Jump to content

Od danas zabranjeno psovanje u Rusiji

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

pisao covek, poteralo ga i mora u zatvor...

Јесте... Због писања су многи велики људи у тој "тамници народа" совершили в Сибире... 

Подели на овим сајтовима

Na kom hrvatskom jeziku, cakavski ja ne razumem. Ono gore ti je, bez obzira na .hr u linku cist srpski jezik sa ponekom gramatickom greskom.

A za prvo, kazes da pozdravljas kada se tacno zna sta je kaznjivo da bi se zastitili od samovolje i tiranije pa sam na osnovu toga izvukao zakljucak da pozdravljas i los zakon umesto samovolje i pausalbog sudjenja.

Pa sam ti naveo i americki primer hapsenja zbog piva.

Pa izuzetno ti je loša logika. Ako sam protiv nezakonitog kažnjavanja, ne znači da sam za loše zakone.

A i Rusi su to zakonski regulisali, huliganstvo, pa sam te pitao sta je po tebi huliganstvo?

Definicija sa srpske wikipedije je ok - destruktivno, agresivno i zlostavljačko ponašanje. Dodao bih i pridev "nasilno".

Da li je lascivan ples u Crkvi huliganstvo?

Nije.

Eto, ameri hapse kada se pomokris u haustoru.

Ne znam kakve to ima veze sa mojim porukama na koje repliciraš.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

У славу тог неког апартчика... Којем су , са правом засметале цуре које се "гузе" пред спомеником Херојима... Само да обавестимо јавност да је балкански "фрљ" ову материју обрадио одавна...

Подели на овим сајтовима

У славу тог неког апартчика... Којем су , са правом засметале цуре које се "гузе" пред спомеником Херојима... Само да обавестимо јавност да је балкански "фрљ" ову материју обрадио одавна...

Мандинга детерминишите сами... Као што је и РС детерминисала своју Бању...

Подели на овим сајтовима

Znaci vama je OK da neko ide u zatvor zbog plesanja?

Nista ne kontam... u srbiji je postojalo vreme kad si zbog pesme mogao da odes u zatvor... vi crkvenjaci to vreme belezite kao "najgore" a istim stvairma se  i dan danas radujete?

S druge strane ako ovako snazno reagujete na "amoralno plesanje", ne smem ni da zamislim kako bi ste reagovali kad bi se saznalo, npr, da je neki vladika obljubio decake ili da je jedan drugi snimao mobilnim sebe kako oralno zadovoljava jednog mladica... pa ne znam, ja mislim da bi ste na ulice izasli i da... a neee cekaj... to se vec desilo... da, secam se... vrlo blaga, skoro nikakva reakcija uz par pokusaja odobravanja i odbrane... 

Licimuri...

Мене брига шта ради који владика. Нити се мешам, нити ме занима. Постоји црквени суд, постоји патријарх, Синод, Сабор и они о томе доносе одлуке, а већ су неке разрешили.

Што се тиче ових девојака, нека су тако прошле. Ако желе тако да плешу, могу пред својим момцима, под условом да их то уопште привлачи. Свиђа ми се што Руси не дозвољавају да прође све оно што на западу пролази, то је добар и охрабрујући знак да још неко води рачуна о култури, моралу и последицама које одређено понашање и јавни наступи и перформанси носе са собом.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Свиђа ми се што Руси не дозвољавају да прође све оно што на западу пролази, то је добар и охрабрујући знак да још неко води рачуна о култури, моралу и последицама које одређено понашање и јавни наступи и перформанси носе са собом.

Свака час` Русима! А шта ће са Србима!? Владикама!?

Подели на овим сајтовима

Kad god počne priča o moralu i zakonu mene u'vati neka muka. Pripadne mi n'ako zlo od "remećenja javnog reda i mira" te od "hrabrih i slobodoljubivih performans boraca za slobodu". Snajke, skinite se gole pa na neki trg da drmusate zadnjicama. Javni dušebrižnici, obezbedite mesta na kojima su podignuti spomenici u čast herojima.

Ja ne vidim da je iko na temi napisao da je ovo sto su devojke uradile lepo i pristojno.... Za mene licno, postupak je nevaspitan. Ali to sto su uradile nije zlocin. Nije ni "nemoralno" a SVAKAKO nije "napad na crkvu" 

Al kako vama pojedincima to da se objasni kad vi zivite  u crno- belom svetu?

Rusija= ljubav, cast, moral...

Zapad= zlo, sotona, raspad...

Mora malo da se otvori um, jbg, takva su vremena dosla... ostacete  u zapecku. (al bar cete onda na miru moci da dramite  i patetisete, to jeste...)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Што се тиче ових девојака, нека су тако прошле.

A sto zatvor?

Zar nisu mogli samo da ih penzionisu?

Ili da ih puste da se brane sa slobode pa da im zastari slucaj? Znas... sve one metode koje primenjujemo na pravoslavnim svestenicima koji su pedofili i homoseksualci (sto je naravno neuporedivo manji greh od djuskanja na livadi...) 

Подели на овим сајтовима

Постоји црквени суд

?

За цуре које се "гузе"...

По којем правилу? 

Подели на овим сајтовима

Nije ni "nemoralno" a SVAKAKO nije "napad na crkvu"  Al kako vama pojedincima to da se objasni kad vi zivite  u crno- belom svetu?

Па нико није ни рек`о да је напад на Цркву...

Спрам афинитета-кад треба да је напад на Цркву-онда је напад на Цркву... Од пре пар година додуше... До тада смо "јурили" "попове",,,

Када није "напад" на "цркву"-онда "није"...

Неће мени тамо нека гологузија д` игра испред споменика... 

Подели на овим сајтовима

A sto zatvor?

Zar nisu mogli samo da ih penzionisu?

Ili da ih puste da se brane sa slobode pa da im zastari slucaj? Znas... sve one metode koje primenjujemo na pravoslavnim svestenicima koji su pedofili i homoseksualci (sto je naravno neuporedivo manji greh od djuskanja na livadi...)

Eh, sad i ti nepotrebno siris pricu... [emoji14]
Подели на овим сајтовима

Мене брига шта ради који владика. Нити се мешам, нити ме занима. Постоји црквени суд, постоји патријарх, Синод, Сабор и они о томе доносе одлуке, а већ су неке разрешили.   Што се тиче ових девојака, нека су тако прошле. Ако желе тако да плешу, могу пред својим момцима, под условом да их то уопште привлачи. Свиђа ми се што Руси не дозвољавају да прође све оно што на западу пролази, то је добар и охрабрујући знак да још неко води рачуна о култури, моралу и последицама које одређено понашање и јавни наступи и перформанси носе са собом.

Znači kada neko iz tvojih redova (hrišćana) radi nešto nemoralno onda te niej briga, ali kada neko hiljadama kilmoetara daleko uradi nešto što ti se ne sviđa onda ti je drago što su tako prošli. gde nestade ono neizateresovanje?

I još jedna stvar da li misliš da države treba da određuju ljudima šta je moralno, a šta ne i da one vode računa o moralo. Mislim ono svi znamo da je jahanje popova u redu jer je država to proglasila za moralno zar ne? 

Подели на овим сајтовима

Znači kada neko iz tvojih redova (hrišćana) radi nešto nemoralno onda te niej briga, ali kada neko hiljadama kilmoetara daleko uradi nešto što ti se ne sviđa onda ti je drago što su tako prošli. gde nestade ono neizateresovanje?

I još jedna stvar da li misliš da države treba da određuju ljudima šta je moralno, a šta ne i da one vode računa o moralo. Mislim ono svi znamo da je jahanje popova u redu jer je država to proglasila za moralno zar ne?

Mislis na demokratu Micunovica i njegovo jahanje popova? Pa to sto je on radio nije bilo po zakonu vec samovoljno...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Mislis na demokratu Micunovica i njegovo jahanje popova? Pa to sto je on radio nije bilo po zakonu vec samovoljno...

Kako bese ona vasa logika "ako vecina nesto odobrava onda je to OK".....

u to vreme vecina se slagala sa jahanjem popova...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...