Гости Guest Написано Новембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Gordana . and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Gordana . and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Нека му је Вечна Слава и хвала. Milan Nikolic, мирођија and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Хвала Господу што је дозволио да га пронађемо и заволимо кроз оца Авакума. Слава Богу. МилошБГ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 http://www.blic.rs/Kultura/419262/Preminuo-glumac-Dragomir-Cumic--Drago-Cuma Glumac Dragomir Čumić Čuma umro je u nedelju, posle kraće bolesti. Omiljeni glumac Puriše Đorđevića i sjajni komičar iz filmova Zdravka Šotre rođen je u Siraču 8. maja 1937. godine. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a karijeru je započeo ulogom u filmu „San“ (1966) Puriše Đorđevića. Popularni Čuma razvio se u jednog od najprepoznatljivijih likova srpske kinematografije. Bez pompe i afera, suptilno i iskreno, tumačeći na stotine malih i velikih likova, upisao se u vrh karakternih glumaca. Njegova najuspešnija ostvarenja su u komičnim ulogama nespretnjakovića i gubitnika, kao u filmu „Radio Vihor zove Anđeliju“ iz 1979. godine. Nove generacije pamte ga po ulogama u filmovima „Lajanje na zvezde“ i „Kad porastem biću kengur“. Poslednjih godina igrao je u popularnim televizijskim serijama poput „Šešir profesora Koste Vujovića“, „Vojna akademija“, „Bela lađa“, „Ranjeni orao“, „Nepobedivo srce“... S velikim uspehom izvodio je monodramu „Beara hvata visoku loptu“, koja je nastala na osnovu razgovora sa fudbalskim golmanom Vladimirom Bearom tokom snimanja filma „Braća po materi“. - Imao sam sreću da sam sa Dragom Čumićem radio nekoliko filmova. Naš početak je bio u filmu „Jutro“, „San“, „Podne“, „Biciklisti“, „Cross country“, a zatim smo sa njim u glavnoj ulozi snimili pet filmova po Čehovu. Zbog uloga na televiziji i u filmovima Šotre bio je veoma poznat i ljudi su ga u susretu pozdravljali sa osmehom. Njegovim tragom pošla su i njegova deca, dve ćerke, koje studiraju na Fakultetu dramskih umetnosti - reči Puriše Đorđevića prenosi list "Danas" liliana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Био је одличан глумац. Гледао сам прошло љето његову монодраму о Беари на фестивалу аматерских позоришта у мом граду (његова монодрама је била ван конкуренције за награде). Нека му Бог опрости све гријехе и да му спасење и живот вјечни. Пг, liliana, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Nek počiva u miru ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Бог да му душу прости. Одлично је радио свој посао. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Gospod da ga pomiluje,slava mu. Пг је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Pokoj mu duši,uvijek sam ga simpatisao kao glumca,glas mu neću nikada zaboraviti! DYNABLASTER and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука