Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 ) Pa naravno, vi Putlerofili vidite nešto loše u tancovanju samo zato što je neki lokalni komesar rek'o da je to skrnavljenje i nepoštovanje. Da je taj isti komesar ovo proglasio za patriotski i rodoljubivi čin, prvi biste okačili video ovde i divili se ruskoj omladini kako lepo tancuje... ) Ma jok vi liberofili volite kada ameri trpaju na robiju zato sto popijes pivo u parku ... Rekao vam Jeferson da je to u redi i onako liberalno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Licimuri... Biste se piše spojeno. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Biste se piše spojeno. Gresiti je ljudski, biti licimur i grammar nazi nije ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Znaci vama je OK da neko ide u zatvor zbog plesanja? Не сведочи лажно на форумаша. Објашњено је већ о каквом плесању и на ком месту се ради. S druge strane ako ovako snazno reagujete na "amoralno plesanje", ne smem ni da zamislim kako bi ste reagovali kad bi se saznalo, npr, da je neki vladika obljubio decake ili da je jedan drugi snimao mobilnim sebe kako oralno zadovoljava jednog mladica... pa ne znam, ja mislim da bi ste na ulice izasli i da... a neee cekaj... to se vec desilo... da, secam se... vrlo blaga, skoro nikakva reakcija uz par pokusaja odobravanja i odbrane... Борио сам се и против тога. Не само ја него и многи други верници. Но админи учинише своје... Али их донекле и разумем. Да је реакција била блага јесте. Ситуација у посткомунистичком периоду у Цркви тренутно није сјајна. Али опоравићемо се. Даће Бог. Licimuri... Има и лицемерја. Не поричем ни то. Али га има и са ваше стране. То нас наравно не оправдава. Али проћиће Цркву и та бољка. Њу ни врата пакла неће надвладати, а камоли кратак перод лицемерја, раскола, расправа... Када смо вас антитеисте преживели и победили без рата, остало је лук и вода, прашина коју ће однети ветар. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Не сведочи лажно на форумаша. Објашњено је већ о каквом плесању и на ком месту се ради. Imam pitanje. Stvarno ono iskreno misliš da je ovo za zatvor? Misliš li da država treba da ima pravo da uhapsi ljude samo zato što im se ne sviđa gde i kako su plesali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Imam pitanje. Stvarno ono iskreno misliš da je ovo za zatvor? Misliš li da država treba da ima pravo da uhapsi ljude samo zato što im se ne sviđa gde i kako su plesali? Ima tu i dodatni problem... jedno je pitati da li ste za to da se zakonom zabrani plesanje i slično ponašanje na području istorijskih spomenika (tu mogu da razumem i potvrdan odgovor)... a sasvim drugo je da li je opravdano u odsustvu prethodno navedenog zakona, kažnjavati nekog za to, podvodeći taj postupak pod normu koja zapravo nema nikakve realne veze sa tim, već zabranjuje "huliganstvo" na javnom mestu. Da li neko ovde ozbiljno smatra da je plesanje = huliganstvo? Ja se uvek zgrozim od ljudi koji će rado pogaziti neke osnovne principe koji nas sve štite od samovolje i tiranije vlasti, kao što je princip da ne sme niko da bude kažnjen za postupanje koje nije zakonom propisano kao kažnjivo, samo zato što se njima ne dopada postupak okrivljenog... a zasniva se na prilično glupoj pretpostavci da se ti nikad nećeš naći u takvoj situaciji. Odahviing, Dijasporka and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Не сведочи лажно на форумаша. Објашњено је већ о каквом плесању и на ком месту се ради. Борио сам се и против тога. Не само ја него и многи други верници. Но админи учинише своје... Али их донекле и разумем. Да је реакција била блага јесте. Ситуација у посткомунистичком периоду у Цркви тренутно није сјајна. Али опоравићемо се. Даће Бог. Има и лицемерја. Не поричем ни то. Али га има и са ваше стране. То нас наравно не оправдава. Али проћиће Цркву и та бољка. Њу ни врата пакла неће надвладати, а камоли кратак перод лицемерја, раскола, расправа... Када смо вас антитеисте преживели и победили без рата, остало је лук и вода, прашина коју ће однети ветар. Ne znam sta podrazumevas pod "pobedom" al s obzirom na broj vernika i broj antiteista, ja se ne bih mnogo hvalio... Drugo, odakle ti ove parola o napadu na crkvu? Vama je sve zivo "napad na crkvu"... Aj licimuri, al paranoicni licimuri... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Imam pitanje. Stvarno ono iskreno misliš da je ovo za zatvor? Misliš li da država treba da ima pravo da uhapsi ljude samo zato što im se ne sviđa gde i kako su plesali? jedno je pitati da li ste za to da se zakonom zabrani plesanje i slično ponašanje na području istorijskih spomenika (tu mogu da razumem i potvrdan odgovor)... Ја сам за то да се забрани такво понашање на подручју историјских споменика, светих места и храмова, у храмовима, на гробљима страдалника... Држава има право присиле, има право да хапси. Једино и само она. Наравно по закону. Нисам правник. Они тумаче законе... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ја сам за то да се забрани такво понашање на подручју историјских споменика, светих места и храмова, у храмовима, на гробљима страдалника... Ok. Poštujem... Држава има право присиле, има право да хапси. Једино и само она. Наравно по закону. Нисам правник. Они тумаче законе... Ne moraš da budeš pravnik da bi znao da plesanje nije huliganizam. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ima tu i dodatni problem... jedno je pitati da li ste za to da se zakonom zabrani plesanje i slično ponašanje na području istorijskih spomenika (tu mogu da razumem i potvrdan odgovor)... a sasvim drugo je da li je opravdano u odsustvu prethodno navedenog zakona, kažnjavati nekog za to, podvodeći taj postupak pod normu koja zapravo nema nikakve realne veze sa tim, već zabranjuje "huliganstvo" na javnom mestu. Da li neko ovde ozbiljno smatra da je plesanje = huliganstvo? Ja se uvek zgrozim od ljudi koji će rado pogaziti neke osnovne principe koji nas sve štite od samovolje i tiranije vlasti, kao što je princip da ne sme niko da bude kažnjen za postupanje koje nije zakonom propisano kao kažnjivo, samo zato što se njima ne dopada postupak okrivljenog... a zasniva se na prilično glupoj pretpostavci da se ti nikad nećeš naći u takvoj situaciji. Ukratko, ti pozdravljas 133 clan K.Z. Bivse nam drzave? Verbalni delikt.Mislim, regulisano je zakonski i ogranicava tiraniju i samovolju? Ili americki primer hapsenja zbog popijenog piva u parku? Takodje lepo regulisano zakonski i stiti od samovolje i tiranije? Ali ne prihvatas tumacenje suda u Rusiji da se lascivan ples u Crkvi recimo smatra huliganstvom? Hajde daj nam tvoju definiciju huliganstva? Sta je huliganstvo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Huliganstvo je termin koji opisuje ponašanje koje krši pravila društvenih normi, bontona, zakona i opće destruktivno ponašanje. http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Huliganstvo Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ја сам за то да се забрани такво понашање на подручју историјских споменика, светих места и храмова, у храмовима, на гробљима страдалника... Држава има право присиле, има право да хапси. Једино и само она. Наравно по закону. Нисам правник. Они тумаче законе... Zašto država ima pravo prisile, zato što su ljudi svoje pravo korišćenja sile prepustili njoj, umesto da se svako stara za svoju odbranu, svoje pravo na samodbranu ustupili su državi da bi ona njih zaštitila. Tako da svako nasilje koje običan čovek ne bi smeo da izvrši (samodbrana) ne bi smela ni država da izvrši (odbrana ljudi). Dakle ni jedan čovek ne bi trebao da ima pravo da počne da vrši nasilje nad nekima zato što plešu na javnim mestima, tako da ni država ne bi trebala da ima pravo da vrši nasilje nad ljudima koji plešu na javnim mestima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ukratko, ti pozdravljas 133 clan K.Z. Bivse nam drzave? Verbalni delikt. Mislim, regulisano je zakonski i ogranicava tiraniju i samovolju? Ili americki primer hapsenja zbog popijenog piva u parku? Takodje lepo regulisano zakonski i stiti od samovolje i tiranije? Na koji način si iz mog protivljenja kažnjavanju bez zakona izvukao zaključak da ja podržavam loše zakone? Šta nije u redu sa tobom? Huliganstvo je termin koji opisuje ponašanje koje krši pravila društvenih normi, bontona, zakona i opće destruktivno ponašanje. http://hr.m.wikipedia.org/wiki/Huliganstvo Nikad od tebe ne bih očekivao da preferiraš wikipediju na hrvatskom jeziku nasuprot one na srpskom jeziku. Jel to zato što je na hrvatskoj verziji data preopširna definicija u koju nekako možeš da uguraš stav da je plesanje huliganstvo a na srpskoj ne možeš... ili ima neki drugi razlog? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Na koji način si iz mog protivljenja kažnjavanju bez zakona izvukao zaključak da ja podržavam loše zakone? Šta nije u redu sa tobom? Nikad od tebe ne bih očekivao da preferiraš wikipediju na hrvatskom jeziku nasuprot one na srpskom jeziku. Jel to zato što je na hrvatskoj verziji data preopširna definicija u koju nekako možeš da uguraš stav da je plesanje huliganstvo a na srpskoj ne možeš... ili ima neki drugi razlog? Na kom hrvatskom jeziku, cakavski ja ne razumem. Ono gore ti je, bez obzira na .hr u linku cist srpski jezik sa ponekom gramatickom greskom. A za prvo, kazes da pozdravljas kada se tacno zna sta je kaznjivo da bi se zastitili od samovolje i tiranije pa sam na osnovu toga izvukao zakljucak da pozdravljas i los zakon umesto samovolje i pausalbog sudjenja. Pa sam ti naveo i americki primer hapsenja zbog piva. A i Rusi su to zakonski regulisali, huliganstvo, pa sam te pitao sta je po tebi huliganstvo? Da li je lascivan ples u Crkvi huliganstvo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ok. Poštujem... Ne moraš da budeš pravnik da bi znao da plesanje nije huliganizam. Pa dobro reci nam sta je to huliganizam?Evo, na wikipediji huliganizan je ponasanje suprotno drustvenim normamq, bontonu itd... A sta je po tebi huliganstvo? Eto, ameri hapse kada se pomokris u haustoru. Sta ima tu lose, pisao covek, poteralo ga i mora u zatvor... Ako ga uhvate naravno ... Sta on to krsi, loga ugrozava? A kucici normalno po ulici rade to isto? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука