зеленизуб Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Divna jedna simbioza izmedju mracnjaka i ZRU ovecnaca finom kintom (sta mislite sto na mom sajtu reklamiram Pouke? ) :D ( па не знам, јел UNDER CONSTRUCTION? ) UNDER CONSTRUCTION! Оно што сам, међутим, скоро сасвим сигуран је да мотив са шорцића одаје склоност богопротивном биљу. :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sta zapravo sprecava ljude koji se izjasnjavaju kao verujuci da shvate da je cilj misionarskog pravoslavnog foruma uprvo to, da privuce i ateiste i sve druge da citaju o pravoslavlju i da sa pravoslavnima diskutuju pa cak i polemisu?! Убише се од интересовања за веру (бар ови активни са етикетом), све не знају коме прво питање да поставе, да ли арх. Сави Јањићу, Александру Милојкову, оцу Зорану Ђуровићу... Према Богу, свецима, Цркви, њеним великодостојницима пуни поштовања, и о њима само бираним речима... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Оно што сам, међутим, скоро сасвим сигуран је да мотив са шорцића одаје склоност богопротивном биљу. Бог је створио то биље, како мож` да му буде противно? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 ( па не знам, јел UNDER CONSTRUCTION? ) Оно што сам, међутим, скоро сасвим сигуран је да мотив са шорцића одаје склоност богопротивном биљу. :D Ih be, pa to nije tajna. :-D Ja sam stari ZRU marihuanista! :-D (Ovog trenutka cekam lika da mi dostavi novu turu B-) ) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Бог је створио то биље, како мож` да му буде противно? Мислим да је то већ озбиљно теолошко питање. Тачније, за школоване теологе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 (Ovog trenutka cekam lika da mi dostavi novu turu B-) ) Је л` си ти сигуран да овде нема пандура? cloudking је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Је л` си ти сигуран да овде нема пандура? Nisam, al sam siguran da niko ne zna ko sam ja Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Убише се од интересовања за веру (бар ови активни са етикетом), све не знају коме прво питање да поставе, да ли арх. Сави Јањићу, Александру Милојкову, оцу Зорану Ђуровићу... Према Богу, свецима, Цркви, њеним великодостојницима пуни поштовања, и о њима само бираним речима... Знаш како, и ја сам својевремено отишао у Цркву да се свађам са свештеником... И ево још нисам завршио расправу. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Бог је створио то биље, како мож` да му буде противно? Jedan od sastojaka ulja/mira ( http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_anointing_oil) iz Starog Zaveta je bila biljka po imenu kaneh-bos, pa vi sad vidite koja danasnja biljka ima najslicniji naziv... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Убише се од интересовања за веру (бар ови активни са етикетом), све не знају коме прво питање да поставе, да ли арх. Сави Јањићу, Александру Милојкову, оцу Зорану Ђуровићу... Према Богу, свецима, Цркви, њеним великодостојницима пуни поштовања, и о њима само бираним речима... Pazi ja sam recimo Savi Janjiću postavio par pitanja, a što se tiče Ace nisam na onoj temi ali jesam ovako, ranije. I postavljao sam i teme sa pitanjima vezani za veru ne radi pobijanja ili nešto nego zato što me interesovalo, evo sada ću da pokušam da nađen neku takvu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Evo jedne na primer: https://www.pouke.org/forum/topic/26226-pitanje-o-molitvi/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Е да, да се разумемо. Апсолутно немам ништа против чланова који се изјашњавају као атеисти на неком личном нивоу нити их сматрам за лоше особе. Само износим мишљење о њиховом боравку овде, које сам стекао читајући њихова писања. п.с. ово сам морао да напишем да ми се Odahviing не наљути Наташа81 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Убише се од интересовања за веру (бар ови активни са етикетом), све не знају коме прво питање да поставе, да ли арх. Сави Јањићу, Александру Милојкову, оцу Зорану Ђуровићу... Према Богу, свецима, Цркви, њеним великодостојницима пуни поштовања, и о њима само бираним речима... Kakva bre pitanja?! Da bi znali sta da pitaju prvo moraju dobro i pozamasno sta da iscitaju od tekstova kojih ima ovde na pretek. Ta pitanja su samo 5% u odnosu na celokupno citanje i polemiku/diskusiju sa verujucim clanovima foruma. Zar ti znas koliko oni i kada citaju teoloskih tekstova? Imas uvid u tako nesto? Da je apostol Pavle razmisljao tako kako ti razmisljas on bi rekao "uhhh al sam se sablaznio ima li neka aeropaga gde nema epikurejaca i stoika koji se gorde filozofskim znanjem i koji me ismevaju a da ta aeropaga nije puna fariseja.". Medjutim apostol Pavle nije tako razmisljao. Naprotiv on je isao bas na takva mesta, mesta gde je ulazio u idejni rat (polemikos, otud rec polemika) sa filozofskim neistomisljenicima koji su ga medju ostalom i ismevali. Плутон and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Е да, да се разумемо. Апсолутно немам ништа против чланова који се изјашњавају као атеисти на неком личном нивоу нити их сматрам за лоше особе. Само износим мишњење које сам стекао читајући њихова писања. п.с. ово сам морао да напишем да ми се Odahviing не наљути Ne sekiraj se ti za mene teško je men naljjutiti, to je samo Deki uspeo jednom da uradi od kada sam ovde i to je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 3, 2014 Пријави Подели Написано Јул 3, 2014 Sto je mozda najkulturniji forum na srpskohrvatskom govornom podruciju. A zanima me i religija i istorija religija. Em dajem mogucnost da me ipak ubedite. Дијана., Н И Н Е, Фидер and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука