cloudking Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Kakvo crnilo od drzave... Odahviing, GeniusAtWork and Avocado је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Crnilo od ovih devojaka bez mozga. feeble, Crveni Baron, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 "Ovaj incident nepoštovanja uspomene na ratnu istoriju je neprihvatljiv i svaki pokušaj da se oskrnave mesta vojne slave biće zaustavljen momentalno", navelo je tužilaštvo. Svašta...šta je ovde nepoštovanje i skrnavljenje? Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Valjda taj spomenih podseća i na žrtve. Možda se tu polažu venci i odaje pošta. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Kakvo crnilo od drzave... Црнило је твој сајт. Ово је вениш. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Ne kontam...sta fali plesu? I sta fali sto su plesale ispred spomenika? Nije mi bas najjasnije... A ako je to tverk, msm... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Da li bilo ok da dodju neke nase devojke i tverkuju ispred spomenika na Iriskom vencu npr.? Sto to ne rade u parku, ovo mislim da je obicna provokacija. Crveni Baron and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Da li bilo ok da dodju neke nase devojke i tverkuju ispred spomenika na Iriskom vencu npr.? Sto to ne rade u parku, ovo mislim da je obicna provokacija. Ma dobro, mozda vi tu vidite nesto vise, mozda nesto vise i znate, meni deluje samo kao najobicniji spot za najobicniji ples, ali nije iskljuceno da gresim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 26, 2015 Пријави Подели Написано Април 26, 2015 Како год окренеш, болес` мозга... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Ne kontam...sta fali plesu? I sta fali sto su plesale ispred spomenika? Nije mi bas najjasnije... A ako je to tverk, msm... Malo je reci "neumesno je" kada izaberes ovakvu lokaciju za snimanje plesnog spota ... Zamisljam nase devojcice kako plesu u Spomen parku - Kragujevacki oktobar ili Kraljevacki oktobar .... Ili su totalni kreteni ili imaju provokaciju za cilj, o umetnickom izrazavanju zasigurno nije rec. Crveni Baron, Ignjatije, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Svašta...šta je ovde nepoštovanje i skrnavljenje? Pa naravno vi ljubitelji Parova i slocnog programa ne vidite nista lose u tancovanju ... Nemojte samo posle da se iscudjavate i sablaznjavate sa Pinkom, Karleusom itd vec i to posdravite kao odlican sadrzaj ... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 ... Ili su totalni kreteni ili imaju provokaciju za cilj, . Ili oboje ... Таша је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Свака им част. Не може тако. Подршка за Русе. Слава России ! ! ! Znaci vama je OK da neko ide u zatvor zbog plesanja? Nista ne kontam... u srbiji je postojalo vreme kad si zbog pesme mogao da odes u zatvor... vi crkvenjaci to vreme belezite kao "najgore" a istim stvairma se i dan danas radujete? S druge strane ako ovako snazno reagujete na "amoralno plesanje", ne smem ni da zamislim kako bi ste reagovali kad bi se saznalo, npr, da je neki vladika obljubio decake ili da je jedan drugi snimao mobilnim sebe kako oralno zadovoljava jednog mladica... pa ne znam, ja mislim da bi ste na ulice izasli i da... a neee cekaj... to se vec desilo... da, secam se... vrlo blaga, skoro nikakva reakcija uz par pokusaja odobravanja i odbrane... Licimuri... Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Znaci vama je OK da neko ide u zatvor zbog plesanja? Nista ne kontam... u srbiji je postojalo vreme kad si zbog pesme mogao da odes u zatvor... vi crkvenjaci to vreme belezite kao "najgore" a istim stvairma se i dan danas radujete? S druge strane ako ovako snazno reagujete na "amoralno plesanje", ne smem ni da zamislim kako bi ste reagovali kad bi se saznalo, npr, da je neki vladika obljubio decake ili da je jedan drugi snimao mobilnim sebe kako oralno zadovoljava jednog mladica... pa ne znam, ja mislim da bi ste na ulice izasli i da... a neee cekaj... to se vec desilo... da, secam se... vrlo blaga, skoro nikakva reakcija uz par pokusaja odobravanja i odbrane... Licimuri... Pa ako mogu ameri da posalju na 35 godina robije nekoga sto je narezao CD i poklonio mogu i Rusi da posalju na dve nedelje zbog plesa ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 27, 2015 Пријави Подели Написано Април 27, 2015 Pa naravno vi ljubitelji Parova i slocnog programa ne vidite nista lose u tancovanju ... Nemojte samo posle da se iscudjavate i sablaznjavate sa Pinkom, Karleusom itd vec i to posdravite kao odlican sadrzaj ... ) ) Pa naravno, vi Putlerofili vidite nešto loše u tancovanju samo zato što je neki lokalni komesar rek'o da je to skrnavljenje i nepoštovanje. Da je taj isti komesar ovo proglasio za patriotski i rodoljubivi čin, prvi biste okačili video ovde i divili se ruskoj omladini kako lepo tancuje... ) Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука