Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 bas od njega, cime osporavas njegovo junastvo toliko poznato da ga cak i bugari svojataju kao svoga Ничим, имао је моћ кристала са атлатиде... одкле смо ми Срби, потекли.... Само касно Марко на Косово стиже... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 pa jeste bio junak, čovek poginuoi u borbi hrabro se borio itd. samo šteta što nije niti naš niti Bugarski, već Turski jer je za njih ginuo i poginuo. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Ти патиш од Србиславља... превише... Па далеко боље него да пљује по томе . Млађони је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 bas od njega, cime osporavas njegovo junastvo toliko poznato da ga cak i bugari svojataju kao svoga Marko Kraljevic je mitska licnost, gde samo par pararela ima za istorickom licnostu Marko Mrnjasevica. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Зашто Бог није убио Хитлера пре него што је овај побио милионе? Зашто Бог није убио Гаврила Принципа пре атентата? Sasa Kolbas and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Odahviing Шта ти мислиш о Гавриловом атеизму? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Marko Kraljevic je mitska licnost, gde samo par pararela ima za istorickom licnostu Marko Mrnjasevica. ja ne mislim na mitskog kraljevica marka vec na realnog.... tj na tog hercegovca marka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 pa jeste bio junak, čovek poginuoi u borbi hrabro se borio itd. samo šteta što nije niti naš niti Bugarski, već Turski jer je za njih ginuo i poginuo. i stefan lazarevic je ratovao za turke pa je za mene najveci srpski junak svih vremena ciji grb i danas nasa zastava nosi, slucajno je zivio u isto doba kad i kraljevic marko Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 ja ne mislim na mitskog kraljevica marka vec na realnog.... tj na tog hercegovca marka... I sto, sto nije pokusao da se oslobodi turske vlasti. :.mislise. Mrnjasevic je cak jedan relativno ne bitan lik koji je vladao Prilepom i okolinom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 i stefan lazarevic je ratovao za turke pa je za mene najveci srpski junak svih vremena Имаш неке чудне стандарде за јунаке... обојица јако битни, мудри и вешти.. али длеко од јунака. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Odahviing Шта ти мислиш о Гавриловом атеизму? Prvo mislim da ne znaš da "pomeneš" nekoga u komentaru, ne kažem ovo kao nešto loše, kažen zato što ne znam ni ja a vidim ljudi to rade i stiže mi po neki put obaveštenje kada me neko pomene, pa ako je voljan da podeli ovu mudrost sa nama. A što se pitanja tiče, iskreno ne vidim nikakvu razliku bio on ateista ili hrišćanin u ovom slučaju, ako se priča o ubistvu, i da li je heroj ili nije, za to je sve jedno. A što se pomenuo gore mučenik onda ima razlike jer kao ateista ne može da bude. E sada predpostavljam da jeste bio ateista, mislim iskreno nije da me nešto mnogo interesuje istorija i nije da je nešto znam. E sada ono što si napisao: Испашће на крају да је атеиста Гаврило убио престолонаследника хришћанина, и да се у томе крије разлог атентата Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Inace za vreme Stefana Lazarevica mozda imamo prvog "Jugoslovena" u Srbiji Konstantin Filozofa koji za resavskim stilom crkvenoslovenskog stvori neki standard izmedju srpsko i bugarsko crkvenoslovenskim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Имаш неке чудне стандарде за јунаке... обојица јако битни, мудри и вешти.. али длеко од јунака. i gavrilo princip je za mene junak, takvi su mi standardi kakvi su... to sam sto sam... ko je tebi junak? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Marko Kraljevic je mitska licnost, gde samo par pararela ima za istorickom licnostu Marko Mrnjasevica. Марко Мрњавчевић (Краљевић Марко) подигао је 1371. у Призрену цркву Ваведења Богородичиног. Сачуван је клесани надвратник са улаза у припрату на којем је забележен Марков ктиторски чин. Остаци цркве Краљевића Марка откривени су 1966. испод новије цркве Свете Недеље. Фреске које су прекривале зидове цркве нађене су само у фрагментима. - Споменици културе у Србији. Јасно? Зосима, Драшко and Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јун 30, 2014 Пријави Подели Написано Јун 30, 2014 Смањите мало причу и навијајте за Алжир. Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука