И.стојковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj crvenilo girls036 crvenilo crvenilo 0203_cool "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj Jao meni su suze krenule... girls036 Tako je, brate. Svi da mu oprostimo, da skinemo nase ruke sa njegovog vrata... i Bog da mu prosti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj Свака ти част Србине! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 sad vidim koje teme leže sembercu i gde može da se iskaže kao ličnost... nema ništa dok se na nekog ne olakšamo,a.... inače sam ti izbrisao tu poruku o uriniranju na Holbrukov grob Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Ričard je obeležio na jedna krvav način istoriju Srbije ,Srbi ga ne pamte po dobru vec po onom drugom .U ime nas iz 45-og zaštitnog Prištinskog korpusa u ime mojih drugova Ratka,Dragana,Milomira ,Zorana ,Dejana,Marka ,Nikole,Vladimira,Nenada,Stojana ,Živojina ,Đorđa ,Barnka ,Ranka,Aleksandra . Mi smo mu oprostili neka mu Gospod bude jedini sudija i Spasitelj Свака ти част Србине! Баш тако брате. То заиста говори неко ко је просветљен Духом Светим. ПОгледајте само како су светитељи благосиљали своје убице и све ће бити јасно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Sv. Grigorije Veliki molitvom spase Trajana Sv. Uar molitvom spase preminule nekrstene rodjake Sv. Kelopatr So much for razmestanja u pakao and stuff. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 link=topic=10349.msg322971#msg322971 date=1292337948] sad vidim koje teme leže sembercu i gde može da se iskaže kao ličnost... nema ništa dok se na nekog ne olakšamo,a.... inače sam ti izbrisao tu poruku o uriniranju na Holbrukov grob Па моли се за мене да се променим :bla: Моли се за мене да убудуће Холбрука гледам као Светог Оца bleh "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Шта мислиш Семберац да се појави оваква ситуација, макар и хипотетичка: Да Ричард буде у Рају. Да ли би Ти могао то да поднесеш? Могу, живео би као и он да задобијем то црно Цасртво гдје је он :bla: Ја само кажем, нема њему раја и узалудно је се молити за њега. То ти је као да поп држи опело самоубици...узалудно је. Он је сам себи изабро пакао, по сопственој вољи. Нисам видео да овако жалите друга Тита...озбиљно. Зато и сматрам да је ово све глума са ваше стране...не можете да признате да га не волите. Са које то наше стране о преподобни Семберче велики? Нека Господ свима опрости грехове по својој превеликој милости. То што бих ја желео или ти, не значи да је то обавезно за Бога. То што се трудиш да Богу наметнеш Твој суд- јесте само Твој проблем. И немој више да говорош у множини-ми, ви, они... именуј конкретно онога са којим разговараш јер ми овде имамо своја имена (неко није под правим именом, али то не мења ствар). Љубите и непријатеље своје- учи нас Господ, али џаба он то нама говори... јер Христос је један веееелики новотарац изгледа. Љубити неког значи волети неког. Е, Твој проблем је што ти не верујеш у Васкрсење како верују православни хришћани и што је за тебе Васкрсење Христово дан када треба да полупамо што више васкршњих јаја. Јер да верујеш у Васкрсење Христово веровао би и у Његове речи да волимо непријатеље своје- које једино у Васкрсењу Христовом и васрсењу мртвих добијају свој потпуни смисао. Без тога су само фраза, као што је наша вера без Васкрсења узалудна. И сада бинго питање: Шта за вас значи љубити (волети) непријатеље своје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 ne mogu se ljubiti prijatelji ako se na ljubi Hristos... ludom ljubavlju,neiskazanom... jedino se kroz Hrista mogu voleti neprijatelji... tako da su komentari o ovom dogadjaju i smrti dotičnog Holbruka koji se Ričardom nazivaše u stvari odraz naše ljubavi prema Hristu.... zar ne... ili- reci mi šta misliš o smrti Holbruka i reći ću ti kakva je tvoja ljubav prema Hristu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Када тако будете говорили за манијака који вам силује кћерку, јавите ми се. До тада, довиђења. Ево и ја волим Холбрука- као и ви. Поздрав "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 link=topic=10349.msg322994#msg322994 date=1292340039] ili- reci mi šta misliš o smrti Holbruka i reći ću ti kakva je tvoja ljubav prema Hristu Лично мислим да је касно наступила :bla: БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Када тако будете говорили за манијака који вам силује кћерку, јавите ми се. До тада, довиђења. Ево и ја волим Холбрука- као и ви. Поздрав Зашто мислиш да тако не би требали да говоримо? Опет пројектујеш своју веру у некоме другом. Прочитајте Колибу, о томе има доста речи: https://www.pouke.org/library.php?cid=95 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Па волити треба...колко је реално, то је друга ствар. Онај ко тврди да све и свашта воли, тај једноставно лаже, јер нисмо ми савшрени, зар не? Не волим ни Хитлера, па што ме ту не осуђујете лијепо колектвино? Кажем само: Тешко Холбруку ако њега тако волите као што волите људе попут мене :bla: "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Колко су мене пута форумаши отворено нападали јер волим "ратне злочинце" Караџића и Младића? И пуна ми је капа ове селективности према људима...имамо добре и лоше, лоши су млади националисти, добри су стари либерали. Пуна ми је капа. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Па волити треба...колко је реално, то је друга ствар. Онај ко тврди да све и свашта воли, тај једноставно лаже, јер нисмо ми савшрени, зар не? Не волим ни Хитлера, па што ме ту не осуђујете лијепо колектвино? Кажем само: Тешко Холбруку ако њега тако волите као што волите људе попут мене Најзад се показује где је Твоје неразумевање љубави...Па да ли заиста мислиш, да би се оволико трудили да Ти пишемо, да Те не волимо? Камо среће да је покојни Холбрук хтео да се учи од православних.... crvenilo :bla: 1405_love bleh "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука