Zoran Đurović Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Онтолошко-психолошки, србствено милозвучно незнам (како ти пишеш), како датиставим до;:-зна,,,ња: раскрљај се мене и разговарај са мамом својом. Сурутка је гвожђе ковано 7у8 лешптировим латицццама када љубичица хоће да се почешшшшшееееее;;;ИИИ. Дакле, ниси разумео. Правопис у руке и без употребе непознатих (непостојећих) речи и израза (можеш неког да замолиш да ти то описмени). Кад сам рекао један аргумент, онда мислим на ЈЕДАН АРГУМЕНТ, а не на кафанску филозофију. Онда, концентришући се на идеју напишеш: изгледа да аутор мисли то и то на основу тога и тога. И ја сам фин младић, бавио сам се каратеом, освајао медаље, тукао успут и људе, али ми не пада на памет да дођем Ђоковићу и да га учим тенису или да одиграм једну партију с њим. Или пак да матором Тајсону станем на црту: изломио би ми руке и ноге, извадио очи чарне и сатро у земљицу. Ово није смирење (које је у хришћанству врлина) него здрав резон. Hadzi Vladimir Petrovic, Viktor Ljvovic and Tristatri је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука