Jump to content

Putin: "Reagovaćemo ako se NATO približi"

Препоручена порука

...лажеш, рекао сам му да није на време добио преко зуба, а то се озбиљно разликује...памтим своје поруке и водим рачуна о ономе што пишем...ако си "офирао" већ тај део моје поруке зашто је не би видели целу, мислим да и аудиторијум види па да процени...демократија... :)  

Нема расправе ни демократије. Вратите се на тему.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kao onaj ukrajinski predsednik koga je KGB trovao , Janukovski ili nesto slicno ali ne ovaj pro- rusija vec upravo obrnuto ...

Kao fol, trovali ga rusi, cak baja isao u Austriju na analize i utvrdili zapadni, austrijski strucnjaci da je stvarno bio trovan ... Ali baja bio predsednik i preziveo ...

Trovali ga Rusi kao sto su oni iz DS-a stamapli i bacali u kontejner glasacke listice na onim izborima ..

Ovakve i slicne neistine su izvor tvog " znanja" o rusiji i KGB- u ...

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Ko o cemu ti o znanju. Smuseni covece KGB je kao i sve ostale obavestajen sluzbe razradio tehnike ubijanja otrovima od samog pocetka.

Подели на овим сајтовима

...лажеш, рекао сам му да није на време добио преко зуба, а то се озбиљно разликује...памтим своје поруке и водим рачуна о ономе што пишем...ако си "офирао" већ тај део моје поруке зашто је не би видели целу, мислим да и аудиторијум види па да процени...демократија... :)  

Част је част...а власт је власт...

Подели на овим сајтовима

Fino, argumentum ad baculum u nedostatku bilo cega konkretnog i smislenog. Da Zvonko treba si da ostavis celu poruku da svi vide kako diskutuje neko ko je umesto misljenja dobijao po tintari pa samo taj jezik razume.

Подели на овим сајтовима

Страхиња, то да се они зајебавају, је исто као кад би веровао да се Хитлер зајебавао кад је нападао Русију, или да се Наполеон зајебавао, итд.

Нема ту никаквог зајебавања, НАТО иде ка границама Русије и жели да оствари оно што су желели да остваре Наполеон и Хитлер, или пре њих Тевтонци, Швеђани, итд.

Ово што се дешава у Украјини између Руса и НАТО-пакта је далеко од зајебавања.

Ne znam u kojoj ti vasioni živiš al dobro http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC_%D0%A0%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF-%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2 ovaj pakt je napravljen izmedju Hitlera i Staljina da sravne sa zemljom baltičke zemlje. Hitler je išao po naftu, boli njega uvo za nacije, pogledaj samo koliko je hitler imao MILIONA rusa u svojoj armiji, nadji na netu o armiji generala Andreja Vlasova zvanoj ROA.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

:))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))  :))

Ko o cemu ti o znanju. Smuseni covece KGB je kao i sve ostale obavestajen sluzbe razradio tehnike ubijanja otrovima od samog pocetka.

Ma jeste samo je simptomaticno sto ti na primer ni u jednom jedinom postu , a godinama si ovde, nisi napisao niti bi napisao ovako nesto za SAD i CIA kao sto si napisao u barem 2000 postova za Rusiju i KGB ... Smuseni covece, budala je sve manje ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Питање о приближавању је мало дискутабилно ако му ово у Украјини није приближавање, можда му сутра ни у Москви неће бити приближавање, широка је Русија ко зна где је Путин ставио црту...

Подели на овим сајтовима

Ma jeste samo je simptomaticno sto ti na primer ni u jednom jedinom postu , a godinama si ovde, nisi napisao niti bi napisao ovako nesto za SAD i CIA kao sto si napisao u barem 2000 postova za Rusiju i KGB ... Smuseni covece, budala je sve manje ....

Mozda zato sto do ovakvih polemika dolazi na temama o Rusiji?! Sta kazes na to? Jel to ovako za ocekivati? Je li logiko moja?! Gde god se pojavis na temam samo nesto nadobris skroz bez logike i trunke smisla i onda ja treba da ti rascivijam da su 2+2=4. A kazes budala sve manej, LOL. Ima nas budala iskreno koji ocekujemo da cete nesto nekad ukapirati.

Подели на овим сајтовима

Mozda zato sto do ovakvih polemika dolazi na temama o Rusiji?! Sta kazes na to? Jel to ovako za ocekivati? Je li logiko moja?! Gde god se pojavis na temam samo nesto nadobris skroz bez logike i trunke smisla i onda ja treba da ti rascivijam da su 2+2=4. A kazes budala sve manej, LOL. Ima nas budala iskreno koji ocekujemo da cete nesto nekad ukapirati.

Ima mali milion tema o SAD i pokazi mi jedan jedini tvoj post koji je pisan u duhu u kom si napisao ovaj post o rusima? A evo kazes sada i sam da sve sluzbe truju neprijatelje? Ajde bajo, nadji mi tvoj pist u kome ne branis amere i ne ismevas one koji to kazu za amere i CIA? Pa da vidimo koji od nas dvojice se pozdravio sa logikom.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mozda zato sto do ovakvih polemika dolazi na temama o Rusiji?!

Тачно, смара да се критикују Америка и ЦИА када не постоји нико ко их хвали како им је спољна политика супер. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па ја отворих тему где хвалим Сноудена као хероја - што је аутоматски критика његових бивших послодаваца - а Барон га прогласи за "издајника" и неморалног човека. Онда се чуди што "не критикујемо цију". А он је подржава.

Људима се не може удовољити...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Што показује да није овде питање "Русија или Америка". Овде неки воле да проблеме решавају (државним) насиљем, а Русија им се само уклопила у неку тренутну причу. Иначе подржавају све "службе" и зликовце овог света који `бајаги "бране своју земљу", а у ствари дивљају и убијају из себичних интереса. Расправа је између "државопоклоника" и "слободараца".

Нико нормалан овде никада није бранио агресију било које државе, осим када је у питању Русија. Онда неки изгубе морални компас скроз.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...