diluju?? Ja vrlo malo. Ocrnjujete nas mlade covece svaki dan,ispada da smo svi danas narkomani,dileri,kriminalci itd. To jednostavno nije tacno. Да ти пријтељски саветујем овде причаш са маторцима од 40так или 50так година од којих слабо ко зна "стање ствари" овако на улици међу клинцима. Тешко да можеш да им објасниш неке ствари. Па да, боље је да седе у баштама кафића и да гледају како пролазе ''бичерке из худа'', како Тимбе у песми каже, ''добра им сиса, добра им буља'' и да слушају оне наказе надувених усана и груди. Најбоље је да играју баскет, фудбал, шах, да читају књиге, свирју гитате, пливају.... итд... А то што их неко тамо учи да играју КР КР и то не неки имагинарни већ са првом идеологијом... ко зна кога их уче да је исправно убијати у том каампу.... то је већ болест. Ако ти мислиш да то није болест, онда ок. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Sve u vezi ovog kampa je ok, izuzev oružija. Mada je i to na mestu imajući u vidu dževu kojekakvih antifa propalih abortusa. Vidite da se sprema sveopšti rat protiv hrišćana, situacija u svetu nije nimalo naivna imajući u vidu brojne dogadjaje koji se odigravaju munjevitom brzinom poslednjih godinu dana. I ja bih voleo d aje život takav, staviš ružičaste naočari i sve je haj ali nažalost nije.... I naravno SPC bi trebala da pokrene slične kampove, doduše bez oružija ipak je to za nešto starije dečake i devojčice. Kod dece treba razvijati spartanski, sportski duh a ne duh razmaženosti i egoizma. Uostalom, šta će s nama biti kada nagrnu agarjani kroz koju godinu ako smo nespremni na bilo kakav vid otpora... bgpj and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Mislim da je ovo teska predrasuda. Eto,koliko vi imate u vasoj okolini dece koja se drogiraju i diluju?? Ja vrlo malo. Ocrnjujete nas mlade covece svaki dan,ispada da smo svi danas narkomani,dileri,kriminalci itd. To jednostavno nije tacno. Pa evo prekoputa mene su dileri blizanci i znam bar desetoro mladjih koji ovde na zvizduk dolaze da bi kupili drogu,dvoje troje klinaca je iza resetaka jer je pljackalo kuce,u medijima svaki dan imas slike i snimke dece koji diluju...a eto vidis kako je stanje kod mene,a kad sam pricao sa nekim ljudima i uzasavao se na to stanje govorili ih nije to nista,kad bi znao sta sve ima gore. I pritom niko ne kaze svi,ali da ima puno ima. Ja imam 26 god Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Да ти пријтељски саветујем овде причаш са маторцима од 40так или 50так година од којих слабо ко зна "стање ствари" овако на улици међу клинцима. Тешко да можеш да им објасниш неке ствари. Најбоље је да играју баскет, фудбал, шах, да читају књиге, свирју гитате, пливају.... итд... А то што их неко тамо учи да играју КР КР и то не неки имагинарни већ са првом идеологијом... ко зна кога их уче да је исправно убијати у том каампу.... то је већ болест. Ако ти мислиш да то није болест, онда ок. ?????? Molim ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Па сад синко, нису сви али је стање стравично. Не ради се синко о томе што ти причаш. Друго је овде тема. Овде се ради о томе да оснивач поменутог догађаја није из наше странке. Значи, мора да је лоше све што се организује под окриљем лица која нису припадници СПЦ. Волео бих да читам коментаре када атеисти Србије такво што оснују или рецимо чланови ЛГБТ удружења. Сигурно је примереније да се виде голи људи у кожним гаћама и бичевима у руци него деца са пластичним пушкама која певају Боже правде уз српску заставу. Stanje je stravicno zbog nekih drugih stvari ali to je za drugu temu.Ok,slazem se da nije okej ako se ovo osudjuje samo zato sto su ziloti u pitanju.Mada,povrsno poznavajuci o kakvim se psiholoskim profilima radi,sazaljevam unapred svako dete kome su roditelji ziloti (ili bilo koji drugi verski fanatici). Да ти пријтељски саветујем овде причаш са маторцима од 40так или 50так година од којих слабо ко зна "стање ствари" овако на улици међу клинцима. Тешко да можеш да им објасниш неке ствари. Nemoj ti da potcenjujes moje mogucnosti. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 4, 2014 Пријави Подели Написано Август 4, 2014 Pa evo prekoputa mene su dileri blizanci i znam bar desetoro mladjih koji ovde na zvizduk dolaze da bi kupili drogu,dvoje troje klinaca je iza resetaka jer je pljackalo kuce,u medijima svaki dan imas slike i snimke dece koji diluju...a eto vidis kako je stanje kod mene,a kad sam pricao sa nekim ljudima i uzasavao se na to stanje govorili ih nije to nista,kad bi znao sta sve ima gore. Ja imam 26 god Verujem ti na rec jedino ako zivis na Karaburmi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука