cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Чист расизам у срБским филовима: Ova scena ko da je zabelezena na ovoj temi pa ekranizovana пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ja se sa ovim tvojim postom u potpunosti slazem. Ko da sam ga ja pisao... Osim jedne stvari, administratori koje sam pomenuo ne oklevaju da uznesu svoje misljenje u vezi sa tim da je zapad trulo leglo svega najgoreg za razliku od nas kpji smo mece dobrici i sve lose sto radimo radimo zato sto nas neko jadne naterao... Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje ali ima pravo i da trpi kritiku zbog svog misljenja a to je vec deo gde admini radije banuju nego razgovaraju... Опет не сагледаваш добро јер размишљаш дуалистички. Не тврдим ја да је "запад труло легло свега најгорег" то су глупости. Чак шта више, више сам на страни запада него истока у сваком смислу. Али тврдим да ми имамо другачију философију живота у односу на западну. И покушавам из свакодневног смећа балканских глупости да ову философију живота издвојим јер је она заиста злата вредна. Такође она није само наша, баштине је и други народи балкана али Срби понајвише. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ne kazem ja da j dokumentarni film nego ne verujem kolko se vi latentni novorasisti pravite naivni kako u srbiji "nije bilo antisemitizma sve dok ga nismo uvezli sa zapada"... nije nego... ma taj zapad nas nacisto upropasti, da nije zapada srbij bi odavno bila zemlja pesme igre i veselja... to smo ratovali sa svim zivim narodima sa kojima se dodirujemo nema nikavog znacena... mece dobrici, kazem ja... Ко је рекао да га није било? Ја сам рекао да га није било у тој мери као у осталим европским и хришћанским земљама. То сам писао на многим местима по овом форуму. С тим се слажу и виђенији Јевреји садашњице и из прошлости попут Енрика Јосифа и других. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ova scena ko da je zabelezena na ovoj temi pa ekranizovana Причам ти ја нешто данас сво време. Бежи из ове клеро-нацо-фацо Србије док не кренемо и вас атеисте да прогањамо. А како смо кренули то време није далеко. feeble, DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Чист расизам у срБским филовима: Смешно је што у овом филму Бата Стојковић који каже "Кад се зна ко овде воли да краде" има улогу једног типично позападњаченог прогерманског полтрона. Управо доказ онога што сам говорио о увозу болесних идеологија са запада. А још смешније је то што клоудкинг управо ову сцену узима за доказ и то ни мање ни више него антисемитизма... bangin obi-wan, RYLAH, Ђуро Станивук and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ја толико за данас и за свагда на овој теми. Више не видим смисла да пишем и понављам једно те исто. Ако је неком тешко да смести себи центим у главу нека проба метар одоздо. Ђуро Станивук, RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Могу и да бију неког ако им се не свиђа....полиција ће да их штити... Овде сам мислио да ти исти цигани могу да бију кога хоће ако им се не свиђа и кад тако пребију некога да га још и туже...пример Малог Иђоша и Суботице... Ови људи једноставно не желе криминал и проблеме у свом селу...шта је ту сад чудно...? Сад си ме сатерао у ћошак...стварно сам екстремни расиста....овде сам показао огромну мржњу према циганима, који су иначе познати по поштењу.... Теби је баш досасно у животу...прогуглај мало да видиш шта ти исти шиптарски цигани раде по селима у Бачкој.... Овај пост просто кипти од расизма...није ми јасно како је толико расизма стало у једну кратку реченицу.... Мани се тог бонга и пајпа и можда ћеш бити ближе реалности... После оваквог твог поста и мени доста....здрав ми и жив био жан клауде кинге... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Смешно је што у овом филму Бата Стојковић који каже "Кад се зна ко овде воли да краде" има улогу једног типично позападњаченог прогерманског полтрона. Управо доказ онога што сам говорио о увозу болесних идеологија са запада. Управо тако. То сам му и ја рекао данас. Расизам, нацизам, фашизам, комунизам, колатерална штета... су продукти западне цивилизације. И то продукти модерне западне цивилизације који су са одушевљењем и великим заносом прихваћени од огромне већине западног становништва. DYNABLASTER, Н И Н Е, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Ne kazem ja da j dokumentarni film nego ne verujem kolko se vi latentni novorasisti pravite naivni kako u srbiji "nije bilo antisemitizma sve dok ga nismo uvezli sa zapada"... nije nego... ma taj zapad nas nacisto upropasti, da nije zapada srbij bi odavno bila zemlja pesme igre i veselja... to smo ratovali sa svim zivim narodima sa kojima se dodirujemo nema nikavog znacena... mece dobrici, kazem ja... Нисмо никада са Румунима ратовали. Што се тиче теме, мислим да је за жаљење што се дешавају овакви протести али не могу да кажем да не разумем те људе, иако не подржавам то што раде. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 (измењено) Овде сам мислио да ти исти цигани могу да бију кога хоће ако им се не свиђа и кад тако пребију некога да га још и туже...пример Малог Иђоша и Суботице... Сад си ме сатерао у ћошак...стварно сам екстремни расиста....овде сам показао огромну мржњу према циганима, који су иначе познати по поштењу.... Овај пост просто кипти од расизма...није ми јасно како је толико расизма стало у једну кратку реченицу.... Мани се тог бонга и пајпа и можда ћеш бити ближе реалности... После оваквог твог поста и мени доста....здрав ми и жив био жан клауде кинге... Ne ******* pa ti sad, ovde veliki ljudi razgovaraju... Измењено Јул 18, 2014 од Милан Ракић Не можемо овако пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Такође она није само наша, баштине је и други народи балкана али Срби понајвише. Jasta, da cemo mi najvise od svih da bastinimo ko sme da bastini vise od nas, ko? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Смешно је што у овом филму Бата Стојковић који каже "Кад се зна ко овде воли да краде" има улогу једног типично позападњаченог прогерманског полтрона. Управо доказ онога што сам говорио о увозу болесних идеологија са запада. А још смешније је то што клоудкинг управо ову сцену узима за доказ и то ни мање ни више него антисемитизма... bangin Jos je smesnije sto ni ti a ni ovi sto su ti nabili palac gore na post ne vidite da je prozapadni klerofasista reko sta je reko, a narodni srbalj (mece dobrici- prim. klaudking) nisu ni casa casili da u praksi ostvare to sto im je smrdljivi zapadnjek sugerisao... Ubise ljude ko stoku samo zato sto su romi... ili Iselise ljude ko stoku samo zato sto su- romi? Ne, ne ja sam taj koji nije u pravu... iselite bre to smece oci da im ne vidimo ni mi ni zitelji tog sela. (jel ovako ispravno sad?) ..budibogsnama пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Управо тако. То сам му и ја рекао данас. Расизам, нацизам, фашизам, комунизам, колатерална штета... су продукти западне цивилизације. И то продукти модерне западне цивилизације који су са одушевљењем и великим заносом прихваћени од огромне већине западног становништва. Da to se naroctio vidi po tome su te njegove fasistoidne ideje odbacene od strane meca dobrica.... On najuren iz autobusa a mece dobrici osvetlali obraz... u umetnosti uvek ima mnogo vise nego sto su neki ljudi u stanju da vide... zato komentarisanje umetnosti i nije za svakog пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 Vec sam rekao da je nastasnije to sto niko na ovoj temi nece ili ne sme da prizna a to je da ce ti ljudi biti proterani iz jednog JEDINOG razloga- sto su ROmi. NIKO ovde ne poznaje tu porodicu aman za aman ljudi jel ima ovde neko normalan? Jel vi kontate da ne poznajete tu porodicu, samo znate da su romi i to je SVE sto vam je potrebno da doensete tvrde sudove koje ste spremni da branite krvavo? A satro se predstavljate kao "hriscani"? "Pravoslavci"? Kakva sramota za ljudski rod... U praznu glavu je najteze da se nesto ubaci... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 18, 2014 Пријави Подели Написано Јул 18, 2014 ...Цигани су врло детињасти, ко њих мрзи сумњам да воли децу тачније сумњам да икога воли...када кога волиш посвећујеш му пажњу... колико времена проводите у разговору са децом, а колико са корисницима овога апарата...ееее, Цигани... Цигани су занимљиви. Има и њих разних "група" како сами кажу. Сећам се, причао ми отац, када је њему један угледни циганин причао како је хтео да формира циганску странку, у оно време када су почеле да се формирају разне странке. Питао њега мој татко како му иде. Каже циго да нико жив не може сас цигани да изађе на крај. Једни су чергари, други коритари, трећи ковачки цигани... једни неће да буду заједно са другима... и од странке нема ништа. Одустао човек. Кршетни сам кум једној циганској породици. Живимо близу и виђамо се готово свакодневно. Они су људи заиста на нивоу. Мој кум не подноси реч Ром. Каже ма какав бре Ром, ја сам Циганин. Људи су педантни. Оба моја кумчета су завршила средњу са солидним успехом. Планирају факултет. Они сами не подносе "чергаре" и нису волели те шиптарске цигане док су боравили у нашем селу. Да само знате како се ти поједини цигани међусобно псују и задиркују на расној основи(у шали наравно) запрепоастили бисте се. То сам чуо на сезонским пословима које обављам где их има доста. "Вређају" један другог како је циганин, црн, терају га јер "не желе" сас цигани да раде... Ма шоу. Нисам могао да поверујем да се тако зезају мећусобно. GeniusAtWork, Ђуро Станивук, Suncokret54 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука