obi-wan Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 On Sunday, August 03, 2014 at 11:14, JESSY рече Мене занима да ли име које добијамо или бирамо на крштењу може да утиче на човека и његов карактер, или евентуално на његов духовни живот? Da ne zaboravimo - kratak odgovor na ovo pitanje bio bi - ne, ne moze. On Sunday, August 03, 2014 at 11:14, JESSY рече Сузана - која је стално у сузама и тд. Hint: Suzana (= Šošanah) u prevodu znaci krin, ljiljan, dakle ime je cveta, pa bi Suzana u stvari bilo isto sto i Ljiljana, samo je jedno izvorno, a drugo prevedeno. Justin Waters and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 Да ли име утиче на човеков карактер? Име наравно да не може да утиче на карактер, али зато поједина имена / знам за случај / могу страшно да исфрустрирају човека . Замислите ви сада / женскиње / да се зовете по некој тамо баби или прабаби коју никада нисте ни упознали / бар да је име лепо / а да је притом име .... Боже ти ме сачувај и заклони . И док те неко не прозове по личним исправама тамо на неком шалтеру...и ето ти трауме на видику . Не причам о мени, моје је име најлепше на свету, само да се мало скрати. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2016 28 minutes ago, obi-wan рече Hint: Suzana (= Šošanah) u prevodu znaci krin, ljiljan, dakle ime je cveta, pa bi Suzana u stvari bilo isto sto i Ljiljana, samo je jedno izvorno, a drugo prevedeno. U pitanju je kriptoanimizam floralnog ispovedanja. Paradoksologija, obi-wan and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука