ego Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 0110_hahaha помилуј! jahojao234 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Господе прими брата Драгана у свој загрљај! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 29, 2010 Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Gospode Isuse Hriste, pomeni u Carstvu svome slugu svog Dragana, oprosti mu svako sagresenje, daruj mu Pokoj, Mir i Vecni Zivot u Ljubavi Tvojoj. Amin. Presveta Majko,moli Boga za slugu svog Dragana. 0110_hahaha 0102_laugh 777bakisin jahojao234 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Слике са опела оцу Сави: http://www.eparhija-backa.rs/galerije/u-koviljskom-manastiru-sahranjen-novoprestavljeni-monah-sava-24-avgust-2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 29, 2010 Беседа Владике Порфирија на опелу о. Сави http://www.eparhija-backa.rs/sites/default/files/users/user6/audio/20100824_Ep_Porfirije_Opelo_Kovilj.mp3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/810134/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BE+%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B4+%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%B1%D1%80%D1%83%D0%BA.htmlЕво ја се распаде од туге 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahahaОвом натпукла аорта, али је 99 људима пуцала глава од његових бомби. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи! 0110_hahaha http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи! 0110_hahaha Да ово је једино што се може рећи... Нити ћу плакати, нити се радовати смрти овог човека. У Божијим је рукама, нека му да како Њему буде воља и амин. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи! 0110_hahaha Да, слава Богу. Мислио је да ће избећи правду...е па неће моћи. Јесте да не ваља о мртвима лоше причати, али ово је монструм био а не човјек. Тешко њему на суду, када га мала светитељка Милица Ракић погледа 0110_hahaha "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Немам се ни ја шта радовати, не можемо вратити Милицу малу у живот. Коме је она била крива од 3 године??? Али опет га је Бог помилово, није се мучио до смрти како је по људском суду заслужио. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kameni Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Можда га сахране у Рачку? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Можда га сахране у Рачку? А можда у ............... ajd oladi malo "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aragorn Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Kazu,puko mu zid aorte....a imao je vrhunsko zdravstveno gde se temeljno sve gleda od glave to pete. Aneurizma u glavi ,to se da ne primetiti,ali aneurizma na aorti,nema sanse. Inace,Karadzic ga je pozvao kao svedoka u Hag.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Kazu,puko mu zid aorte....a imao je vrhunsko zdravstveno gde se temeljno sve gleda od glave to pete. Aneurizma u glavi ,to se da ne primetiti,ali aneurizma na aorti,nema sanse. Inace,Karadzic ga je pozvao kao svedoka u Hag.... И то ме неби чудило, да су га његови истомишљеници убили, можда су се препали да истина не изађе на видик... "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 мала светитељка Милица Ракић погледа 0110_hahaha Ово је битно....пошто је мученица Христова, она ће му опростити! Нека му то послужи као покајање... http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука