cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 To onda nisu cigani, zna se kakvi su cigani.... Imas opisano ovde na temi u vise navrata... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Док сам брао вишње летос чујем један виц о циганима и србима и то директно од циганина. Виц иде овако: Једна река раздвајала је два села. У једном су живели Срби а у другом Цигани. Каже један Србин једном Циганину да ако успе да преплива реку онда ће постати Србин. Потруди се Циго и преплива. Каже жени и она преплива. Преплива најстарији син, ћерка, још синова и кћери... али најмлађи син поче да се дави на сред' реке. Виче синчић "Тате, тате помагај бре!" Отац гледа, мисли се нешто... па каже "Шта бре вичеш циганину један кад не знаш ни да пливаш". И оде даље сав срећан што је постао србин. Поучан виц о карактеру одређених људи када постану "нешто". http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Роми су пре свега велики фолиранти. То што они нама изгледају и делују симпатично са својим понашањем је део њихове тактике,тј како се додворити србима од чије милостиње и живимо... Друга ствар ,Ракић је споменуо шабачке роме. Они су одвајкада на тим просторима и готово да нема разлике,многи су православни са чисто српским именима ... Овде је реч о заиста примитивној нециливизованом скупином шиптарских рома,и осим терета за ову већ напаћену земљу,не видим никакве користи од њиховог насељавања по ужој Србији... Што запад не депортује наше инжињере ,докторе, они им не сметају,није него... И за крај,питајте људе из Врања и околине,чак из Нише,ко купује куће и имања по југу... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Bice da ima i osvajacke strategije u celoj prici... Suncokret54 and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 i ti si Ciganin, svi smo Cigani junajt! :jtl2jq: Ljudi, vavilonci nas opet napadaju moramo se organizirati lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 ...ти си Циганин... ...јок,ја сам хеви металац...ма писао сам у њихово име,нисам ставио наводнике. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 ...ти си Циганин... :hihihihi: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Може овај Клауд да прича шта хоће, али Цигани и Срби су увек живели у миру.Пази ово: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 И то продукти модерне западне цивилизације који су са одушевљењем и великим заносом прихваћени од огромне већине западног становништва. Ti kad odvalis kosmos se trese. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ево један филм с цигани што сам радио с другари још док сам се бавио документарним филмом...ко има слаб стомак боље да не гледа....чист расизам!!! nana and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ti kad odvalis kosmos se trese. Само ти стојиш постојано кано клисурина. Питај самог себе где сам погрешио. Самом себи дај аргументован одговор. Не мораш овде. Биће ти јасно где су поменуте идеје и идеологије настале и како их је народ западни прихватио. Срећно истраживање. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ahahaha super Cige! Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Само ти стојиш постојано кано клисурина. Питај самог себе где сам погрешио. Самом себи дај аргументован одговор. Не мораш овде. Биће ти јасно где су поменуте идеје и идеологије настале и како их је народ западни прихватио. Срећно истраживање. Не дирај им у запад одма ће да почну са масонским пошалицама... zuti car, DYNABLASTER, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Само ти стојиш постојано кано клисурина. Питај самог себе где сам погрешио. Самом себи дај аргументован одговор. Не мораш овде. Биће ти јасно где су поменуте идеје и идеологије настале и како их је народ западни прихватио. Срећно истраживање. A ti? Jesi ti razmislio o svojim stavovima? Sto je jos vaznije koliko si istrazivao da proveris jel ova budalastina koju si napisao istinita? Nisi! Da jesi znao da bi da su i fasizam i nacizam i komunizam nastali sa nemerom rusenje tekovina zapadne civilizacije. A drugo sto bas na zapadu za razliku od istoka nije u najvecoj meri prihvacen ni fasizam ni nacizam a ponajmanje komunizam. Bila su dva sto su se igrala pa su dobila po nosu. Ako negde postoji svest o tome zasto su totalitarne ideologije zlo i zasto se protiv njih treba boriti onda su to upravo te famozne zapadne zemlje. Ali sta ja to sve tebi da objasnjavam kad ti jos uvek verujes u bajke o genocidu nad Indijancima i da bogacenje zapadnih zemalja stoji na kolonijalizmu. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Не дирај им у запад одма ће да почну са масонским пошалицама... Какви Масони. Са њима бисмо лако. Класични надувенковци. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука