Jump to content

Вести о упокојењу...

Оцени ову тему

Зоран

Препоручена порука

• 3 months later...

Постављена слика

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82/810134/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BE+%D0%A0%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B4+%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0%B1%D1%80%D1%83%D0%BA.html

Ево ја се распаде од туге 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Овом натпукла аорта, али је 99 људима пуцала глава од његових бомби.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи!  0110_hahaha

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Пошто за живота није одговарао код судије у Хагу, сада је отишао код Праведног Судије чије суђење неће(мо) избећи!  0110_hahaha

Да ово је једино што се може рећи...

Нити ћу плакати, нити се радовати смрти овог човека. У Божијим је рукама, нека му да како Њему буде воља и амин.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Да, слава Богу. Мислио је да ће избећи правду...е па неће моћи.

Јесте да не ваља о мртвима лоше причати, али ово је монструм био а не човјек. Тешко њему на суду, када га мала светитељка Милица Ракић погледа 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Немам се ни ја шта радовати,  не можемо вратити Милицу малу у живот. Коме је она била крива од 3 године???

Али опет га је Бог помилово, није се мучио до смрти како је по људском суду заслужио.

Подели на овим сајтовима

Kazu,puko mu zid aorte....a imao je vrhunsko zdravstveno gde se temeljno sve gleda od glave to pete.

Aneurizma u glavi ,to se da ne primetiti,ali aneurizma na aorti,nema sanse.

Inace,Karadzic ga je pozvao kao svedoka u Hag....

И то ме неби чудило, да су га његови истомишљеници убили, можда су се препали да истина не изађе на видик...

Подели на овим сајтовима

мала светитељка Милица Ракић погледа 0110_hahaha

Ово је битно....пошто је мученица Христова, она ће му опростити! Нека му то послужи као покајање...

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...