Grizzly Adams Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Мислим да је оправдано ово стање назвати катастрофом, јер ни природне непогоде нису људе оволико осиромашиле и оставиле без икакве наде у будућност. Олуја дође и прође, па људи поправе и обнове порушено, а овде видимо само пропадање без икакве наде да ће проћи. Зашто је то тако? Због чега? Који су узроци оваквог стања и кретања? Deki992, YOKA, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Rat, sankcije, bombardovanje, pljackaska privatizacija. Sigurno ima jos nesto ali i ovo je dosta da nas dovede upravo u stanje u kakvom sam sad. Ako se trazi resenje zasto ostajemo na dnu, ne znam. Ne vidim trenutno nacina da se izdignemo. Deki992, Ignjatije, DankaM and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Nije problem sto smo osiromaseni,nego sto mi nemamo nikakvu buducnost u ovoj drzavi... Zato ako mi se pruzi prilika da idem bilo gde iz ove zemlje,krenucu na rukama ako treba. Grizzly Adams and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Рат и лоша приватизациј су допринели. По мени је све то узрок недовољно либеларизоване држве и људи нвикнутих на "комунистичку свест" где се од државе очекују решења за све и сматра се тотално ок да држва снкционише слободе уколико ми сматрамо да су нечије слободе на неки начин штетне за нас. Дакле због превише мешања државе и грађна (комунистишке свести) у свим областима и регулцијм довели смо буразерску економију што у директно економским темама то у индиректно економским темама. А са буразерском економијом долази економски неодговорно понашање, лоше третирање радника, лоша услуга, лоши услови трговине, предност политичких буразера у односу на поштене привреднике и тиме се први једн комплетна негативна селекција. где успевају они који су веће лопуже и мање етични а не они којима су врлине вредност, иновативност, заузимање, ризик и рад. Решење... 1. За просутим млеком се не плаче. Шта је учињено учињено је( помирити се с тиме) 2. Добар план либелризације економије и друштва. 3. Укидње свих субенција осим четворке 4. Умњивање порез пољопривредницима, кроз бонове - давање фактора производње по ценама без или са смањеним порезима 5. Укидање што више непотребних канцелариј, радних места у јавном сектору и постепена отпуштањ из јавног сектора. 6. Рационлан социјлни програм, који би помогао најсиромшнијима али не би дистимулисао људе да траже посо, нити би оптерећиво привреду толико да је гуши. YOKA, Deki992 and feeble је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Једна реч , Тито . Сад кад смо открили узрок, можемо да тражимо и решење, ал то је мало теже . Није ово све дошло одједном , па не може ни да се среди одједном, само је питање , хоћемо ли успети да поправимо стање пре него све оде предалеко . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Једна реч , Тито . Сад кад смо открили узрок, можемо да тражимо и решење, ал то је мало теже . Није ово све дошло одједном , па не може ни да се среди одједном, само је питање , хоћемо ли успети да поправимо стање пре него све оде предалеко . Када кажеш тито.. то ти је "статизам" то јест... мешње привреде и власти и центрлизациј влсти - превише држве која о свему брине. Решење је просто... оно супротно.. одвајање привреде и власти.. и децентрализација власти.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Решење је просто... оно супротно.. одвајање привреде и власти.. и децентрализација власти.. Ајд да видим тог јунака који ће то да изведе . Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Мислим да је оправдано ово стање назвати катастрофом, јер ни природне непогоде нису људе оволико осиромашиле и оставиле без икакве наде у будућност. Олуја дође и прође, па људи поправе и обнове порушено, а овде видимо само пропадање без икакве наде да ће проћи. Зашто је то тако? Због чега? Који су узроци оваквог стања и кретања? Ko tebe placa da pises ovakve stvari? Ima ko misli ovde i ko se stara da svima bude dobro, samo ko nece to ne vidi! Cim se neko potrudi, odmah krenu afere, da ga blate i napadaju. Ja imam apsolutno poverenje u drzavno rukovodstvo. Ruku na srce, nekad se nasim liderima prisljamce i ljudi koje ne mozemo bas najkvalitetnijima nazvati, pa to ponekad ostavi pogresan utisak. Ali, danas stezemo kajis da bi nasi cukununucici dobro ziveli i gledali kako neki jos krckaju juce i danas stecene pare. Grizzly Adams and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Сутрашње издање "Курира" : "Расписана међународна потерница за Гризлијем Адамсом због ширења панике". Deki992, DankaM, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Ајд да видим тог јунака који ће то да изведе . Не треба да буде јунак.. смо да није лопужа... не одржава се овај систем због страха него због тога што бирамо или лопуже или недовољно образоване. што говори о нама да нам је већин глсачког тела или лопуже или необразовани... Лопуже су постале због система, а необразовани су јер у последњих 50 година није имо ко да нас образује на тим пољима... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Недициплина, некултура, неспровођење закона, дозвољена крађа, чланство у странци, неписмени уместо писмених... Имам једно питање за тебе... да ли су то узроци или поселдице неких других узрока? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 То су узроци економске катастрофе у Србији, а извор тога је у допуштењу тога. Знчи узрок је што.... неко допушта то? Ко? Покушвам да скапирам твој став...шта је први узрок oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 само да није лопужа Само толико. DankaM, Млађони, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 Само толико. што је данас ређа и цењенија особина него јунак Solomon Kane and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јун 24, 2014 Пријави Подели Написано Јун 24, 2014 што је данас ређа и цењенија особина него јунак Вала баш! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука